Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Je li vlado šta si dobio na poslednjem pismenom iz prava? 5-? :tf:

Te kazne jesu možda prevelike, ali su ipak opravdane, da bi služile malo kao i primer upravo tim wanna-be navijačima koji misle da su uhvatili Boga za muda i da mogu da rade šta god hoće kad su u grupi.

Što se mene tiče tih 240 godina svi zajedno u Francuskoj Gvajani treba da odsluže, kao uslugu Francuzima. :tf:

Inače saznao sam zanimljive stvari o video klubu Žabac i kako se oni ustvari razbijaju od posla i para tamo, iako kod mene u bulevaru je možda ušlo 10 čoveka sve ukupno od kad su otvorili. :|

Edited by Manny Calavera

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

samo sam rekao da je tolika ukupna kazna za sve koje su ucestvovali u tuci smesna, poredeci je sa kaznama za svakakva ostala dela uglavnom svih koji nisu srbi...kada za sve bude vazio isti zakon onda neka kazne budu ovakve, a ne da kada srbin ubije francuza, dobije 50 godina, a kada francuz ubije srbina, da se srbi izvinjavaju francuzima jer je nas gradjanin doveo njihovog u takvu situaciju da ovaj mora da ga ubije...ne secam se da je iko spomenuo to da su nasi navijaci napadnuti u briselu od strane njihovih, i da je tom prilikom jedan nas navijac izgubio oko...ali kako je to moguce kad samo srbi imaju huligane, tako da je to laz i ovaj je sam sebi namerno isterao oko srbi govna

A u medjuvemenu ubice neka setaju ulicama?

Osoba A ubije osobu B i bude oslobodjena iz nebitno kog razloga, tehnikalija, ovo ono

Osoba C ubije osobu D jel osoba C treba da bude oslobodjena zato sto je i osoba A oslobodjena?

Gde ti je mozak bakcilu mali.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ali to mi nikako nije jasno "dobio je 14 godina a nije ni učestvovao u tome" ... a šta je radio? Kako recimo Bole nije dobio 14 godina za ubistvo Tatona, poznati su njegovi stavovi o Francuzima :) Naravno, uvek postoje greške, ali mi je neverovatno da se neki lik haj nehaj šetao gradom i baš tuda prolazio i oni njega u ćorku i opa - 14 godina. Ako je tako bilo onda ok.

Dobro jutro svima, lepo jutro danas, mada hladno :)

gledao sam onaj Black Swan, mogu da vam kazem da je skroz simpa film, svideo mi se. A scena sa Natalie Portman i Milom Kunis je OMFG [:0] [:0] [:0] .

Sutra zavrsavam poslednju terapiju (uzeli su mi para i para, ne smem ni da prebrojim), pa posle u Smederevo na turnir u kanteru.

Kako bre simpa film o sizofreniji, ludilu i suludilu :)

Odlican film, ima par extra scena :tf2:

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

cek cek cek

jel to ovaj prvooptuzeni u rur majici?

Da, taj što je dobio preko 30 godina, rur stoji iza njega! Što će reći da bi Laki trebao da dobije bar 2 godine uslovno :tf:

Inače saznao sam zanimljive stvari o video klubu Žabac i kako se oni ustvari razbijaju od posla i para tamo, iako kod mene u bulevaru je možda ušlo 10 čoveka sve ukupno od kad su otvorili. :|

Ja bih voleo da čujem šta si ti sve lepo saznao o tome, može i na pm :)

Ali to mi nikako nije jasno "dobio je 14 godina a nije ni učestvovao u tome" ... a šta je radio? Kako recimo Bole nije dobio 14 godina za ubistvo Tatona, poznati su njegovi stavovi o Francuzima :) Naravno, uvek postoje greške, ali mi je neverovatno da se neki lik haj nehaj šetao gradom i baš tuda prolazio i oni njega u ćorku i opa - 14 godina. Ako je tako bilo onda ok.

Dobro jutro svima, lepo jutro danas, mada hladno :)

Postoji zapisnik pandura koji ga je legitimisao na totalno drugom kraju grada u vreme kada su ovi makljali nesretnog Francuza. Moj kum se druzi sa tim momkom tako da nije "rekla kazala" :)

Edited by pirun

@300 godine osudjeni!

Sto se mene tice, ja bih ih jos gore osudio, nije to uopste problem, a i isto one price "nije bio tu, dobio 12 dina" su mi lol i ne verujem da neko moze da veruje u to, STO MENE NISU OSUDILI!!!1

Ono sto mi je najvise zasmetalo u celoj prici je to sto nije bilo fer sudjenje, klasicno politicko. Ako su ovako stogi prema huliganima, treba i prema ostalim pripadnicima drustva, jer svi smo jednaki (to valjda ima i u ustavu), a meni je sad npr. pao na pamet slucaj pandura koji je ubio lika bez razloga (ili zbog toga sto je prosao na crveno), ono na NBG-u i za to je dobio cini mi se 7 dina, sa mogucnoscu da izadje ranije uz dobro ponasanje L O L, ima jos primera sa ministrima i drugim obicnim ljudima, koji nisu dobijali ovakve kazne, za gora (ne)dela...

btw. radi li banka u DC (uplata/isplata) i kolika je provizija?

Um caruje, Dundo Maroje!

Postoji zapisnik pandura koji ga je legitimisao na totalno drugom kraju grada u vreme kada su ovi makljali nesretnog Francuza. Moj kum se druzi sa tim momkom tako da nije "rekla kazala" :)

verovatno je bio u organizaciji dostavljanja palica i lopata. ispratili su panduri sve telefonske razgovore izmedju cele te grupe, to sto ovaj nije bio tu, ne znaci da nije pomogao tome

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Inteza je valjda... pitam, zato sto sam jednom uplacivao u nekoj indijanskoj banci (fazon Alpha :D ) i salterusa mi odmah rekla "samo da znas, provizija je 200 kinti" :o

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...