Lucky Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Toga nema kod nas u BG, koliko ja znam, a dobijaju procenat od prodaje, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 drugar juce slavio diplomiranje, bas fino bilo, a nisam se cak ni mnogo prekinuo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Nigde link da gledam cedevita - partizan -.- jebalo ih nevreme. i ridley scott oce da radi prequel za alien -.- 2012 pocela sinoc It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 pa ne dozvoljava ti jetra a ni alkohol resistance ni ja se juce nisam napio, a a popio sam samo par piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 a za ovo plaćanje, taj argument bi bio validan da su mi npr. spustili cenu, sa akcijom, "e sad se plaća podrška, nećemo više ugrađivati to u cenu svih naših usluga". pošto toga nije bilo, samo su odlučili da nas klepe i za to jebi ga, ja sam pričao o principu, a to što su domaći bipolisti u dogovoru nešto sproveli pre nekoliko godina je druga priča. s druge strane, pogledaj malo cene mobilnog telefoniranja po evropi. poslednji put kad sam proveravao, bili smo dooosta jeftiniji od zemalja s kojima možemo da se poredimo (ex yu, bivši komunisti i sl.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 E, da li neko zna onog elfa (gremlina, goblina, vilenjaka, sta god da je), deda mrazov pomocnik, u crtacu koji gleda klinac u filmu "Home alone"? Zelene je boje, i upecatljivo je kad nasmeje onako podlo od uveta do uveta?! Pokusavam da nadjem sliku, pa ako neko zna o cemu pricam, neka pomogne. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 grinch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Eee jeste, taj. Hvala! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 pa ne dozvoljava ti jetra a ni alkohol resistance sutra ujutru opet na posao, smaranje...btw, sjebao sam nesto vilicu, temporomandibularni zglob mi je razglavljen (heee penal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 e i meni lol. ako je to to, mada sam video na netu neke vezbe (nesto stavi jezik nazad na meko nepce i pomalo razglavljuj, nemoj da otvaras mnogo usta itd) i kao sad me ne boli, ali skljoca uvek i ne mogu da zagrizem ful jer je ocigledno neka mini dislokacija:) al sam se zabezeknuo kolko se to lako desava i kolkom broju ljudi se to desi. ono tipa 'zevao sam, ne preterano jako, i dislocirao sam vilicu' rofl brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 ahaha, dule brat po imenu, alkoholu i artritisu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 sa je to sa vilicama? :O mene boli ona kao tetiva ili misic sto spaja vilicu i lobanju (valjda sam dobro rekao :D), i boli kad otvaram usta i zvacem vec sigurno nedelju dana i to samo desna strana . There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 meni je prekljuce skroz dislocirana vilica , jedem na slamku , vajnovo sam vec ovde :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 guglaj, iznenadices se kolko lako moze to da ode:) fazon je da mos se desi neka semi-dislokacija jer je sve tu gejasto i dovoljno da se malo smoris i da ti skljoca, da te boli, da nece da se vrati na mesto itd. plus dodaj na to da ti je tu uvo i akustika blabla, tako da kontam da ce da te maltretira neko mikronsko iscasenje. takodje, zagrizaj, ti kad pomeras lakat ides od jednog kao ekstrema do drugog, a kad pomeras vilicu, treba da odes i 'preko ekstrema', tj da pritisnes jace od samog dodira, jer zvaces, tako da i to smara. dodaj na to jos par faktora i eto nama radosti:) btw, ja sam ovo svoje probao da namestim i nece, sto znaci da je nesto sitno, sitno u pitanju, a smara boga oca. meni je prekljuce skroz dislocirana vilica , jedem na slamku , vajnovo sam vec ovde :D koji smor:( mada kad pogledam, da se to meni desilo, bio bih prinudjen da odem da me zakrpe i to je to, ovako zivotarim i sa ovim i ako ne predje neki threshold, eto mene sa sedamdeset godina kako pizdim od polu-dislokacije:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 ma nisam bio kod doktora samo me klubsku doktor na minut pregledao,sutra idem.Oteko sam sav , bolovi su se smanjili , jedini mi je zent da ce mi doktor biti neki mesar koji ce dvopotezno da mi vrati vilicu u normalu :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 pa ono, dvopotezno = brzo. to je uvek dilema, dal vristati sekund ili kenjkati mesec dana:) ja sam picka, pa uvek nekako izaberem kenjkanje i to nije dobro, samo da ti kazem:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 http://sleepyti.me/ ovo se testira večeras :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 U covece, zanimljivo skroz. Moracu i ja da probam, jer bukvalno imam osecaj da se godinu dana nisam naspavao kao covek, mozda ovo pomogne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 pa da, fora je samo dal ces se probuditi u REM ili NREM fazi...al to je sve dosta individualno, sta bih dao da mogu tacno da isplaniram vreme sna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Dule car! Poz drugarima, znam da se brinete mnogo kako sam, i samo da javim da sam dobro i da se fino shljaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 jebeni skraceni raspust je proleteo, jos kad pomislim sta mi sledi, sere mi se "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 GN! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 prekLJuce :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 PAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 desi kili care kralje... kakoe? sta se radi cime se bavi jel se studira radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts