Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mos se zajebavas sa rukom kako god oces, mos je nabadas da ne osecas nista, mozes da se pipas po ruci i da budes u fazonu 'whooah nista ne osecam lol me gusta'.

i da, uzmes oduzetu ruku onom funkcionalnom i izbacas i ko da ti je neko izbaco, foreveralone handjob!

al sad ozbiljno, meni nikad to nije bio smor, uvek sam bio u fazonu "jooo vidi ovo vau sad cu da se marvelujem at the nepostojanje osecaja, stipam se po ruci i sta god vec smislim", a ne "oh nevolje, nisam funkcionalan". cak mi je i gotivno kad krv krene da struji, ono kao "oh, i am regaining my powers"... de vam je decija masta!

noge su mi vec smor, posto su dosadne za frpovanje, pa ne vidim gotivnost u trnjenju istih:) a i obicno mi utrnu tipa kad se kulturno uzdizem dok kenjam, pa se udubim u sta sam vec poneo da citam i onda posle ustanem i skljokam se na plocice uz "ah da, utrnule su mi noge" konstataciju:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ahahahaha jbt kako sam se smejao

nazalost,nikad nisam imao trip da mi se noge oduzmu ili obe ruke,ali se dovoljno uspanichim kad mi se jedna oduzme,pa je onako zavrtim u propeler zviz [8D]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

i da, uzmes oduzetu ruku onom funkcionalnom i izbacas i ko da ti je neko izbaco, foreveralone handjob!

luxhello.gifluxhello.gifluxhello.gif

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...