millanče Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 Gledam Jevanđelion, tu sam oko 18 epizode, ono, više meni definitivno leži neki "westernizovaniji" stil poput Robotech, Saber Ridera, ali ovo ima neki jak simboličko-psihološki vajb koji mi je nešto totalno novo u ovakvom formatu, pa lepo razumem što ga ljudi cene toliko. @manson @Dule_smor moram i ja na ove vaše dve "kidalice/ježilice" iz detinjstva da dodam i treću koja meni zatvara to trojstvo "kidalica/ježilica" iz detinjstva :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 Naravno, Robotech intro je takodje legendaran:) E Evangelion jeste specifican i u tom nekom isripovanom simbolickom fazonu, bas zato mi je legao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 13 hours ago, millanče said: Gledam Jevanđelion, tu sam oko 18 epizode, ono, više meni definitivno leži neki "westernizovaniji" stil poput Robotech, Saber Ridera, ali ovo ima neki jak simboličko-psihološki vajb koji mi je nešto totalno novo u ovakvom formatu, pa lepo razumem što ga ljudi cene toliko. @manson @Dule_smor moram i ja na ove vaše dve "kidalice/ježilice" iz detinjstva da dodam i treću koja meni zatvara to trojstvo "kidalica/ježilica" iz detinjstva 😄 Не знам да ли се сећаш човека са надимкон Дулио, али он је писао навелико овде о Евангелиону. Ископај на форуму 🙂 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 12 Report Share Posted January 12 Nekako mi je Pantheon prošao ispod radara. Sezona 1 na torentima, sezona 2 u produkciji, recenzije jako dobre. Da li ga je neko gledao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 14 Report Share Posted March 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15 Report Share Posted March 15 kakav rendom set scena, muzike, dijaloga. ja ne znam ko ovo može da isprati 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 31 Report Share Posted May 31 Tri kriminalca sa eksplozivnim ogrlicama koji služe kao lovci na ucene u zamenu za smanjenje kazne. Likovi su zabavni, scenario je dobar, animacija kvalitetna. Ima specifičan campy vajb akcionih filmova sa kraja 80ih, ali sveukupno preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31 Report Share Posted May 31 4 hours ago, cali said: Tri kriminalca sa eksplozivnim ogrlicama koji služe kao lovci na ucene u zamenu za smanjenje kazne. Likovi su zabavni, scenario je dobar, animacija kvalitetna. Ima specifičan campy vajb akcionih filmova sa kraja 80ih, ali sveukupno preporuka. javio se wedlock, polu je tražio svoju ideju nazad! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31 Report Share Posted May 31 SEJBR RAJDER! Roboteka se iz nekog razloga uopšte ne sećam osim špice, ali Saber Rider se baš gledao, moram da iskopam DVD-ove dok nisu crkli načisto, okačiću znate već gde ako me ne bude mrzelo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31 Report Share Posted May 31 28 minutes ago, voodoo_ said: Roboteka se iz nekog razloga uopšte ne sećam osim špice, ali Saber Rider se baš gledao, moram da iskopam DVD-ove dok nisu crkli načisto, okačiću znate već gde ako me ne bude mrzelo iz roboteka se uvek najviše sećam onog kad one ribe na brodu vrte onaj "trackball" pa targetuju štitom zaštitu na brodu kad nailaze protivnički projektili! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 31 Report Share Posted May 31 Pa uvrnutu "sweet home Alabama" dinamiku između Minmej i njenog burazera sigurno zapamtio nisi, tačnije potisnuo si je prirodno:) *ja sad znam jer sam gledao ceo Robotech pre možda 6-7 godina :/ Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31 Report Share Posted May 31 Verovatno sam kacio, ali moram ponovo. Najbolja scena firing from main guns ikada! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1 Report Share Posted June 1 raščišćavanje terena da zidaju zgradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 3 Report Share Posted June 3 On 5/31/2024 at 3:01 PM, Lucky said: javio se wedlock, polu je tražio svoju ideju nazad! Wedlock iz 1991. a ova serija je iz 1990. 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4 Report Share Posted June 4 9 hours ago, cali said: Wedlock iz 1991. a ova serija je iz 1990. 😛 i dalje nije dokazano ko je kome ukrao scenario! brže se snima anime nego holivudski film u to vreme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts