Buda_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Dolazim za vikend u Novi Sad pa je l' mi moze neko od drugara reci gde ima da se uzme povoljnih džempera/košulja? (Recimo da su u nekom hipster fazonu?!?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Pa kada su Javna komunalna preduzeća, konkretno Beograd put, spremno dočekale ovu zimu. Zar ti nisi u penziji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Dolazim za vikend u Novi Sad pa je l' mi moze neko od drugara reci gde ima da se uzme povoljnih džempera/košulja? (Recimo da su u nekom hipster fazonu?!?:)) Pa i nije da imas nesto mnogo da biras. Centar grada (sting recimo), Bazar (Tom Tailor, Zara) i Merkator. Mozda Daki zna vise od mene ... E sad koliko se jeftini ne znam. U Tom Tailoru su oko 3k dzemperi, kosulje nesto jeftinije. Zara isto tu negde. Edited December 23, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 e do kurca baš sve 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 sta je hajli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 reki druže, sranja kad se zaređaju, idu samo tako, ukratko 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 zdravlje je najbitnije, ako nije to, primi udarac i vrati ga! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 vidiš kako reki uspešno rešava životne probleme! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 u pravu si, loše ih rešavam, što ne znači da ne mogu da dam savet drugu hajliju, bolje to nego da trolujem ko ti :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 ucim ovih dana ko car, jos sutra, i jos po jedan predmet u ponedeljak i utorak i to je to, konacno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Sutra Kopaonik Ou jea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Al kad uzmem da ucim ovako uvece a oci mi se sklapaju a znam da moram da zavrsim nesto do sutra uuuuuh -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 koliko je dobar laptop potreban za recimo potrebe studiranja etfa? prepirao sam se nesto pa me zanima "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Najjeftiniji dual core. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Moze i nesto slabije od dual core-a opusteno. Dunno, meni je dosad trebalo samo pretrazivanje neta, citanje pdf-a itd. Kontam da kasnije mozda su potrebni neki programi koji smaraju sa simulacijom pa zatreba dual core. Al' za prvu godinu ti ne treba nista posebno. :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 tačnije, za do kraja faksa ti ne treba uopšte :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 kupi što bolji, ako fejluješ etf da možeš da se igraš :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Pa ono, neće da se baci dual-core ako ti padne na pamet da virtualboxuješ sisteme za potrebe, šta znam, umrežavanja npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Ako ne padne uskoro prokleti sneg na onu Jahorinu, popizdecu totalno. Inace, bas sam bizi ovih dana, jurim tamo 'vamo, i tako. Zavrsila se predavanja na faksu, sad bleja do ispita. Ali zato ce ovih narednih 7 dana bas dosta da se radi, i naravno zaradi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 slabo biva snega na jahorini za novu godinu, leško :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
putar Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Zar ti nisi u penziji? Drago mi je da je neko ovo primetio. Moram da vam se pohvalim, glavešine u preduzeću su primetile da je posle mog penzionisanja došlo do totalnog pada organizacije, tako da su posle mesec i po dana bili prinuđeni da me zamole da se vratim. Trenutno obučavam mlađeg kolegu koji je tek završio fakultet. Dečko zaista hoće da nauči posao, željan je rada i dokazivanja, tako da jedva čekam naredni period zahlađenja da ga vidim u akciji i kako će se snaći u situacijama i problemima koji predstoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Znate sta sam ja danas shvatio? Medjuljudski odnosi su mnogo komplikovana stvar, u svakom smislu. Mnogo je tesko naci dobre prijatelje (imam utisak da je sada kasno da se sa nekim zblizis a da ga upoznas tek sada, mozda i gresim ali imam osecaj da ako nisi stekao nekog prijatelja u srednjoj/osnovnoj i ostao sa njim u kontaktu onda jbg), mnogo je tesko naci dobru devojku, mozes da se trudis koliko hoces i ponovo da ga ispus*s. Bio sam ja svestan sve vreme toga ali danas je dosao dan kada sam stavio tacku na to, stvarno je tako Neke ljude mozes da poznajes ceo zivot i da imas jednu sliku o njima a onda boom... Takodje neka smesna grupa na fejsu, ali stvarno je tako (bar iz mog ugla) "ko te brzo ocara, jos brze te razocara", meni se ni jednom nije desilo drugcije Zavolis nekoga za kratko vreme i onda shvatis da ni ta osoba nije ono sto si ti mislio...bas sam se skenjao edit: 19, kazem ja, znao sam sve ovo ali nekako nisam bio siguran, sada jesam...prosek foruma je verovatno 25, znam da ste svi ovoga odavno vec svesni ali eto, doslo mi da napisem... Edited December 23, 2010 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Koliko godina imas Atelase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 lepo kaže erik kartman: if you wanna find some quality friends, you have to wade through all the dicks first Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 a jel reko kartmen nesto za devojke ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts