Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dolazim za vikend u Novi Sad pa je l' mi moze neko od drugara reci gde ima da se uzme povoljnih džempera/košulja? (Recimo da su u nekom hipster fazonu?!?:))

Pa i nije da imas nesto mnogo da biras.

Centar grada (sting recimo), Bazar (Tom Tailor, Zara) i Merkator. Mozda Daki zna vise od mene ...

E sad koliko se jeftini ne znam. U Tom Tailoru su oko 3k dzemperi, kosulje nesto jeftinije. Zara isto tu negde.

Edited by prota_

e do kurca baš sve

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

reki druže, sranja kad se zaređaju, idu samo tako, ukratko

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Moze i nesto slabije od dual core-a opusteno. Dunno, meni je dosad trebalo samo pretrazivanje neta, citanje pdf-a itd. Kontam da kasnije mozda su potrebni neki programi koji smaraju sa simulacijom pa zatreba dual core. Al' za prvu godinu ti ne treba nista posebno. :)

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Zar ti nisi u penziji?

Drago mi je da je neko ovo primetio.

Moram da vam se pohvalim, glavešine u preduzeću su primetile da je posle mog penzionisanja došlo do totalnog pada organizacije, tako da su posle mesec i po dana bili prinuđeni da me zamole da se vratim.

Trenutno obučavam mlađeg kolegu koji je tek završio fakultet. Dečko zaista hoće da nauči posao, željan je rada i dokazivanja, tako da jedva čekam naredni period zahlađenja da ga vidim u akciji i kako će se snaći u situacijama i problemima koji predstoje.

Znate sta sam ja danas shvatio?

Medjuljudski odnosi su mnogo komplikovana stvar, u svakom smislu. Mnogo je tesko naci dobre prijatelje (imam utisak da je sada kasno da se sa nekim zblizis a da ga upoznas tek sada, mozda i gresim ali imam osecaj da ako nisi stekao nekog prijatelja u srednjoj/osnovnoj i ostao sa njim u kontaktu onda jbg), mnogo je tesko naci dobru devojku, mozes da se trudis koliko hoces i ponovo da ga ispus*s. Bio sam ja svestan sve vreme toga ali danas je dosao dan kada sam stavio tacku na to, stvarno je tako [:(] Neke ljude mozes da poznajes ceo zivot i da imas jednu sliku o njima a onda boom...

Takodje neka smesna grupa na fejsu, ali stvarno je tako (bar iz mog ugla) "ko te brzo ocara, jos brze te razocara", meni se ni jednom nije desilo drugcije

Zavolis nekoga za kratko vreme i onda shvatis da ni ta osoba nije ono sto si ti mislio...bas sam se skenjao

edit: 19, kazem ja, znao sam sve ovo ali nekako nisam bio siguran, sada jesam...prosek foruma je verovatno 25, znam da ste svi ovoga odavno vec svesni ali eto, doslo mi da napisem...

Edited by Atelas

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...