Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daj ga onako srecnog, ovako mi se ne svidja :(

i bre sto si konzerva, pa ovo je easter egg/spin off, ko oni loading ekrani za igrice iz devedes trece, a igrica sva kockasta! obogacivanje fransize, manga haron, renesansni haron ulje na platnu, haron kore za picu...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa oko i jeste tacka damn, ceo trip je polu-vektorski, a to oko je ionako samo glimpse. pogle one crne linije sto su izasle iz painta:) al dobro, izgleda da je fial ceo trip, a meni se bas svidja, stavis nesto tradicionalisticki i onda roknes preko nesto digitalisticki i dobijes leprsavu kukuljicu sa crvenim doom2 tackama i linijama preko!

leks:

kad nesto moje bude popularno ko njegovo, onda cu i ja da imam takve stavove, komercijalizacija za deset rurljana i nije neki megalomanski konzumeristicki pokusaj ogoljavanja harona:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Haron srece Mohija, sledeca kocka stripa haron place, a mohi izasao iz camca, seo na motor i BRRRRMMMMM ode!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

karikaturni (standardni) haron u camcu na majicu sasvim dovoljno, mozda neki ultimativni haron-rur-related-strip :D na majicu as well

pa da, nisam mislio ono na majicu lol.

anyway, things are already in motion :o

leks:

kad nesto moje bude popularno ko njegovo, onda cu i ja da imam takve stavove, komercijalizacija za deset rurljana i nije neki megalomanski konzumeristicki pokusaj ogoljavanja harona:)

Trolovao sam te malo. :P Ali drago mi je što tako misliš, i iskreno ti želim da Haron bude bar upola popularan kao Wattersonovo remek-delo!

Nego, jedna unikatna "Kurac za Viću" majica, sa Calvinom koji pokazuje srednji prst, bi mi baš legla da zaokruži ovu priču. :))))

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

pa oko i jeste tacka damn, ceo trip je polu-vektorski, a to oko je ionako samo glimpse. pogle one crne linije sto su izasle iz painta:) al dobro, izgleda da je fial ceo trip, a meni se bas svidja, stavis nesto tradicionalisticki i onda roknes preko nesto digitalisticki i dobijes leprsavu kukuljicu sa crvenim doom2 tackama i linijama preko!

jebem li ga, meni lichno je bzvz i to je jedino shto mi je upalo u oko na slici, ostatak je super :)

evo ja cu:

sejnt kaze 'tu sam za minut' a stigne za pet, pa ovaj sto ga je cekao kaze 'cekam te sto godina' !

eto, oba primera iskoriscena!

Haron u "Ne brže od života"

1. kvadrat - Haron i Sejnt u čamcu - sejnt se javlja na mob "dolazim za 7 minuta"

2. kvadrat - Haron kaže "ovde vreme ne postoji", Sejnt drži mob i ignoriše ga

3. kvadrat - Sejnt drži mob u ruci "kasnim minut, gužva"

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...