Lucky Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 mene čudi da te narukvice nisu još ranije uveli na exit, ovo mu je već koja, deseta, jedanaesta godina ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Pa bilo je valjda i prethodnih godina al' je moglo da se neshto zbudzi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 yup prosle godine su se narukvice opusteno skidale, bile su identicne kao one na Share Conference ako ste bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 To da, ali godinu pre toga su i dalje bile kartice, one kao kreditne ... tad si već uveliko na koncertima, čak i kod nas, dobijao one narukvice što ne možeš da skineš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 pae ritam nereda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 ritam nereda cu ove godine morati da preskocim, sutra dolazim. sad skontah da i Laibach dolazi, cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 ja mislio ti gotivish jamira :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 meni je taj jamiroquai bas "meh" u poslednje vreme, ne kapiram sto se ljudi toliko tetoviraju zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 prvi dan mi je bio baš sranje. prvo overio darkvude nešto malo, klasika ista priča ko i prethodih 200 puta kad sam ih slušao. posle toga house of pain koji su ostavili i više nego dobar utisak. bio samo jedan smor deo kad je everlast uzeo da izigrava džoni keša. brutalno on svira gitaru, al je spustio masu. naravno najveća ludnica je bila na džamp araund, gde su svi počeli da skaču i urlaju. btw, ta pesma je bila poslednja. posle nastupa me bubnjar pogodio palicom u glavu. posle toga otišli na garoa na kom nisam znao dal da se smejem ili da plačem. čovek je stavio neku masku nekog vanzemaljca, pa okačio one klavijature, ko iz grand parade, pa počeo s time da se gubi, pa onda pustio smack_my_bitch_up i shit you not. oterao me je pa nisam ni slušao tigu. otišao sam na magnetik mana, tamo sreo leška. čekali smo ih 45 minuta, da bi počeli sa katastrofalnim ozvučenjem, smorili i onda smo i odatle otišli. posle toga bio na zabieli gde je bas bio katastrofalno prejak, onaj od kog ne možeš da dišeš normalno. i samo se bas i čuo, jedva da je bilo muzike, pa sam odatle zapalio gajbi oko šest. sve u svemu dno. nadam se boljem danu danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 lesku je bilo lepo na magneticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 meni je taj jamiroquai bas "meh" u poslednje vreme, ne kapiram sto se ljudi toliko tetoviraju zbog njega. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 na exitu gore nego u libiji !:D Državljanin Bosne i Hercegovine teško povređen EXIT kampu. Njemu je nepoznata osoba polomila vilicu. Opljačkan mladić iz Kanade. U pritvoru dvoje domaćih i 27 stranaca. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 kalimera u kurir! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 strasno koliko se exit raspada Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Pa kad im zinulo dupe za engleske pare, eto im sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 haha udri postrancima! ne damo exit! nisam otisao, niti cu, i zao mi nekako iako cujem da je sranjkasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 ako ima neko povoljno kartu za 4. dan neka mi javi pozlokomotiva Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 auh. koliko mi je prvi dan bio sranje, toliko mi je ovaj drugi dan bio do jaja. underworld neverovatan. tgg brutalni. lag sabio. karolu sam čuo 10 minuta i smorio se, kao i na kregu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 underworld prebio jako,iako su dosta furali stvari sa novijih albuma,npr. scribble koji mi i nije bio toliko kul uzivo je bio mnogo dobar i mocan,energija karla hajda je neverovatna ne moze da te ne pokrene,pa i da peva jebene narodnjake...krivo mi sto nije bio moaner,juanita ili jumbo,tako nesto mi je nedostajalo,mislio sam da ce to da isfuraju na bisu,ali njega nije bilo...i nisam skontao,ko im je jebeno treci covek bio na bini? zapalio sam na urban bug da slusam nigera i uhvatio ga na poslednje dve tri pesme,posle su neka dvojica prilicno kul pustala,pa sam tu proveo vreme do karole,koji je bogami prao,ali je bas bio nepristojno jak... upoznao protu i shoockyja,superica momci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Parkway Drive juce?Jel bio neko? Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 auh. koliko mi je prvi dan bio sranje, toliko mi je ovaj drugi dan bio do jaja. slažem se. bio sam na uderworldu, već posle toga sam opušteno mogao da idem kući, ono, srce mi je puno bilo :) posle toga na mainu me shy fx tj. Digital Soundboy soundsystem oduševio, STAMINA definitivno najveći MC car ikada... ono, ne znam, iako su realno puštali hit do hita, jako dobro je bilo <3 http://www.youtube.com/watch?v=UzYlQFGAb24 posle da ispuštujemo drugara Lagišu, tu sam se malo skenjao jer nije bilo toliko rurovaca, sreo sam samo protu i shukija, big up momci! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Ja nisam sreo nikog i boli me kurac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 BRAVO COKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts