SHMEKER Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ima li negde to snimljeno? Bice sutra repriza al nzm kad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 vec 3 dan temperatura 39... lezim po celi dan, ubicu se... padne na 37.5, pa skochi do 39.3 i tako stalno... poludecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 A da odesh kod lekara? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 zaljubio sam se I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 4 dana zivim na ruskoj salati Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 a kuvana rakija? ima samo obicna, vilja, nema kuvane :c hmm, meni sve ovo bas super zvuci! Jel si ti jos uvek tamo? Aj baci broj moba na pm, ako vec budem dolazio, da probam da nabodem tvoju smenu. jesam, a ne moras da nabadas smenu, ja sam stalno tamo :) ne mozes da me omasis.... Da, bre, mendzi trebalo bi i ja moju sestricinu da vodim na klizanje ovih dana posto joj je keva u bolnici pa nema ko drugi. Samo sto su ta deca nezasita, povedes ih na klizanje, a ona odmah traze i milion stvari pored toga...mala cudovista :) Salji i meni mob. na pm. :) Vidi sto bi Lesko da nabada i po mendzijevoj smeni :o kao sto rekoh drugu djoletu, stalno sam tamo, al u svakom slucaju poslao sam vam moj broj i cisto da napomenem, dunja nije bila na klizanju, tj mozda je i bila al nije svratila na toplu cokoladu! A CASTIO BI TE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 lol, aj recite kad idete, da banem i ja! Treba da vodim devojku na klizanje, a ne znam da klizam, pa ako fejlujem doslovno, makar neko pivo/rakiju da stucemo! :D There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 hahahahaha jbt,koji kraj slagalice :))))))) lik uzeo i demonstrativno napustio studio,jos onako cuje se milka u pozadini zbunjena:)))) Pa kako, dajte snimak, dajte nešto! Ne gledam jedan dan slagalicu i eto! Moraću sutra reprizu :) Mada me čudi, to su sve snimljene epizode, ne ide to uživo, što su je uopšte pustili? I šta se desilo, kakve su mu poene ukrali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 kanter do pola 5 ujutru. Ma super sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Join the club. 'de pikas? Drkni neki info na pm, ako hoces da se puckamo u kasne sate. lol There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dobro jutro! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 glava... raspad.. gde je levo.. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 ^ | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Jutro ljudi, mislim, sad je već dan :) Bio sam na kačamaku kod babe, nisam isti jeo jako dugo, al' mi je teško palo pošto sam sinoć leg'o okolo 4. Ali vredelo je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 procito sam 'kamcatku' i u glavi mi se rodila slika lakija kana kako galopira stepama na svom vjernom zelenku, hitajuci na sever u posetu svojoj babi...mozgu stvarno treba stotinka da se prosere:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 hahahaha, ili tvom mozgu treba toliko da se prosere :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 A da odesh kod lekara? :D pa bio sam, dao mi antibiotik i evo krenuli su da deluju i ja sam jutros jeo kachamak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 drugari, moram da priznam da sam juče uspeo da se smrznem. da, da. stajao sam 3h na ulici u džemperu i jakni bez postave, verovatno je do toga. mom mozgu stvarno treba stotinka da se prosere:) fix't Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Join the club. 'de pikas? Drkni neki info na pm, ako hoces da se puckamo u kasne sate. lol mixeve ja igram, ne igram ffa. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 leško car mixeva! Pozdrav drugari.Ovde na Zlatiboru je super, klizanje plus skijanje = win win. Čuveni Zlatiborski komplet \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ovaj ivanko :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ima li negde to snimljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 ja ne razumem sta se desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 pa fali taj deo, i mene zanima gde su mu uzeli poene The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ne vidim kako su ga pokrali, sem toga da A1 je nestalo nekako kao otvoreno polje, da nije to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts