exile Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Daj ga onako srecnog, ovako mi se ne svidja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 to su dve strane haronove, nema jedne bez druge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Daj ga onako srecnog, ovako mi se ne svidja :( i bre sto si konzerva, pa ovo je easter egg/spin off, ko oni loading ekrani za igrice iz devedes trece, a igrica sva kockasta! obogacivanje fransize, manga haron, renesansni haron ulje na platnu, haron kore za picu... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 (edited) ok je,to oko me malo podsetilo na Edited June 2, 2011 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 oko izgleda jadno :D kao najobichnija tachka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Ja sam, Dule, nekako mislio da je tebi Bill Watterson blizak po stavovima, ali vidim da nije, bar što se komercijalizacije tiče. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 pa oko i jeste tacka damn, ceo trip je polu-vektorski, a to oko je ionako samo glimpse. pogle one crne linije sto su izasle iz painta:) al dobro, izgleda da je fial ceo trip, a meni se bas svidja, stavis nesto tradicionalisticki i onda roknes preko nesto digitalisticki i dobijes leprsavu kukuljicu sa crvenim doom2 tackama i linijama preko! leks: kad nesto moje bude popularno ko njegovo, onda cu i ja da imam takve stavove, komercijalizacija za deset rurljana i nije neki megalomanski konzumeristicki pokusaj ogoljavanja harona:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Ne lupajte, dojaja je :) Bravo Dule :D infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 karikaturni (standardni) haron u camcu na majicu sasvim dovoljno, mozda neki ultimativni haron-rur-related-strip :D na majicu as well Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Haron srece Mohija, sledeca kocka stripa haron place, a mohi izasao iz camca, seo na motor i BRRRRMMMMM ode! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 hahahahah The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 karikaturni (standardni) haron u camcu na majicu sasvim dovoljno, mozda neki ultimativni haron-rur-related-strip :D na majicu as well pa da, nisam mislio ono na majicu lol. anyway, things are already in motion :o brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 kad nesto moje bude popularno ko njegovo, onda cu i ja da imam takve stavove, komercijalizacija za deset rurljana i nije neki megalomanski konzumeristicki pokusaj ogoljavanja harona:) ej, ej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 HARON SA KOZOM, VUKOM I KUPUSOM NA MAJICU ODMA SADA ODMA! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 meni ličilo na pljugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 ej, ej! pa dobro, to je hiperbola, ko kad kazes 'stizem za minut' ili 'cekao sam te sto godina':) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 leks: kad nesto moje bude popularno ko njegovo, onda cu i ja da imam takve stavove, komercijalizacija za deset rurljana i nije neki megalomanski konzumeristicki pokusaj ogoljavanja harona:) Trolovao sam te malo. :P Ali drago mi je što tako misliš, i iskreno ti želim da Haron bude bar upola popularan kao Wattersonovo remek-delo! Nego, jedna unikatna "Kurac za Viću" majica, sa Calvinom koji pokazuje srednji prst, bi mi baš legla da zaokruži ovu priču. :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Što mu dođe na isto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 sto radili? ko ne radi vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 pa dobro, to je hiperbola, ko kad kazes 'stizem za minut' ovde negde se krije Saint-fora ali nisam u formi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 pa oko i jeste tacka damn, ceo trip je polu-vektorski, a to oko je ionako samo glimpse. pogle one crne linije sto su izasle iz painta:) al dobro, izgleda da je fial ceo trip, a meni se bas svidja, stavis nesto tradicionalisticki i onda roknes preko nesto digitalisticki i dobijes leprsavu kukuljicu sa crvenim doom2 tackama i linijama preko! jebem li ga, meni lichno je bzvz i to je jedino shto mi je upalo u oko na slici, ostatak je super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 ovde negde se krije Saint-fora ali nisam u formi :) isto, isto, samo ne mogu da povežem u nešto konkretno što bi nekoga nasmejalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 evo ja cu: sejnt kaze 'tu sam za minut' a stigne za pet, pa ovaj sto ga je cekao kaze 'cekam te sto godina' ! eto, oba primera iskoriscena! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 evo ja cu: sejnt kaze 'tu sam za minut' a stigne za sedam, pa ovaj sto ga je cekao kaze 'cekam te sto godina' ! Fixd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Haron u "Ne brže od života" 1. kvadrat - Haron i Sejnt u čamcu - sejnt se javlja na mob "dolazim za 7 minuta" 2. kvadrat - Haron kaže "ovde vreme ne postoji", Sejnt drži mob i ignoriše ga 3. kvadrat - Sejnt drži mob u ruci "kasnim minut, gužva" ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts