dovlagsi Posted June 16, 2022 Author Report Share Posted June 16, 2022 VW ID Buzz - ovo mora biti najviše potrošenih dolara spram maks brzine reklamiranog vozila (145 kmh)! total$/max spd = nova jedinica, zovite Pariz! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 9 hours ago, millanče said: Lepo izbunaren topik 🙂 Ja možda jesam fan Poršea, i pomalo hejter/kritičar BMW, i ne znam da li je bilo, ali meni je ovo najbolja reklama za automobil ikad da, da, ovo je jedna od onih reklama što se razmenjivala na CD-ovim "najbolje reklame" i bila na "reklamožderima" 🙂 eh reklamožderi, koliko taj koncept sad više nema smisla :)) 41 minutes ago, dovlagsi said: VW ID Buzz - ovo mora biti najviše potrošenih dolara spram maks brzine reklamiranog vozila (145 kmh)! total$/max spd = nova jedinica, zovite Pariz! ne znamo francuski, a oni druge jezike ne govore 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 10 hours ago, Lucky said: haha, video sam ovu reklamu zapravo na televiziji, vidim poznata mi. nije stvarno toliko loša koliko može da bude, a zapravo mislim da su baš dobro uboli ciljnu grupu za reklamiranje tj. tu ekipu kojoj star wars franšiza je i dalje ok, te kao mlađe tehnološke porodice sa decom, ćale geek i tako to. a ja sam je postovao odmah nakon što sam je video na televiziji (možda i previše ishitreno u tom momentu) : )) za ovo drugo definitivno, plus mi je nekako bilo i ok što je "skupa" reklama, jer je skup i auto pa onda to kao ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2022 Report Share Posted June 16, 2022 2 minutes ago, togFU said: a ja sam je postovao odmah nakon što sam je video na televiziji (možda i previše ishitreno u tom momentu) : )) za ovo drugo definitivno, plus mi je nekako bilo i ok što je "skupa" reklama, jer je skup i auto pa onda to kao ima smisla. mislim da se skup odlično tu preklapa za ovo, neko je odradio dobar targeting. evo baš imamo dovlu ovde koji hejtuje auto jer 145km/h i ima još tu negativnih komentara. to je ista ekipa koja u SW nalazi sve gluposti i woke momente i rupe i loše stvari (obe stvari smatram objektivnim kritikama da se razumemo). E ali ima grupa koja će da uzme auto jer wow kako je lep i električni i za decu strava koja je jednaka ta ekipa koja wow star wars super idemo da stavimo naše star wars kapice i u star wars majicama svi porodično idemo u bioskop. a da bi "poštovali" tehniku u kolima moraju biti na geek strani + verovatno platežno iznad proseka i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 16, 2022 Author Report Share Posted June 16, 2022 Eeeeej 145 km/h max brzina za auto koji ima 2 motora i 204 KS jebo vas ev range VW ID.Buzz - auto koji će najbrže doći do svoje max brzine! Eto krilatice. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 Ja sam vozio ID3 koji ima istu stvar, samo je iirc na 160 max u normal/sport a u eco je cap na 130. Ne oseća se to u praksi jer nije high end kao kod matorih benzinaca pa da se tamo muči, nego bukvalno softverski stane na toj cifri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2022 Author Report Share Posted June 18, 2022 Još gore. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Ali čekajte, zar nije nešto da će sad sva kola imati to neko ograničenje, kao da sam čitao nešto da u EU od za koju godinu će morati kola imati fizičkog ograničenje brzine? Sva? edit: i sad imaju fizičko ograničenje :)) mislim, kompjuterski podešeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 20 hours ago, Lucky said: Ali čekajte, zar nije nešto da će sad sva kola imati to neko ograničenje, kao da sam čitao nešto da u EU od za koju godinu će morati kola imati fizičkog ograničenje brzine? Sva? edit: i sad imaju fizičko ograničenje :)) mislim, kompjuterski podešeno. a to što je bilo nedavno u novinama je možda samo ono da imaju o čemu da pišu, pominjalo se neko ograničenje na 180 km/h valjda... a to što imaju, većina proizvođača trenutno ima podešeno ograničenje na 250 km/h, čak i kod nekih sportskih modela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 Ako pod "većina" misliš 3 nemačka, onda da, imaju džentlmenski sporazum da klasične verzije kola imaju softverski limiter na 250. Japanci su imali sličnu stvar u prošlom veku sa konjažom, ali samo za domaći trg. Mimo nemačke i balkana ja ni ne znam gde "smeš" da gaziš debelo preko ograničenja, bez konkretnijih posledica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 2 minutes ago, Junkie said: Ako pod "većina" misliš 3 nemačka, onda da, imaju džentlmenski sporazum da klasične verzije kola imaju softverski limiter na 250. Japanci su imali sličnu stvar u prošlom veku sa konjažom, ali samo za domaći trg. Mimo nemačke i balkana ja ni ne znam gde "smeš" da gaziš debelo preko ograničenja, bez konkretnijih posledica. Slovenija dusu dala za 180 na par deonica gde autoput ima nizbrdice od po par kilometara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 2 hours ago, togFU said: a to što je bilo nedavno u novinama je možda samo ono da imaju o čemu da pišu, pominjalo se neko ograničenje na 180 km/h valjda... a to što imaju, većina proizvođača trenutno ima podešeno ograničenje na 250 km/h, čak i kod nekih sportskih modela ma jok, neka kao EU direktiva, možda zapravo UK direktiva sad kad vrtim film, ali znam da je bila ta priča da će da ograniče na tipa 160kmh lupam sva nova vozila. 250kmh realno nema ni potrebe da ograničavaju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 10 hours ago, killYg0r said: Slovenija dusu dala za 180 na par deonica gde autoput ima nizbrdice od po par kilometara 50 preko je 400e + 3 poena 60 preko je 1200e + 9 poena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 šta je to za malo dinamične vožnje! a i ako si stranac nemaš te vaše poene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 12 hours ago, Junkie said: Ako pod "većina" misliš 3 nemačka, onda da, imaju džentlmenski sporazum da klasične verzije kola imaju softverski limiter na 250. normalno, samo njemačka! i taj sporazum furaju još od devedesetih ako se ne varam što se kazni tiče, u kom roku stižu i je l' ima fora da može da zastari? Ja moram priznati da kroz Hrvatsku vozim dinamično, kad nema nikog 180-200, pa "spustim" na 150-160 ako ima kamiona na putu i to... kroz Sloveniju mislim da ne idem iznad 170 tako da sam valjda ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 1 hour ago, Junkie said: 50 preko je 400e + 3 poena 60 preko je 1200e + 9 poena 12 points go to Serbiaaa! 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 a to što je bilo nedavno u novinama je možda samo ono da imaju o čemu da pišu, pominjalo se neko ograničenje na 180 km/h valjda... a to što imaju, većina proizvođača trenutno ima podešeno ograničenje na 250 km/h, čak i kod nekih sportskih modelaSamo cu reci da klot Audi A7 nema limit na 250 heh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 13 minutes ago, Dule_smor said: Samo cu reci da klot Audi A7 nema limit na 250 heh TOLIKO JE KLOT DA NEMA NI LIMITER, BETMENE, AHAHEHEAHAEHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 2 hours ago, Junkie said: 50 preko je 400e + 3 poena 60 preko je 1200e + 9 poena znaci ustedeo sam 800e 41 minutes ago, togFU said: Ja moram priznati da kroz Hrvatsku vozim dinamično, kad nema nikog 180-200, pa "spustim" na 150-160 ako ima kamiona na putu i to... kroz Sloveniju mislim da ne idem iznad 170 tako da sam valjda ok! HR ubedljivo najdosadniji autoput ikada. Tu drzim 139 da ne izazivam sudbinu. SLO em prelepa zemlja em putevi kidaju, steta sto su roboti od nacije : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 2 hours ago, killYg0r said: HR ubedljivo najdosadniji autoput ikada. Tu drzim 139 da ne izazivam sudbinu. mislim da se nije desilo da idem HR autoputem da nisam video nekoliko presretača, tako da ne bih savetovao zezanje u svakom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2022 Author Report Share Posted June 22, 2022 Pravac pre naplatne kod Pazove, koji vam je rekord? 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 130kmh! poštujem pravila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Pravac pre naplatne kod Pazove, koji vam je rekord? 267...ah ne, to je bilo od Trira ka Manhajmu heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 24, 2022 Author Report Share Posted June 24, 2022 A jeste hiljadu! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts