Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e drustvo, hvala na savetima za dezodorans, nisam ocekivao tako puno odgovora. :D

inace, ovo za 20e je lol. Imate previse para ljudi!

Leškić se sprema za devojče [:I]

Koje devojce? Nista od one kombinacije. :\

Pala je prica "skoro izasla iz duge veze, treba da bude malo sama..." i u sustini, ok je to. Mislim, ja to sigurno mogu da razumem, tako da nema veze. Ide se dalje, trazi se dalje. Ima neko neku drugaricu? :D

2ch4bup.jpg

Pala je prica "skoro izasla iz duge veze, treba da bude malo sama..." i u sustini, ok je to. Mislim, ja to sigurno mogu da razumem, tako da nema veze. Ide se dalje, trazi se dalje. Ima neko neku drugaricu? :D

U slobodnom prevodu,Lesko,hoce da ti da pichke

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Hahah Lesko kakao te je naduvala :))))

Inace jebali vas dezodoransi! U moje vreme znalo se -> nisi jos karao = zeleni brut, karao si = crni brut. ozenjen si = pitralon/brion.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Bolucka glava u najavi...:(

@Lesko

auh...ja sam mislio da postoje noviji izgovori...bas se nije potrudila.... :(

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

to što ti je rekla znači "ne sviđaš mi se" :(

što nije bilo matorih likova na forumu kad sam ja bio mlad :(

Bas sam se pitao ko slusa ta govna :|

a ja sam se pitao ko će prvi da napiše ovako nešto, i iskren da budem, nisi mi pao napamet. Ne znam sad dal' je to dobro ili loše...

Super vreme napolju, bio sam do onog Lavirint kafića dole kod palate pravde, čoveče, koji je to raspad (i dalje) :)

U Miloša Pocerca je, blizu Aleksandra Kostića ali nije u toj ulici. U Aleksandra Kostića ni ne znam gde ima kafić?

Rupa je inače neviđena, posebno unutra, spolja tj. u bašti je još kao i ok. Radi neka riba koja nas nije konstatovala dok ja nisam sišao dole, inače izgleda kao da je iz nekog prigradskog naselja, ali sve to po strani, prvo je donela kafu baš onakvu kakva je tražena, drugo donela je led u kibli za koka kole itd. Možda je neiskusna još pa čini te male "radosti".

znam znam. dno od mesta. mada bi trebalo da uđeš u naš bircuz u palati, da vidiš samoupravni socijalizam

keva je moja radila jedno vreme u palati pravde, poznajem veći deo "divnih" stvari iz te zgrade :)

dežurnom poštaru se čini da je to ono na ćošku m.p. i savske, onako malo ukopano. kakve sam pikice tamo viđao u devet ujutru jaoj uf

jeste ukupano, ali nije baš na ćošku mp i savske, više kao mp i sarajevske, jer ide zid od teatra, pa ulaz u Gun klub i onda Lavirint.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...