Lucky Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Sve to stoji i ja se slažem da je uvek bolje upisati državni faks (i pored priča kako su preobimni i učiš "šta ne treba" itd) ali opet, i kome pa objašnjavaš? Ako te neko ovako pita, kažeš i njih zabole dalje, a poslodavici su posebna priča i i dalje mislim da se vara svako ko misli da čim imaš državni faks posao dobiješ na tacni, a kad imaš megatrend nikad se nećeš zaposliti, kao i da kad "sučeljiš" megatrendovca i državnog fakultetliju ne znači automatski da državni fakultetlija bude bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Istina :) Ako imaš "akreditovanu" diplomu a znaš nešto, ne može niko da te zajebe sem vlasnikov/direktorov rođak sa sela koji je tu nešto malo radio... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 ja samo znam ljude sa nekog menadzmenta na bk koji nisu kapirali kako se resavaju jednacine sa jednom nepoznatom, srsly...no offense za ostale naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pa nije njihovo da rešavaju jednačine Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 ma nisam ni ja upucen nista oko megatrenda niti je neko od mojih isao tamo niti ce ici, nego ispade da je to toliko retardiran fax da je bolje da ga nisi ni upisivao, ima i on barem nekih dobrih strana. pa vecina je takvih kao sto si rekao ali naravno ima i onih drugih samo znatno manje :). A ti zavrsavas fax pre svega zbog sebe i ako hoces da steknes znanje mozes ga steci i na megatrendu a ne da gledas sto bolje da prodjes. Nema ni jednu dobru stranu osim da mozes da se zdruzis sa zalizanim crnogorcinama, a oni ce po defaultu preko veza postati odma kurcevi negde, pa mozda i tebe prime da radis za njih/sa njima. Steknes poznanstvo i to je to. jos gore od Ponča je kad sedneš u kafić lobi (lobe hehehe) preko puta...majko koji debili. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pa nije njihovo da rešavaju jednačine al ozbiljno, najtezi ispit im je bio kada su stvarno morali da nauce nekih 20 strana, trebalo im je mesec dana za to...a matematiku iz 2. razreda osnovne da ne pominjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pa nije njihovo da rešavaju jednačine Realno. Proziva baja sa informacionog smera kod mene nekog menadžera kako neće imati blage veze o dešavanju u firmi što se tiče tehičke strane, tj. neće znati predmet rukovođenja. I lik mu ladno odgovori kako to nije njegov problem, on će lako platiti osoblje sa našeg smera ili sa drugih fakulteta da to urade umesto njega. roflcopter I dalje mi nije jasno ništa u vezi tih menadžera, ne verujem da se iko zaposlio na toj funkciji bez vezice, već smatram da taj smer služi čisto za dobijanje papira koji otvara vrata za dalja napredovanja, iako će verovatno raditi posao koji nema veze sa njegovom "strukom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 I lik mu ladno odgovori kako to nije njegov problem, on će lako platiti osoblje sa našeg smera ili sa drugih fakulteta da to urade umesto njega. Pa kad su klinci sa srednjom koji razbijaju znanje godinama radili sve i svašta za kikiriki i tako devalvirali vrednost svakog tehničkog posla. Al zato kad odeš u marketing agenciju, naplate ti i rukovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 imho, ako ides na drustveni, treba ici na drzavni jer ti zapravo 'treba' bar pola od tih, 'tehnicki nepotrebnih' predmeta. filozof koji muca i prica 'jer' umesto 'jel' i pravnik koji ne zna ko je tacit mi je nesto najgore na svetu. naravno, ti si sasvim sposoban za svoj posao i bez toga, ali to je jednostavno lol. ako ides na neke prirodne fakseve, onda je tvoje da drvis tehniku po planu i programu, a da se kulturno vozdizes samostalno. kao tehnicka elita ne moras da nikakvog javno-poslovnog dodira sa tim, al nije zgoreg, jel. a privatni faksevi su generalno opremljeniji, imaju organizovane vezbe, praksu itd. e sad, ne znam de treba ekonomiste staviti, oni su nesto izmedju sto se mene tice... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 @Vudz Razumem to stanje, ali ja sam hteo da ukažem na tu simulaciju moći koju im izgrađuju tokom studija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Економски факултет БУ је далеко најјача економска образовна установа у региону. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 nisam mislio na to nego na princip:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 аха... :) па овако. зависи чиме желиш да се бавиш и каквих склоности имаш. ако мислиш да будеш аналитичар, директор, политичар или неки такав профил идеш на ЕФ. ако си јак на речима, хоћеш комерцијалу, маркетинг и остале "непосредне" (рекао бих мануелне, али нема ту мануелности) послове, идеш на Мегатреш, БК, и сличне факултете, који те неће давити кривама, математиком, статистиком и економском историјом, већ ће да те шибају на праксу да печеш занат већ од треће године. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 http://www.beep.rs/2011/01/25/ekstra-nena-doktor-nauka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Moze pomoc?? Posto sam juce formatirao komp, potrebni su mi drajveri za graficku, tj. konkretno za ATI RADEON HD 2400 PRO AGP? Pomagajte, jer kad udjem u w3, zesce sranje, slova se ne vide.. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Hvala, btw, koji je najnoviji DirectX i ako moze link za skidanje? I da, ne mogu da nadjem nvidia vga drajvere, pomagajte! Edited January 25, 2011 by Pr0toSS Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Postovao je vudsi na prethodnoj strani mislim za ekstra nenu :) ali da je lol, jeste :) Provalio sam da mi ne radi far na kolima, i uopšte ne znam kad se to desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 sta ti je region? Velika Srbija Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Napadači na francuskog državljanina u centru Beograda 2009. godine proglašeni su krivim i osuđeni su na ukupno 240 godina. Organizatori Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća su osuđeni na 35 odnosno 32 godine zatvora a Ljubomir Marković i Ivan Grković su osuđeni na po 30 godina zatvora. Većina ostalih je dobila 12 ili 14 godina zatvora a Vladimir Bošković koji je optužen za pomaganje učiniocima je dobio dve godine zatvora uslovno. Posle izricanja presude četvorici prvooptuženih, njihova rodbina i prijatelji su burno reagovali i u jednom trenutku je pretilo do dođe do incidenta, a ispred sudnice se nalaze pripadnici sudske straže i Interventne brigade policije. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 tadicu izvini se sto nisu dobili 2000 godina "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Napadači na francuskog državljanina u centru Beograda 2009. godine proglašeni su krivim i osuđeni su na ukupno 240 godina. Organizatori Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća su osuđeni na 35 odnosno 32 godine zatvora a Ljubomir Marković i Ivan Grković su osuđeni na po 30 godina zatvora. Većina ostalih je dobila 12 ili 14 godina zatvora a Vladimir Bošković koji je optužen za pomaganje učiniocima je dobio dve godine zatvora uslovno. Posle izricanja presude četvorici prvooptuženih, njihova rodbina i prijatelji su burno reagovali i u jednom trenutku je pretilo do dođe do incidenta, a ispred sudnice se nalaze pripadnici sudske straže i Interventne brigade policije. E tako treba. I onom Misicu da ponove sudski postupak, pa da lepo dobije 25-30godina, kako i zasluzuje. Samo se pitam kad vec da ocekujemo zastave i nalepnice "Pravda za Herpderpa"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Postovao je vudsi na prethodnoj strani mislim za ekstra nenu :) ali da je lol, jeste :) Provalio sam da mi ne radi far na kolima, i uopšte ne znam kad se to desilo. da videh posle...btw, apropo fara, meni ne rade samo prednja poziciona svetla, osiguraci i kablovi su ok, ne znam u cemu je stvar...al dobro, vazno da zadnja rade, napred su ionako stalno ukljuceni farovi kad smo vec kod toga, jel ste videli za onog lekara sto je poginuo na autoputu kad je izasao da pomogne ljudima u slupanom autu...verovatno zaboravio da ostavi poziciju/sva cetiri i neko naleteo na njega:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 E tako treba. I onom Misicu da ponove sudski postupak, pa da lepo dobije 25-30godina, kako i zasluzuje. Samo se pitam kad vec da ocekujemo zastave i nalepnice "Pravda za Herpderpa"? jedan komentar sa b92, koji se meni kao laiku bar cini ispravnim Прво , жалим због губитка младога живота и саосјећам са породицом Татон. То што се десило је свакако за осуду и то веома строгу. Међутим као правник и адвокат не могу да не истакнем следеће: Лаици шаљу разне коментаре и оцјене судске пресуде. Мислим да је правосуђе овдје поклекло пред Француском и другим земљама ЕУ , да је пресуда више производ одмазде и додворавања ЕУ и јавности него што је у њој утврђено чињенично стање. Овдје није ријеч о убиству, већ о тешкој тјелесној повреди квалификованом смрћу. Веома је тешко утврдити ко је на који начин задао ударце од којих су настале повреде које су узроковале смрт овог несретног младића. Могу да разумијем да је осуђујућа пресуда, али казне су превисоке, драконске и имају функцију одмазде, што је кривичноправној теорији неприхватљиво. За најтеже облике умишљајних убистава се не добијају толике казне. Понављам пресуда овдје има функцију одмазде. На крају , заиста осуђујем насиље и криминал, жао ми је што је тај дечко страдао и окончао живот као навијач, али требало је другачије приступити овом случају. "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 sta ti je region? Југоисточна Европа. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts