trn Posted July 16, 2016 Report Share Posted July 16, 2016 mislim da je eu quali danas u 8 bio, ako ima neku drugu informaciju ja sam za ucestvovanje svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 igrao sam sa tier 7 rumunima vs 3-4k rusa i izgubio... mislim da sam nasao naciju koja je najgluplja za dotu. imamo voida i radimo drow strat i lik je svaki chrono ili preklopio sa dusa/fenix ultijem protivnika ili bacao tako da ne mozemo da focusujemo nista = nemoc. jos sam ima 4th position venge koja ne zna sta radi na mapi a mid DK nam bez bkb-a do 40 min. ofc meni su pickovai 5th position skywratha. moj savet ili dan unapred da se sastavi stack sa normalnim ljudima ili dzaba igrati ovo. mada mi se svidjaju ovi kupovi ovo nije lose da se cesce organizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Lower bracket finale Summita 5, 14 minut, Miracle stoji kod t4 jedno 30 sek ne da citavom Liquidu da izadje sa fontane haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 al jebe ovaj wings,drugi put u par dana izjurcase OG kao da igraju vs nekih armless bottarda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 onaj draft sa stormom ja mislim da onoliko retardirano ne bih izdraftao da kucam random za svakog od 5 heroja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Ako je neko raspolozen da pikamo zajedno, neka me doda, ne mogu vise da se borim sa rusima :) solo mmr 5015, party 4950 user : cpmodafuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 napravili neki tier 6/7 mix i naravno u finalu nam zapada weppas i ekipa koji svi imaju po 2k mmr vise od nas :D jebeni volvo sta koji kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 ne verujem da su ti casteri jak mmr,ovde sam ih dobio za protivnike dok sam smurfovao,malo je reci da sam presao preko njih :D http://www.dotabuff.com/matches/2374278998 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 nas su dobili jer su nas outpickovali pa je bio klasicni stomp, posto smo meceve pre toga igrali kunkka/disr onda su pobanovali sve nase standardno i jos su nam uzeli lastpick koji smo mi hteli a mi smo pritom miks koji se skupio sekund pre toga jedno od njih je bio 6k party nisam gledao sve weppas mi rekao da su u prvom mecu dobili 7k ruski stack tako da jebem li ga zanimljiva stvar ali je sistem stvarno glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 nemam compendium al vidim kad mi neko od prijatelja igra,tamo valjda pise TIER pa broj,malo je glupavo da se 4 k pada vs 6 k i slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Bas mi je drago zbog NaVija!!!!!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Mnogo dobra dotka nocas, ko nije gledao nek pogleda slobodno sve 4 partije. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 ne bih se bas slozio,vidi se da su to tier 2 timovi,xyz gresaka svaku partiju,og,liquid,newbee,lgd,wings,5 klasa iznad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 kontam da je kod navija vise trema, ova djeca soneiko i general su im bas jaki ali kontam kad vide da su OG ili Liquid vs, pune gace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Ma dobra je bila dota skroz, nego je mohr elitist jerk :) cak i rtzija moram da pohvalim, juce je bio najbolji secretov igrac overall Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 (edited) slazem se za rtz-a,unistavao je dendija svaku mid ali je bilo mnogo gresaka jbt,sa onakvom dotom ne mozes daleko,ipak su mi Og,liquid,newbee,wings,lgd za 5 klasa jace ekipe...cak i vg.r deluje jace od ovih sa starladdera iako im mid igra coach mikasa a ne nono :) edit,lol,tek sad vidim da sam slican komentar o jacim ekipama ostavio i gore :)),dota je bila zanimljiva i interesantna ali to jbg ne znaci i da je bila kvalitetna... Edited July 25, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Eh sad za 5 klasa...malo ga pretera ;) Ovaj short film contest za TI, ima dobrih, ovaj mi najzanimljiviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 pa aj,ne mora za 5 klasa ali da nijedna od tih nabrojanih ekipa ne bi pukla bo3/bo5 od ovih sa starladdera :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Jel vam radi dota ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timeleft Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 malo radi ,malo ne radi ,nesto je puklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Nasi izgubili od Kaipija 3-1 u finalu kvalifikacija za WCA. Iz pocetka nisam skapirao zasto se ljudi prijavljuju za ovaj shitshow al se setih da se za kvalifikacije dobija valjda 20k ::) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 25 minutes ago, badnick said: Nasi izgubili od Kaipija 3-1 u finalu kvalifikacija za WCA. Iz pocetka nisam skapirao zasto se ljudi prijavljuju za ovaj shitshow al se setih da se za kvalifikacije dobija valjda 20k ::) bogami, fina kinta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 ahahahaha, zajedno sa onim pingovanjem na kraju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts