Miksa Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 jebo me Morrissey. 1 Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Da li možeš biti veća žena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 haha, zvala me malo pre ona moja bivsa, kaze da mi pozeli srecnu novu godinu u slucaju da putujem negde. Prilicno sam dobro podneo taj kraci razgovor, iako mi je sad malo smor, ali dobro, proci ce. Idem da radim, a posle na neki hot dejt, nadam se da ce proci valjano, taman da preusmerim misli. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 lesko chigra drug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 koji piton ti je ta bivsa :c The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 opasna je, nema sta. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 pa oteraj je u kurac vise Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Relano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 ne slusaj ih lesko, slusaj svoje srce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Pozdrav, spremanje pred Novu godinu :)) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Danas pocinje tri dana divljanja, nema posla, nema teretane, nema faksa, nema nicega, samo alkohol, kafane i drustvo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Proto, taj snimak je postavljen pre skoro godinu dana, a ovo o cemu se ovde prica je klip od pre neki dan. Svakako hvala na ulozenom trudu, važna je želja da se pomogne :) Auh, soz. Nisam ni gledao kad je uplodovano A bio sam siguran da je to. Sve odgovara, Novi Sad, periferija grada, skijasi koje vuce auto. Mada nije ni bitno. :)) Nego, nesto me ne drma euforija oko nove godine i to, a svi su u nekom hajpu. U gradu je prokleta ludnica, cak su se stvorile guzve u saobracaju. :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 haha, zvala me malo pre ona moja bivsa, kaze da mi pozeli srecnu novu godinu u slucaju da putujem negde. Prilicno sam dobro podneo taj kraci razgovor, iako mi je sad malo smor, ali dobro, proci ce. Idem da radim, a posle na neki hot dejt, nadam se da ce proci valjano, taman da preusmerim misli. :) samo prcanje Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 i nista drugo Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 smor smor smor smor ... imam neki predosecaj da ce privatna zurka na koju sam sutra pozvana biti sranje .... kad sam pogledala ko sve dolazi, videla sam na spisku gomilu zena i fazon 3,4 muskarca.. imam i drugu opciju, kod ortakinje na gajbi, ali to je sve opste poznato drustvo i u tom sastavu smo blejali skoro pa cele godine ... :P Count me in :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Francusko vino & ruska salata!!! :D Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Pozdrav, spremanje pred Novu godinu :)) upucaj se u nogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Samo opušteno Edited December 30, 2010 by bastard "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 platio sam novu godinu i ne ide mi se bash, bash... bezveze sam totalno, ne znam shta cu od sebe... a do mene je... sve mi doshlo glave.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 haha, zvala me malo pre ona moja bivsa, kaze da mi pozeli srecnu novu godinu u slucaju da putujem negde. Prilicno sam dobro podneo taj kraci razgovor, iako mi je sad malo smor, ali dobro, proci ce. Idem da radim, a posle na neki hot dejt, nadam se da ce proci valjano, taman da preusmerim misli. :) takvi pozivi redovno smore Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 G|killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Samo opušteno jel drzis dakija za dupe dok pises svaki post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 smor smor smor smor ... imam neki predosecaj da ce privatna zurka na koju sam sutra pozvana biti sranje .... kad sam pogledala ko sve dolazi, videla sam na spisku gomilu zena i fazon 3,4 muskarca.. imam i drugu opciju, kod ortakinje na gajbi, ali to je sve opste poznato drustvo i u tom sastavu smo blejali skoro pa cele godine ... :P Dunjo moja arijevska, daj sve bitne informacije na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 bem ti novu godinu, sutra se cimam do bg-a kod nekog ortaka u stan... ne ide mi se, ali mi glupo da ne idem jer pravi kombo zurku zbog useljaja u stan, dobio posao neki ludilo, i kao i ng... lepo sam mislio da cu da blejim uz filmove pivo zenu i steam al nista od toga nista ozdracu se bice ih sve blam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 haha, zvala me malo pre ona moja bivsa, kaze da mi pozeli srecnu novu godinu u slucaju da putujem negde. Prilicno sam dobro podneo taj kraci razgovor, iako mi je sad malo smor, ali dobro, proci ce. pošto nisi u stanju da je karaš radi sporta, učini sebi uslugu i oteraj je u kurac. al pošto nisi u stanju da teraš ljude u kurac, reci joj na finjaka da odjebe. ako ni to ne možeš, nauči :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts