badnick Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 1-1 igra se treca 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ovo sa Na'Vi disbandom je toliko ocigledan cover za 'kick glupog XBOCT-a' da nije cak ni smijesno:D. Valjda im bilo glupo da ga samo marsnu iz ekipe(iako je debelo zasluzio) posto je najduze tu pa neka lafina disband, a cak ce i funn1k ostati. Ne znam samo sta su cekali, lik je godinama vec ubjedljivo najgori carry na pro sceni i cancer ekipe.Ne znam pricu sto su puppey i kuroky otisli ali ne bi me cudilo ni najmanje da je zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ovo sa Na'Vi disbandom je toliko ocigledan cover za 'kick glupog XBOCT-a' da nije cak ni smijesno:D. Valjda im bilo glupo da ga samo marsnu iz ekipe(iako je debelo zasluzio) posto je najduze tu pa neka lafina disband, a cak ce i funn1k ostati. Ne znam samo sta su cekali, lik je godinama vec ubjedljivo najgori carry na pro sceni i cancer ekipe.Ne znam pricu sto su puppey i kuroky otisli ali ne bi me cudilo ni najmanje da je zbog njega.on i sonneiko su jedini koji su igrali relativno ok u poslednjih godinu dana za navi tako da ne znam odakle ti ove gluposti.. taj retardirani xboct 4 JAJAJA circlejerk su stvorili glupi ljudi koji misle da je dendi u top10 mid igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ovo sa Na'Vi disbandom je toliko ocigledan cover za 'kick glupog XBOCT-a' da nije cak ni smijesno:D. Valjda im bilo glupo da ga samo marsnu iz ekipe(iako je debelo zasluzio) posto je najduze tu pa neka lafina disband, a cak ce i funn1k ostati. Ne znam samo sta su cekali, lik je godinama vec ubjedljivo najgori carry na pro sceni i cancer ekipe.Ne znam pricu sto su puppey i kuroky otisli ali ne bi me cudilo ni najmanje da je zbog njega.taj retardirani xboct 4 JAJAJA circlejerk su stvorili glupi ljudi koji misle da je dendi u top10 mid igraca Ako je ovo neka referenca na twitch chat nisam stvarno upucen, ali mi definitivno ne treba niko da formiram misljenje o XBOCTu. Zadnjih godina je bez ikakve sumnje najslabija karika i ja stvarno ne znam ko moze da dodje a da ikakvog pojma ima o doti i da brani jebenog XBOCTa aka 'kol'ko god da imam free farm nikad ne potceni koliko glup mogu biti i glupim diveovima protraciti sve'. Nisam toliko ni pratio Na'Vi ove godine izuzev TI-a a tu je gore pomenuti bio blaga katastrofa. Bas se secam ja mislim da su zadnji mec igrali na turniru, on bio AM, igrali su 4protect1, sve karte na njega, a on... gomila uzasnih odluka od smijesnih wasteova bkba do amaterski splitpush overekstenzija bez visiona, bukvalno je singlehandedly izgubio mec, a to nije prvi put da ga gledam u takvom izdanju. Nije ni Dendi sjajan, vec odavno nije ono sto je bio i daleko je od top midova na pro sceni ali XBOCT je stvarno jedna majmuncina kome nikako nije mjesto u nekoj t1 ekipi. Ne vjerujem da sam ijednog drugog pro igraca vidio da faila toliko puta i neku glupost uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 illidan > xboct ez :D (u failovanju ofc),trebali su novu ekipu skroz,eventualno sonneiko,ovako,koja god dvojica da im upadnu,nece biti neke promene u rezultatima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 nisam skoro gledao ali sam danas oplakao,ko sve igru ovu igru jbt :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Ali ono sa Sand Kingom... pa joj :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 i meni je ta scena pobednicka,4 killa ni kriv ni duzan uzeo lik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Blademail eul i necro na clock-u, moram to probati sledeci put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 (edited) Cek, ti si se vratio par stranica, citirao moj komentar u vezi undyinga i promenio tekst beeecause? Edited October 24, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Odakle znam brate, ja samo pishem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 wazhi brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 ja očekivao neke dobre poteze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 Zna li neko sta treba da ukucam u konzoli da bih imao ovo u gornjem desnom uglu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted October 25, 2015 Report Share Posted October 25, 2015 show network status ili kako se vec zove u opcijama odmah ispod network quality settings ( skroz desno u opcijama) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 jel ima jos neko problema sa ovim novim velikim apdejtom,izbacuje mi error non stop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 ajd ako nadjes nacin,ostavi kako/sta,znam da sam ranije brisao sve i skidao celu dotu od pocetka...:S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 meni isto, jebao ih halloweensamo nastavi da resumujes update,over and over again,posle 2938928392839283 errora izbacenih,konacno se skinuo,menjao sam i regije za download od austrije do rumunije al mislim da to nema nikakve veze niti efekta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ovo mi se prvi put deshava.Smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 (edited) Pomoc drugariRandom u game mi daje 3000 ms i packet loss preko 40 %, i onda se vraca u normalu. Probao da rr router i net, smirio se, pa opet poceo. Novi mi je pc, novi windows 8.1, nemam uvek al pocinja da iritira, pocnem bas ok game pa krene da laguje. Imam opticki net i ne zeza me osven u doti, kako da sredim ovo sranje? <3 pokusavam da napravim test na pingtest.net, ne daje mi packet loss da testiram, kaze da nemam java ili da firewall blokira. Java imam, a ne znam kako bi firewall blokirao to sranje i gde da sredim... Edited November 5, 2015 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 http://www.twitch.tv/dotastarladder_enJel ovaj LebronDota koji trenutno igra kao standin za NaVi onaj nas igrac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 I ja se isto zapitah, nije bio los steta sto je bas los na'vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts