Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro svima. Ja se nešto rano probudih!

Bio sam sinoć na onoj stand up večeri, ne mogu reći da mi se dopalo ... prvo je bila gužva na ulazu, onda je unutra bila loša organizacija, povrh svega propustio sam nenadovog burazera, za kojeg nisam ni znao da nastupa sve do juče, a onih 10ak stand up-era koje sam pogledao i poslušao su bili prilično bezveze.

ma jok, boli nas kurac za hdz :tf2:

lepo vece bilo, upoznao PRELEPU devojku (ima nekog decka, ali nije meni problem da cekam :D), igrali asocijacije, sve kul bilo... a na kraju, ostanemo nas cetvorica, pustimo Olivera i ostale baladice, i spucam se u picku materinu. Jebi ga...

Laku noc drustvo!

gospode boze!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

lepo vece bilo, upoznao PRELEPU devojku (ima nekog decka, ali nije meni problem da cekam :D), igrali asocijacije, sve kul bilo... a na kraju, ostanemo nas cetvorica, pustimo Olivera i ostale baladice, i spucam se u picku materinu. Jebi ga...

Laku noc drustvo!

Daj slike! :tf:

:v

Laku noc drustvo!

hahahaha, djole burazere, pa dokle bre ?:)

:*

vid'o sam deda mraza

ostavio sinoc da se skida neka serija, vratim se i izvalim da je komp totalno otisao u kurac...znaci gomila stvari u sustini...e sad, jel windows restore ima efekta ako je nesto malo "ozbiljnije" ili da reinstaliram windows?

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...