Vlada_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 uxne? i dont even "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 kako je ovaj dzek kul gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 kako je ovaj dzek kul Reci brate... Hoces i ti da me bijes na sledecem rur okupljanju? There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 gruja je dobar decko nije huligan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 gledao sam onaj Black Swan, mogu da vam kazem da je skroz simpa film, svideo mi se. A scena sa Natalie Portman i Milom Kunis je OMFG [:0] . Sutra zavrsavam poslednju terapiju (uzeli su mi para i para, ne smem ni da prebrojim), pa posle u Smederevo na turnir u kanteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 scena sa Natalie Portman i Milom Kunis fap fap fap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Je li vlado šta si dobio na poslednjem pismenom iz prava? 5-? Te kazne jesu možda prevelike, ali su ipak opravdane, da bi služile malo kao i primer upravo tim wanna-be navijačima koji misle da su uhvatili Boga za muda i da mogu da rade šta god hoće kad su u grupi. Što se mene tiče tih 240 godina svi zajedno u Francuskoj Gvajani treba da odsluže, kao uslugu Francuzima. Inače saznao sam zanimljive stvari o video klubu Žabac i kako se oni ustvari razbijaju od posla i para tamo, iako kod mene u bulevaru je možda ušlo 10 čoveka sve ukupno od kad su otvorili. :| Edited January 29, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 samo sam rekao da je tolika ukupna kazna za sve koje su ucestvovali u tuci smesna, poredeci je sa kaznama za svakakva ostala dela uglavnom svih koji nisu srbi...kada za sve bude vazio isti zakon onda neka kazne budu ovakve, a ne da kada srbin ubije francuza, dobije 50 godina, a kada francuz ubije srbina, da se srbi izvinjavaju francuzima jer je nas gradjanin doveo njihovog u takvu situaciju da ovaj mora da ga ubije...ne secam se da je iko spomenuo to da su nasi navijaci napadnuti u briselu od strane njihovih, i da je tom prilikom jedan nas navijac izgubio oko...ali kako je to moguce kad samo srbi imaju huligane, tako da je to laz i ovaj je sam sebi namerno isterao oko srbi govna A u medjuvemenu ubice neka setaju ulicama? Osoba A ubije osobu B i bude oslobodjena iz nebitno kog razloga, tehnikalija, ovo ono Osoba C ubije osobu D jel osoba C treba da bude oslobodjena zato sto je i osoba A oslobodjena? Gde ti je mozak bakcilu mali. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Auh, nemoj tako jako mohi. :D There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Pitao bih vas da vam je neko blizak dobio 14 godina mardelja, a da nije ni organizovao ni ucestvovao u tom sranju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Dobro jutro,dobro jutro! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ali to mi nikako nije jasno "dobio je 14 godina a nije ni učestvovao u tome" ... a šta je radio? Kako recimo Bole nije dobio 14 godina za ubistvo Tatona, poznati su njegovi stavovi o Francuzima :) Naravno, uvek postoje greške, ali mi je neverovatno da se neki lik haj nehaj šetao gradom i baš tuda prolazio i oni njega u ćorku i opa - 14 godina. Ako je tako bilo onda ok. Dobro jutro svima, lepo jutro danas, mada hladno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 gledao sam onaj Black Swan, mogu da vam kazem da je skroz simpa film, svideo mi se. A scena sa Natalie Portman i Milom Kunis je OMFG [:0] . Sutra zavrsavam poslednju terapiju (uzeli su mi para i para, ne smem ni da prebrojim), pa posle u Smederevo na turnir u kanteru. Kako bre simpa film o sizofreniji, ludilu i suludilu :) Odlican film, ima par extra scena You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 treba zabraniti fudbal i gg! pozdrav za gruju i stanka možda ušlo 10 čoveka sve ukupno od kad su otvorili ti si dj vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 cek cek cek jel to ovaj prvooptuzeni u rur majici? Da, taj što je dobio preko 30 godina, rur stoji iza njega! Što će reći da bi Laki trebao da dobije bar 2 godine uslovno Inače saznao sam zanimljive stvari o video klubu Žabac i kako se oni ustvari razbijaju od posla i para tamo, iako kod mene u bulevaru je možda ušlo 10 čoveka sve ukupno od kad su otvorili. :| Ja bih voleo da čujem šta si ti sve lepo saznao o tome, može i na pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Prodaju drogu u vhs-u. Edited January 29, 2011 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Ali to mi nikako nije jasno "dobio je 14 godina a nije ni učestvovao u tome" ... a šta je radio? Kako recimo Bole nije dobio 14 godina za ubistvo Tatona, poznati su njegovi stavovi o Francuzima :) Naravno, uvek postoje greške, ali mi je neverovatno da se neki lik haj nehaj šetao gradom i baš tuda prolazio i oni njega u ćorku i opa - 14 godina. Ako je tako bilo onda ok. Dobro jutro svima, lepo jutro danas, mada hladno :) Postoji zapisnik pandura koji ga je legitimisao na totalno drugom kraju grada u vreme kada su ovi makljali nesretnog Francuza. Moj kum se druzi sa tim momkom tako da nije "rekla kazala" :) Edited January 29, 2011 by pirun Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 jel ga znas uzivo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 @300 godine osudjeni! Sto se mene tice, ja bih ih jos gore osudio, nije to uopste problem, a i isto one price "nije bio tu, dobio 12 dina" su mi lol i ne verujem da neko moze da veruje u to, STO MENE NISU OSUDILI!!!1 Ono sto mi je najvise zasmetalo u celoj prici je to sto nije bilo fer sudjenje, klasicno politicko. Ako su ovako stogi prema huliganima, treba i prema ostalim pripadnicima drustva, jer svi smo jednaki (to valjda ima i u ustavu), a meni je sad npr. pao na pamet slucaj pandura koji je ubio lika bez razloga (ili zbog toga sto je prosao na crveno), ono na NBG-u i za to je dobio cini mi se 7 dina, sa mogucnoscu da izadje ranije uz dobro ponasanje L O L, ima jos primera sa ministrima i drugim obicnim ljudima, koji nisu dobijali ovakve kazne, za gora (ne)dela... btw. radi li banka u DC (uplata/isplata) i kolika je provizija? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Postoji zapisnik pandura koji ga je legitimisao na totalno drugom kraju grada u vreme kada su ovi makljali nesretnog Francuza. Moj kum se druzi sa tim momkom tako da nije "rekla kazala" :) verovatno je bio u organizaciji dostavljanja palica i lopata. ispratili su panduri sve telefonske razgovore izmedju cele te grupe, to sto ovaj nije bio tu, ne znaci da nije pomogao tome The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 btw. radi li banka u DC (uplata/isplata) i kolika je provizija? Inteza ? Ako mislis na Intezu, provizija je fiksna (do 2000din) na 45 din. Medjutim, ako imas Inteza hit, onda ti je 25 din nebitno za koji iznos. :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 (edited) Inteza je valjda... pitam, zato sto sam jednom uplacivao u nekoj indijanskoj banci (fazon Alpha :D ) i salterusa mi odmah rekla "samo da znas, provizija je 200 kinti" :o Edited January 29, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Pa opet, i to zavisi koliki je iznos bio koji si uplatio. Od banke do banke varira ta procentna stopa, neki malo vise uzimaju, neki manje :D Al verujem da je bilo tipa 1500din racun, 200din provizija :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Sarma. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 od jutros smo jurili ortakovog sopa don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts