Zwerko Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Meni je Full HD na 32" tvu uvek overkill, ali osim toga korektan model. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Pa ono...para za veci nemam, a ovaj je smart...Uzgred, kako rade te aplikacije i jel moze neki daljinac i za to da se uzme (eventualno tastatura)...i koliko je to para otprilike? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 uzmi najveći fullhd ekran za koji imaš para, a uređaji koji će od njega napraviti deset puta bolji "smart" su jeftini i lako ćeš sačekati sledeću platu da to pazariš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) ok, treba mi savet za TV 32" (mala je soba) na 200hz fullHD ... ne mora da bude smart i ne treba mi 3d.. Jedino sto mi treba jeste tanke ivice da bude sto manji. od 45 do 55k Edited January 27, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 What Ovky said, HTPC je najbolji multimedijalni uređaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 I sta... Ubodes to u hdmi i ono, radi ok. Kolko kosta? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Pa ono...para za veci nemam, a ovaj je smart...Uzgred, kako rade te aplikacije i jel moze neki daljinac i za to da se uzme (eventualno tastatura)...i koliko je to para otprilike? Ja imam D6510 seriju, dakle pre dve godine i kod mene to radi toliko ocajno da sam ga upalio samo da probam i posle nikada vise. S druge strane me Laki ubedjuje da u redakciji na tipa F5500 ili F6000 televizoru to radi odlicno, brzo, sve super. Nisam probao, ali sam i dalje skeptican po pitanju smart televizora. Tastatura i mis moze, ali imaj u vidu da surfovanje na televizoru od 32" sa udaljenosti od 2-3 metra (koliko ti je tipicno udaljen tv) nema mnogo smisla jer je sve previse sitno. Mozda bas ako ti nesto zatreba kao prirucno sredstvo, ali nikako kao svakodnevno uzivanje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 200 evra, al možeš da igraš igre, puštaš decama YouTube crtaće itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 200 evra, al možeš da igraš igre, puštaš decama YouTube crtaće itd. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Hleb pojedeš i prosereš, a vijabilan (!) hardver je trajan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Pa da, al to je recimo Samsung 42F5000 LED FullHD 100Hz USB 2.0 HDMI SLIM,2013 -420€ i plus 200 jednako previse... Ja imam za 350 eur sve ukupno... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 pa ne moraš da uzimaš htpc, to je realno i previše napredno i komplikovano rešenje za većinu korisnika. imaš opcije od 35 dolara (chromecast) pa naviše (wdtv, apple tv...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Kupiš sad TV od 350 evra, od dve sledeće plate uštekaš po recimo 85 evra, uzmeš komp za 170 evra bez PDV-a preko nekog ko ima firmu, profit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 ja imam wdtvlive i super sljaka. bilo je problema, ali u smislu da sam ja orevise prckao. dakle uzmi 32, ok ti je za sobu, smart svaki pusta jutjub i mkv/avi bla bla da radi mislim (ne znam, dakle mislim) da ti je kombo nonsmart plus neki wstvlive ili slican uredjaj skiplje od 32 smarta. takodje ne znam koliko ti je dedicated pc za ulogu media playera realan. jako bitna stvar nama porodicnim ljudima u ne tako velikim gajbama je da nema buke. tj da nema kulera :) a wdtvlive recimo kad je ugasen na daljinac indalje radi kao kucni samba share i streamer. necujan. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Биће ти жао кад узмеш 32 већ после 7 дана :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ja se izvinjavam, ne lupaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Не лупам :) ја сам исто хтео 32 да узмем и рекли су ми да ћу се покајати ако узмем ту дијагоналу :) Узео сам 42 и већ после 7 дана сам укапирао да бих се јео да сам узео 32 :) Раздаљина од тв-а до места гледања је око 2.3 метра Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Moji gledaju 32 inča sa tri metra i kažu da im je ekstra, a matori su i slabovidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 pa da si im dao 42 isto bi im bilo extra :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Pa onda bolje da se uzme manji a jeftiniji a za ostatak para kršteni media server.Osim ako tvoja opaska ne znači da je sve super kad je džabe, mada i to stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Radi najveći broj tastatura i miševa na smart tvu preko USB-a, samo ubaciš usb prijemnik i šljaka "na keca". Ja sam probao neke Logitech modele i svi su radili. Sa druge strane, ne znam ni čemu služi taj smart deo u smart tv-u, iskreno :) eeeventualno za neki "blagi" surf ako te baš nešto interesuje a komp ti nije u toj sobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Pa onda bolje da se uzme manji a jeftiniji a za ostatak para kršteni media server. Osim ako tvoja opaska ne znači da je sve super kad je džabe, mada i to stoji opaska znaci da im je i 32 super u odnosu na pre, a bilo bi im i 42 super :) tj ne znam sta sam u stvari hteo da kazem kad malo bolje razmislim 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 znam ja, matorani nemaju dodirnih tacaka sa tehnikom i da im stavish panj od 24" bilo bi im ekstra.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Jel ima neki LCD TV, po mogucstvu kod madjara, sa panelom sa (pravim)osvezenjem od 120hz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts