Jump to content

LCD / LED / PLASMA TV topic

fatboy

Recommended Posts

Pa ono...para za veci nemam, a ovaj je smart...Uzgred, kako rade te aplikacije i jel moze neki daljinac i za to da se uzme (eventualno tastatura)...i koliko je to para otprilike?

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ok, treba mi savet za TV 32" (mala je soba) na 200hz fullHD ... ne mora da bude smart i ne treba mi 3d.. Jedino sto mi treba jeste tanke ivice da bude sto manji. od 45 do 55k 

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Pa ono...para za veci nemam, a ovaj je smart...Uzgred, kako rade te aplikacije i jel moze neki daljinac i za to da se uzme (eventualno tastatura)...i koliko je to para otprilike?

Ja imam D6510 seriju, dakle pre dve godine i kod mene to radi toliko ocajno da sam ga upalio samo da probam i posle nikada vise. S druge strane me Laki ubedjuje da u redakciji na tipa F5500 ili F6000 televizoru to radi odlicno, brzo, sve super. Nisam probao, ali sam i dalje skeptican po pitanju smart televizora. Tastatura i mis moze, ali imaj u vidu da surfovanje na televizoru od 32" sa udaljenosti od 2-3 metra (koliko ti je tipicno udaljen tv) nema mnogo smisla jer je sve previse sitno. Mozda bas ako ti nesto zatreba kao prirucno sredstvo, ali nikako kao svakodnevno uzivanje. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

ja imam wdtvlive i super sljaka. bilo je problema, ali u smislu da sam ja orevise prckao.

dakle uzmi 32, ok ti je za sobu, smart svaki pusta jutjub i mkv/avi bla bla da radi

mislim (ne znam, dakle mislim) da ti je kombo nonsmart plus neki wstvlive ili slican uredjaj skiplje od 32 smarta.

takodje ne znam koliko ti je dedicated pc za ulogu media playera realan. jako bitna stvar nama porodicnim ljudima u ne tako velikim gajbama je da nema buke. tj da nema kulera :)

a wdtvlive recimo kad je ugasen na daljinac indalje radi kao kucni samba share i streamer. necujan.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Не лупам :) ја сам исто хтео 32 да узмем и рекли су ми да ћу се покајати ако узмем ту дијагоналу :) Узео сам 42 и већ после 7 дана сам укапирао да бих се јео да сам узео 32 :)  Раздаљина од  тв-а до места гледања је око 2.3 метра 

Нема  будућности без истине.

Radi najveći broj tastatura i miševa na smart tvu preko USB-a, samo ubaciš usb prijemnik i šljaka "na keca".

Ja sam probao neke Logitech modele i svi su radili.

Sa druge strane, ne znam ni čemu služi taj smart deo u smart tv-u, iskreno :) eeeventualno za neki "blagi" surf ako te baš nešto interesuje a komp ti nije u toj sobi.

Pa onda bolje da se uzme manji a jeftiniji a za ostatak para kršteni media server.

Osim ako tvoja opaska ne znači da je sve super kad je džabe, mada i to stoji

opaska znaci da im je i 32 super u odnosu na pre, a bilo bi im i 42 super :)

tj ne znam sta sam u stvari hteo da kazem kad malo bolje razmislim 

• Upvote (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 2 years later...