Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nemamo mi tu vrstu porote lale

piše na pozivu u kom si svojstvu pozvan

Pa da, i ja to kontam, nismo mi kao ameri na tvu i to, ali ortakov ćale je do pre tipa godinu dana bio u poroti (?) ali se kao nešto sam prijavio itd? jel to onda neki drugi vid porote, jel to uopšte postoji ili je ovaj bio nešto peto?

U prvoj godini, mesec dana od pochetka faxa, su mene i ortaka legitimisali u Knezu. 2 meseca kasnije stigao mi je poziv za sud, ovde u Zmaja od Nocaja(ili neka ulichica pored). Pokushao sam da se vadim, rekao da sam tada samo doshao u Beograd, medjutim, bezuspeshno. Mesechak dana kasnije mi je stigla kazna u Chachak, na oko 5k dinara, koju su matori idioti platili. Najdebilnije od svega je shto je meni kazna stigla, a ortaku koji je u istoj situaciji skroz kao i ja, nije chak stigao ni poziv. Od tada na svako legitimisanje kazem da sam doshao u Bgd kod sestre i nikako ne spominjem da sam student.

Ne mogu da verujem da tako nešto rade ... to je prilično jadno.

Sad je proverio cale u sudu, zove me i kaze dobio si poziv jer su te marta prosle godine legitimisali i mesto boravista ti nije prijavljeno kao Beograd, lol. Ne znam ko jos od studenata menja i prijavljuje mesto boravista, bar se svi moji ortaci vode kao stanovnici Vranja, a verujem da je tako i sa ostalih 99%. Uvek kada nas zaustave kazemo da smo studenti i nismo prijavljeni kao stanovnici Beograda i nikada nisu pravili problem, i sada mi stize sudski poziv zbog toga... ako moram da idem u Vranje samo da bih se pojavio na sudu, le fu.

desava se jednom u deset puta. popio si metak:)

kazi da si tu kod drugara za vikend or something, a ne da si student koji nije prijavljen pobogu:) mislim, "uvek nas zaustave i nista ne bude" je lol, moras priznati. i mene su zaustavljali kad mi nije radilo jedno svetlo, pa su me pustali, to znaci samo da sam imao srece. ne kazem da je lijepo smarati studentariju, ali je takav zakon i ti to znas, jebiga. mogao sam i ja da se ljutim sto ne hapse prave kriminalce kad su mi to jedno svetlo naplacivali, al to nije poenta:) ne smes da budes duze od xy dana negde, a da nisi prijavljen i to je to. zato samo kazes da si doso juce tetki da doneses lek i da palis sutra i cica mica gotova prica. ovako deluje skoro ko da si jedva cekao da te smore, pa da rantujes:) znam da je sranje, ali smanjuj svoje sanse za najeb, nemoj da ih povecavas, cista logika.

a savet, ono, iskuliraj, bole te kurac. nece oni da te jure zbog toga. ako te i jure (malo verovatno), ne otvoris im vrata i zezas ih kroz spijunku dok ne odu:) a i ako te budu trazili, trazice te po vranju:)

nemamo mi tu vrstu porote lale

piše na pozivu u kom si svojstvu pozvan

da, a pise i zakon i clan, tako da moze da se gugla.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

A jeste sad bas, jos ces mi reci da bi Beograd bio skroz kul za zivot kada bi se taj zakon sprovodio lepo.

nigga plx

wat?

gde sam ja to reko?

samo kazem da je zakon takav. ako zakon kaze da ne smes da nosis ribok tike, a ti ih nosis, povecavas sanse da te smore, zar ne? mozda jeste glupo, ali opet kazem, nemoj povecavati sanse za smor.

ne citaj ono sto nisam napisao leba ti:) ja sam protiv smaranja studentarije koja obicno nema leba da jede, dajem savet njemu protiv murije pobogu covece. mojne to da radis. brate, prestacu da postujem na ovom ruru, prvo ono s motorima, sad ovo, aj nemojte da 'citate izmedju redova' molim vas, de ste to naucili jebote:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

nema veze na sta si ciljao, ti ne znas koji su moji stavovi o aktuelnom zakonu ili o bilo cemu jer ih nisam rekao. rekao sam samo da je zakon takav. smara me da posle jednog posta (koji je sasvim jasan i bez sudaranja i nejasnoca) moram da napisem jos pet sa disklejmerima.

tebe trolovati nije ni interesantno, primiš se ko mlad majmun svaki put

jebiga, sanjam o normalnom razgovoru...a i priznajem da tesko ponekad kontam trol, glup sam.

[roflmao] zakon je glup :) i mora biti fleksibilan :D

mozda, ali to je petnaesta prica i zapravo uopste ne pomaze drugaru kome je stigla prijava.

onda konfuzno pises:)

reko si mi 'jos ces mi reci' i 'nigga plx', ja ne znam ko bi mogo to da skonta drugacije nego sto sam ja:)

sto se tice zakona, kali, nije on toliko glup koliko ti se cini. ovako deluje ko 'blabla smaraju studente da im uzmu pare', a u 99% slucajeva jeste tako u praksi (kao sto je to i sa zobsom recimo, koji je pet puta gluplji od zopa ili kako se vec zove taj o boravistu). medjutim, ja dodjem, napravim sranje, zivim u beogradu, prijavljen sam u vranju i murkani dolaze ko retardi u vranje da me aprehenduju i nadju samo zbunjene matorce:) i nemaju tri blage de sam.

inb4 "lol vazi da ce gotivan student decko da pravi sranja" - my hair is a bird, your argument is invalid

* - svi koji su dosli iz picke lepe posrane materine i nastavljaju da se ponasaju kao da su jos uvek tamo (viri im praziluk iz dupeta i slicno)

ovo je tacno, ali tu nije u pitanju pickomaterinstvo vec vaspitanje i adaptacija. znam gomilu ljudi sa sela (bas sa sela sela) koji su dosli, rekli 'aha, nova sredina, daj da se adaptiram' i ponasaju se adekvatno, ne ulaze sporo u bas i tome slicno.

mene vise fasciniraju likovi koji su dve-tri generacije u gradu i jos ne kontaju neke najosnovnije koncepte, meni je to trip. jednostavno ne moze, nije da nece, nije da je zao, nego mu ne radi deo za tu percepciju. a recimo, nije prvi lik nego unuk prvog lika. znam i takve i ne znam u cemu je tu stos.

za one sa slabijim ulaznicama - ne mislim da je beograd cariji u odnosu na selo, nego drugaciji. ja kad sam bio na selu kod ortaka jedno vreme, ponasao sam se onako kako treba, ustajao sam rano, nisam pustao tupaka na petsto decibela i tako to, iako sam lolgradsko dete i prilicno oblivious sto se tih stvari tice. kad si u rimu, ponasaj se kao rimljanin, sta god bilo taj 'rim'.

to je tacno. al jebiga, to je zato sto je beograd primamljiviji sigurno od nekog sela gde ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem. da je masovni trip idenja na selo, citali bismo postove "gradjani mrs u grad, ne znate da se ponasate na selu, stoko". mislim, stoku ne mozes da dezintegrises, mora negde da zivi ko i svi ostali, jebiga:) a to 'negde' ce u 99% slucajeva da bude beograd. sama cinjenica sto ima dva miliona likova je dovoljna za sedamdeset posto tih stvari.

ne mogu da verujem da ovlasceni suzukijev servis u srbiji nema pola delova za balena, a pola se narucuje i kosta u picku materinu...nek se nose svi u kurac, kupicu stojadina

86ab3bca65890bced55f0e0609b824a1_stojadincopy.jpg

ne mogu da verujem da ovlasceni suzukijev servis u srbiji nema pola delova za balena, a pola se narucuje i kosta u picku materinu...nek se nose svi u kurac, kupicu stojadina

Koje ti je godište auto i šta ti treba?

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Koje ti je godište auto i šta ti treba?

'97, baleno 1.6, treba mi manzetna do tocka, diskovi i plocice, homokineticki zglob i jos ponesto od dihtunga i filtera, al te sitnice mogu da nadjem...ovi u eurosummaru u bgu nemaju diskove ni plocice, a homokineticki ide samo u paketu sa poluosovinom sto je preskupo...lamelu nisam ni pitao koliko je, valjda ne mora da se menja jos...videcu u delmaxu, rekli mi da zovnem sutra

srpskivojnik-3.jpg

sinoc bili kod drugara, iznajmili sony, igrali do 5 ujutru, a jutros rano otisao kod doktora, koji mi naravno opet nista rekao nije, nego mora jos da se ceka. Jebeni otok!

sad cu da jedem i da spavam.

Djolence koliko para je iznajmljivanje? Sta ste sve dobili od iznajmljenog? :)

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...