Lw.TingoL Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Jbg, ukusi su razliciti. Tek bi imao primedbi na scenario kasnije ali meni je leglo. Inace Mushishi sezona 2 je krenula tako da ako ima fanova prvog serijala eto dobrih vesti. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 14, 2014 Report Share Posted April 14, 2014 Toshio Masuda zaduzen opet za muziku...sjajno, sjajno. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 14, 2014 Author Report Share Posted April 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=x1SVedf4S1g Glup sam, ne umem da postavim video. Od kreatora Akire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Paranoia Agent Ok je al ima previse filera(?) za 13 epizoda. Stavio sam upitnik jel ne planiram ponovo da odgledam da vidim kolko su zapravo bitni za celu pricu iako shvatam njihovu poentu. Mada procitah da je cela serija ostala od neiskoricenih reziserovih ideja od proteklih anima tako da i to mogu da razumem. Sledeci na listi: FLCL Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 17, 2014 Author Report Share Posted April 17, 2014 A daj ne seri da nisi gledao flcl. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Nisam gledao ni Sopranose! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 17, 2014 Author Report Share Posted April 17, 2014 Super, dvojica nas je sada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Никита, друже ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 21, 2014 Author Report Share Posted April 21, 2014 Ko je gledao oba dole navedena: Gintama i Peacemaker, i jedan i drugi crtan, iako nepovezani imaju taj Shinsegumi tim/squad/a group of shogunate dogs. Neka vrsta zakona, kurac palac. I primetio sam da se vise od 3 imena podudaraju, cak i cinovi stoje uz odgovarajuce ime (vice commander, general itd). Jel to istorijski fakat ili Gintama proziva Peacemakera? Inace prozivaju sve, ali samo copy/paste cele organizacije sa imenima mi ne lici na prozivku, zato pitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Peacemaker ti je istorijska fikcija dok je Gintama slobodnija po tom pitanju, uzima elemente ali nije hardcore po pitanju istorije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 Pa da, nije mi bilo jasno kako su povezane te dve serije, posto Gintama kad uhvati da karikira to radi bez granica jelte, a ceo Shinsengumi deo je samo prepisan iz Peacemakera. Valjda je to opet jos jedan "fazon" u nizu. Kad smo vec tu, jel vredi gledati Peacemakera? Sinoc pogledao prvu i kraj mi je bio, 'nako, fin. :) Jel se pretvara u "klinac roni suze dok trazi nacin da ojaca i osveti caleta", ili je malo normalniji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 A koji anime ja sad da skinem? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 http://www.rlslog.net/category/anime/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Je l valja ovaj Captain Earth, tek je krenulo, izašle dve epizode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 The wind rises me razocarao, definitivno najslabiji film do sada. Jedini plusevi za audio/vizuelni dozivljaj koji se naravno i ocekuje. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Omg, Vudu poceo da gleda anime, teh end is near! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 da jbt kad sam videla da mi je on odgovorio reko šta je sad ovo Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Novije anime tipa Black Bullet kao i Blade and Soul koja je rađena uporedo sa igricom koja se očekuje, obećavaju za sada. Fairy tail nastavio, One piece krenuo sa kidanjem, Naruto shipu ne znam dokle više ova saznanja i istorija pojedinih karaktera (koja i nije toliko loša ali ubili su u pojam sa filerima), sve u svemu idu mi na ganglije sa 5 minuta uvoda i sa 5 minuta koliko iznosi kraj i onda stave da traje 23 minuta...fu! E da, izlazi nastavak Sword art online u julu! Edited May 26, 2014 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Jel nastavak ili reboot? Posto ima manga koja je reboot i krece od trenutka kad se oni upoznaju po prvi put. Terra Formars bi trebalo da postane anime, sreca sreca radost. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Nastavak koliko sam razumeo reklamu. A Kirito postaje devojčica! hahahahaha Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Ping pong the animation me je bas pozitivno iznenadio, ako predjete preko cudne animacije ceka vas odlican anime. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 (edited) Naisao sam na nesto zanimljivo Commissioned by Japan's Agency for Cultural Affairs Manga, Animation, Games, and Media Art Information Bureau Compiled by Mori Building Co., Ltd. 2013 Japanese Animation Guide: The History of Robot Anime http://mediag.jp/project/project/images/JapaneseAnimationGuide.pdf Edited July 12, 2014 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Drugari, Ako moze neki predlog, nesto slicno berserku ili claymoru? Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 3.0+1.0 LOL anno best troll Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 meni se ovaj soa novi nesto ne gleda ni prvi mi nije bio nesto kasnije, ali skinucu ovaj black bullet i blade and soul @jabre shigurui - death frenzy ninja scroll 1 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts