Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzeo nov telefon, nokia c5, za dinar. Jednostavan, tanak, lep, i sto je meni vazno, ima radio, tako da sam bas zadovoljan.

posle sam otisao da podignem one akcije (onih 1700din), ali ne, za to mora licna karta, ne moze pasos.

taman sam posle toga otisao po obrazac za prijavu izgubljenu licnu, pa cu to da uplatim i predam u ponedeljak.

i tako, sve neke nebuloze, administrativne stvari od jutros, a sad treba da odlucim da li da idem na svadbu u Arilje sutra... ne znam, bas se razmisljam.

2ch4bup.jpg

presedeo sam 2 sata u opštini čekajući na neku potvrdu. još ja ajde da budem ljubazan prema onima koji rade tamo, kapiram da se susreću sa kojekakvim budalama. i na kraju pokucam na vrata, uđem u kancelariju, a tamo neka baba od stotinu leta koja sedi, pijucka kaficu i igra Solitaire. i još počinje da se dere 'DE ĆEŠ?! znaš li za red?!' ... nisam imao živaca da se raspravljam, te sam samo seo i sačekao da otkuca šta ima i da palim.

koliko je samo lakše sve završiti svuda kad rade mladi ljudi... le fu

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Poklekao sam i napravio Facebook nalog. Jebem ti svet u kome moras da imas nesto da bi kontaktirao ljude. Od "Kako si, sta radis, ima nesto novo?" dosli smo do "E zurim, daj FB nalog da se cujemo" ... [}:)]

DAJ FEJS BRAAAAAATE :)

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...