Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cabuo sam zivot vecheras.

Palo mi na pamet da bih mogao devojci da spremim neku hranu. Nishta pametno mi nije padalo na pamet, dok se u jednom trenutku nisam setio Leshka i onog njegovog topica. Iskopam ga, nadjem recept i odluchim se da probam. Sabio sam jebeno, za nekog ko u zivotu nije isprzio 2 jaja, ja sam sam bog otac sad. Ispalo je odlichno, najeli smo se do jaja oboje, nisam znao da umem ovako dobro. Vredelo je cimanja. [8D]

.

Spremam se da idem na ručak, probao sam ovaj novi Splinter Cell, nije loš, jedino se mentalno nisam spremio za njega nakon Darksidersa, i onda sam uleteo na početku u zgradu sa 10 likova i kao "rooaaaargghhh" krenuo da pucam na njih ... nije se lepo završilo po Sema Fišera :))

druuuugariiiiiiiiii! :*

Dobro jutro vam zelim. Nije ovo jutro nesto reprezentativno za sad, ali videcemo kakav ce ceo dan ispasti. Moram da idem u Pancevo na rucak, bar se nadam da cu izvuci neki kes iz toga, a za posle cemo videti, valjda ce da padne neki bioskop, ili sta god.

2ch4bup.jpg

topla preporuka za bioskop - izbegavaj!

nema goreg mesta da budeš za vreme praznika kada ništa drugo ne radi ... prvo što nema karata, drugo što i ako rezervišeš čekaš sat vremena da ih podigneš etc. juče sam bio do ušća igrom slučaja, onaj red je bio nenormalan, a još nije ni bilo karata.

Ili naravno da odeš sad već da kupiš karte za nešto što je u 20h itd.

Ja sam samo web developer pripravnik, ali znam iz mnogo prica da su devojke sa filoloskog glavni kandidati za sekretarice. :P

ja ne :P ... ako mi ne uspe ovo za školu ... imam druge planove :P

elem...moram da čistim sneg ispred zgrade... ;(

Edited by Sheyn

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ne cirka Dule na poslu još od prošle godine coolface-1.png

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

haha, kada li će ovo sa duletom izaći iz mode :)

@ film tema - pa da, bio je montevideo, ali izgleda da je došlo do "prelivanja" u smislu "a, nema karata za montevideo, pa za šta ima?" tako da koliko videh i druge projekcije su bile popunjene.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...