exile Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ti jazavichari su carevi, onako kad krenu da se razvlache po kuci ko virshle neke :D I kad skoche na stolicu recimo a dupe im visi jer ne umeju da se popnu iz prve :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 \o/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 to su debilni kerovi :) komsija ima jednog, kad se zatrci malo brze obavezno se saplete o svoje uvo :| Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 aahahahahah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 lol ne seri da tako izgleda doberman sa ušima :D upravo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Cane Corso, Brando(Don) tri godine star, inace sto se tice teme dresiranja, 2 godine sam ga slao po mesec dana na dresiranje, dosta mu je znacilo, nista preterano cilj mi je bio samo osnovne stvari da zna, tipa da se lepo ponasa na izlozbi, da zna gde mu je mesto, da sedne legne, cuva dvoriste i naravno da bude zastitnici nastrojen prema gazdi.. Sve zavisi ko ga dresira, i kakav je kriterijum :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Kakav mu je bre ovo štit na prvoj slici? Jel on neki pet iz WoW-a? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Haha, ma to je bio samo trip za izlozbu, inace to je povodac koji ide oko grudnog kosa, da ga ogrlica nebi gusila :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 lepo kuche (ako nije agresivno). reci mi samo, koliko dnevno on pojede? pojede i vishe nego covek, osecam :) evo moje bestije, slozio je facu da sam morao opet da ga okachim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Pa zavisi sad cime ga hranis i kako, uglavnom je najbolje na mesec dana promeniti vrstu mesa.. Pojede dnevno jedno 2 kilograma piletine(ostatici), i uvece dobije proteinsku kost :D Sto se tice agresivnosti, zavisi kako gledas, u dvoristu je jako agresivan, ali na ulici uopste nije problem da pridjes da ga pomazis.. Ali bez obzira ne to, opet te nece pustiti u dvoriste.:) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Pa zavisi sad cime ga hranis i kako, uglavnom je najbolje na mesec dana promeniti vrstu mesa.. Pojede dnevno jedno 2 kilograma piletine(ostatici), i uvece dobije proteinsku kost :D Sto se tice agresivnosti, zavisi kako gledas, u dvoristu je jako agresivan, ali na ulici uopste nije problem da pridjes da ga pomazis.. Ali bez obzira ne to, opet te nece pustiti u dvoriste.:) Pazi ti koji te nece pustiti u dvoriste nisu toliko opasni kao oni koji te puste ali nema teorije da izadjes :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 ne seri da možeš čak i da ga pomaziš? pa je l ti gajiš psa ili mačku?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 ali na ulici uopste nije problem da pridjes da ga pomazis read twice dude Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 ja mislio pit bulovi su zajebani a ono on se mazi, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Ovo je slika od pre mesec dana malo su jos porasli. Imam jos jednu veliku macku i jednog belog dodza. U selu su, a ovde u Cacku keva ima jednog macora koji ne voli da se mazi sa mnom a neko je ovde rekao da je ruzan. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Burazerov machak Rufus, pentra se tako stalno svugde po stanu :D rodjeni holandjanin, mozda je zato tako lud :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 i koju si ogrlicu sa kojim štiklama na kraju iskombinovao, coko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Mačke su carevi!!! Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 i koju si ogrlicu sa kojim štiklama na kraju iskombinovao, coko? Eto, sta ce drugo zhena da vidi nego ogrlice i stikle na slici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 zapravo sam pokazao kevi sliku, pa me je pitala koja to moja drugarica ima tako lepog mačka A ONO NIJE DRUGARICA NEGO GEJ ORTAK LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 (edited) hahhaha UMRO JE od kuntanja! Edited November 16, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Gledaj ga isti Shnicla bog te :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Evil..ish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts