Atelas Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Toliko sve nerealno izgleda aaa...ponovo sam gledao sve slike. Od sada igram Loto svaki dan, ima da se preselim u Japan cim dobijem.. Japanci znaju kako se zivi, ZNAAAAJUUuu puko sam Edited January 19, 2011 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 znaci ko hoce da sprca sada mora u japan da ide !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Pa sta ako je gejmerski forum, gejmeri nemaju potrebu za kulturom? :o Bili su (ne malo dana) u jebenom Japanu, koji je pojam za istoriju i kulturu a oni samo posecuju mesta gde su neka sajber sranja i plastificirane kosooke... To je meni kao kad bi neko otisao u Pariz i ne ode do Ajfelovog tornja ili u London i ne ode do Emirata :D Na kraju, sve je i do ukusa, a ukusi su razliciti, samo kad bi mi neko pricao o svom putesestviju u Japan, fascinantnija bi mi bila prica o tome kako cile u planinama izliva katanu, nego kako ti wc solja opere sama bulju u Tokiju Eh, kad je jezik na tastaturi brži od pameti! ts ts ts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Naravno da su Rolefleks "aparatici" skupi kada su profesionalni. Neuki Luka! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Zapravo, svaki idiot digitalac od 120 evra je jednak po karakteristikama kao ti mini Rolefleksi. Tako da platiti 3 puta toliko zbog minijaturizacije i vintage izgleda meni zvuči više hipsterski nego profesionalno. Ali pošto si ti Bole, složićemo se da sam ja neuk i praviti se da sada ništa nisam napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Aj što si neuk, nego si i mator! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Uleti ti šator! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 E moj Leks, sramota je gledati starca koji lupa, lepo kaze nas narod "Nema vece sramote od starosti". Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Transfer blama, je li Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 edit: Svejedno, stati na mesto gde je nekada stajao Highbury je prava stvar. i jos u karinom dresu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 E moj Leks, sramota je gledati starca koji lupa, lepo kaze nas narod "Nema vece sramote od starosti". Pa ti prestani da se gledaš u ogledalu dok kuckaš postove. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 (edited) Are you enjoying the Rape ? haha uzas Ja sam odavno rekao da njima 2 bombe nisu bile dovoljne ;) Koledžice su sjajne. Lekshe jel ste bili u kyabakura club-u ? Cenim da niste imali para za tako nesto. Edited January 20, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Pa to baš nikako nije za nas. :D Ali jednom kada nas velika japanska kompanija zaposli i krene da nam plaća stan i team building u kyabakurama, biće slika i odatle. ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 U pravu si kad NAS zaposli Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 I dok Bole priprema opis aparatića, o kojima je naučio mnogo toga korisnog, za sledeći Rush ;) , vreme je da napravimo jedan jedini maleni post sa sličicama iz Tokija. Nedelja je. Ja sam dobio gomilu zahteva od drugara za igračkicama i zezalicama od drugara, pa sam otišao u Nakano i Akihabaru da malo bacam pare. A Andrej je, za to vreme, odlučio da ode i pentra se na visoke zgrade kako bi slikao grad sa visine. Pa evo par fotkica koje je uslikao, čisto da vam ne bude dosadno... (da mala alphica ne bi plakala, ima i jedan hram!) E da... Još pet setova do kraja! 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 e ovo je jebeni grad...grad i zvezde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 gospode boze Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Predivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 o bozheeeeeeeeeeeeeeee Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 ovo je najbolja do sada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 (edited) Naša omiljena Seibu-Ikebukuro linija metroa ima gomilu stanica. Najznačajnijim su se, naravno, pokazale Ikebukuro - kao okretnica u samom centru Tokija i Hibarigaoka, pošto smo tu bili smešteni. Između naše dve stanice najznačajnija stanica je Nerima, pošto je u pitanju najveći kvart u tom delu grada, a i od te stanice nam treba 45 minuta peške do otaku meke kakva je Nakano. Ali, postoji još jedna predivna stanica koja se zove Shakujii Koen (kao i ceo kvart, jelte). Izgrađena je oko Shakujii parka (najveći posle Uena, ali dok je Ueno pomalo doadan i uređen, Shakujii je skroz tr00), koji je izgrađen oko Shakujii zamka (od kog nije ostalo ništa), u kom se nalaze i dva jezerceta, rečica, ostrvce, par hramova itd... POSTOJE I NEPROVERENE INFORMACIJE DA SU TU NEKADA ISKOVALI BAR JEDNU KATANU!!1 Na ulazu u park imamo mirno mesto za odmor. I prvo jezerce po kom možemo da se vozikamo u raznim pedalinama. Ali i ako odlučimo da idemo pešaka ka srcu parka jako je prijatno i udobno. Na obali jezerceta sede razni drugari. A ljudi koji žive oko parka sigurno imaju kešovine. Posred jezerceta se nalazi ostrvce. Do kog smo stigli jednim od nekoliko mostića. Na ostrvcetu si možete upriličiti piknik. I sresti drage ljude koji će vas rado uslikati. Ali ko je to zaslužan za ovako sjajnu fotku? Neeee... Nije Dule, ccc. Naš simpatični drugar se zadržao taman toliko da isproba aparat, popije gutljaj piva i predloži nam da se okupamo u jezeru. A ostavio nam je i nešto po čemu ćemo moći zauvek da ga pamtimo - torbicu za prenošenje osnovnih potrepština. Ovako opremljeni bili smo spremni za put u dubine parka. Hop-hop! Srećno, čudni naš prijatelju... Edited January 21, 2011 by fushi.ryuu 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Zapravo, beskućnika i ljudi van društva ima mnogo u Tokiju/Japanu, i njihov broj je sve veći. Smatra se da i oko trećine beskućnika pati od bar jednog mentalnog poremećaja, te da im okolina ne pruža ni delić potrebne pomoći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Još 4. 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts