Guest Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ne daj se, leško! oko gume: ja savetujem svim novim vozačima da jednom promene gumu "na prazno", pošto će pre ili kasnije zatrebati, pa bolje u kontrolisanim uslovima da se nauči. pored zdrave logike, treba znati i tri cake 1. dizalicu udeneš u za to predviđen žljeb na kolima, nikako "otprilike", i to tek nakon što si pokrenuo šrafove 2. staneš na ključ ako neće da se odvrne, a isto uradiš i kad zavrćeš da bi sve matice bile zavrnute otprilike isto jako 3. izbegavaš nizbrdicu ako je ikako moguće a da :D > mhm Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 jel zna neko kako se zove ove stvarcica http://dl.dropbox.com/u/3552160/Picture%202.png radi se o necemu sto bih opisao kao trodimenzionalna slagalica ili 3D Rubikova kocka It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/211822/Ukrao-autobus-i-vozio-ga-dok-nije-uhapsen Gornji Milanovac - Vladimir K. (18) provalio je u ponedeljak uveče u parkirani putnički autobus preduzeća „Konvoj travel“, koji je u tom trenutku bio prazan, i vozio ga desetak minuta ulicama Gornjeg Milanovca. Njemu je to osamnaesti put da čini isto krivično delo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 hahahah, car :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 lol, kljucevima traktora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Barem nisi crn,.. oh wait. Dobrodosao ziv i zdrav. haha. \o/ + koliko para si pukao djolence? :D sve ukupno sam pukao oko 140e. to te opeljeshio neko iz kraja ko je znao da necesh biti tu... ne znam, meni je gora bila sama chinjenica da ti je neko provalio u kucu tek tako, ko zna shta bi bilo da ti je keva bila u stanu tad... jebesh bre laptop. chekamo post na sportu! pa to su mi svi rekli, ali ne mogu time da se opterecujem, da ne bi pocela paranoja da me radi. I u sustini, dobro kazes i ovo za kevu, ona se i ovako jako uplasila, ko zna sta bi bilo da je drugaciji tajming bio. I naravno, jebes lap top i sve, nego je meni nje samo zao, jer znam koliko se radovala. Btw, welcome back Leshko! \o. o/ Djole, ne rise da ti obili stan :/ sta da ti pricam, desava se ovde i to. leskodrug! cuti kad nisi upao u neko sranje tamo i nastradao ni kriv ni duzan...a za stan, sta reci, sto akze rev to je odradio neko ko je znao da nisi tu ;) Da, skroz je smesno kad nekome obiju stan. Ajde da se svi smejemo. jaoooo, vidi kako mene moj Vicko brani. :*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Bas sam danas na predavanjima citao taj clanak o kradji autobusa, 18 puta vec to isto radio, lolovao sam :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 heheheh :D nisam pio! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Bas sam danas na predavanjima citao taj clanak o kradji autobusa, 18 puta vec to isto radio, lolovao sam :D ne seri da si upisao faks? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 majkemi Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Kreki upisao fax ? Na kom si faxu kreki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 dobro jutro. tmuran dan, tmurni naredni dani... mora se opremiti za takvo vreme.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Gornji Milanovac - Vladimir K. (18) provalio je u ponedeljak uveče u parkirani putnički autobus preduzeća „Konvoj travel“, koji je u tom trenutku bio prazan, i vozio ga desetak minuta ulicama Gornjeg Milanovca. Njemu je to osamnaesti put da čini isto krivično delo. Meni je smešnije od toga što je 18. put ukrao vozilo to što je u pitanju Vladimir K. :)) A što se gume tiče, trebalo bi da se uradi ovo što je ivanko predložio, i zapravo ključ je to da si na ravnom i da nogom udaraš ako neće da se odvrne. Ali kad posle sve to lepo zameniš, skapiraš da ustvari nije neka ne znam kakva muka, a valjda su tako i napravili, da svako može da zameni. Ja sam prvi put menjao na Tojoti Dovlinoj kad smo išli na zvezdinu tekmu neku, i ono, posle malo cimanja skapiraš fazon i to je to. Posle smo doduše bili masni na utakmici ali eto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 pozpozpoz danas nemam neke obaveze, tako da cu probati da iskoristim da se vidim sa par ljudi, cisto da ne bude dosadno. Moram da saljem profesorima mejlove, da se "pravdam" za ovu nedelju, tj da mi pomere rokove za neke radove... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Pada kisha, doshao sam kuci za vikend i padace prokleta kisha najmanje do ponedeljka. Teraj se Miro! Grrr... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) dan je jeziv i jucerasnji dan je bio jeziv...mada me je spasio michael peterson Edited October 15, 2010 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Meni prokisnjava krov. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 od sinoc se raspadam od kijavice, kao da me je traktor pregazio, ne mogu 3 minuta da se iskuliram...za sat - dva idem na partizan - smederevo, uzeleo sam se, sto godina nisam bio na utakmici i tako.. "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) Aoo, jedva cekam derbi da ih unistimo... ACZ Edited October 15, 2010 by Pr0toSS Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 zdravo drugari :D :P Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 POZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Deste carevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 evo bleja na faxu :D shta se radi na ovom ruru kad se nishta ne radi? :P Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 ladno zlaja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts