Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meni je "problem" samo nedelja uveče, posle toga mi je sve jedno, evo recimo i sada :) Nego prosto, to je nešto što vučem još iz škole, ma koliko posao koji obavljam bio ok ili ne predstavljao neki preveliki problem itd.

btw, jack, ako je problem u trafo stanici, na to bi morali da odgovore. U teoriji.

Dobro jutro drugari, kakva je ovo apokalipsa napolju :)) Ne sećam se ovakve magle skoro :)

Sad je proverio cale u sudu, zove me i kaze dobio si poziv jer su te marta prosle godine legitimisali i mesto boravista ti nije prijavljeno kao Beograd, lol. Ne znam ko jos od studenata menja i prijavljuje mesto boravista, bar se svi moji ortaci vode kao stanovnici Vranja, a verujem da je tako i sa ostalih 99%. Uvek kada nas zaustave kazemo da smo studenti i nismo prijavljeni kao stanovnici Beograda i nikada nisu pravili problem, i sada mi stize sudski poziv zbog toga... ako moram da idem u Vranje samo da bih se pojavio na sudu, le fu.

Sad je proverio cale u sudu, zove me i kaze dobio si poziv jer su te marta prosle godine legitimisali i mesto boravista ti nije prijavljeno kao Beograd, lol. Ne znam ko jos od studenata menja i prijavljuje mesto boravista, bar se svi moji ortaci vode kao stanovnici Vranja, a verujem da je tako i sa ostalih 99%. Uvek kada nas zaustave kazemo da smo studenti i nismo prijavljeni kao stanovnici Beograda i nikada nisu pravili problem, i sada mi stize sudski poziv zbog toga... ako moram da idem u Vranje samo da bih se pojavio na sudu, le fu.

U prvoj godini, mesec dana od pochetka faxa, su mene i ortaka legitimisali u Knezu. 2 meseca kasnije stigao mi je poziv za sud, ovde u Zmaja od Nocaja(ili neka ulichica pored). Pokushao sam da se vadim, rekao da sam tada samo doshao u Beograd, medjutim, bezuspeshno. Mesechak dana kasnije mi je stigla kazna u Chachak, na oko 5k dinara, koju su matori idioti platili. Najdebilnije od svega je shto je meni kazna stigla, a ortaku koji je u istoj situaciji skroz kao i ja, nije chak stigao ni poziv. Od tada na svako legitimisanje kazem da sam doshao u Bgd kod sestre i nikako ne spominjem da sam student.

.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...