Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 zar nije trebalo slike drugarica da okačiš kad dođeš gajbi a da :D > ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 KO JE DUDA?!? rockdud? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 unka isti josh homme sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 oce neko na (mrski) dram u sobaricu veceras? dudo? :D bio sam za vikend, ili je to bio petak. i opet sam shvatio zasto mi je mrsko da idem tamo :) aj neki dr put, na neko dr mesto :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Ovaj mali put je stvarno bio zanimljiv. Prvo, mi smo isli (nas petorica, studenti, svi dobri momci stvarno) sa meraklijama iz Nisa. Odnosno, podeljen autobus izmedju matorih meraklija i nekih mladjih huligana, uz nekoliko dobrih momaka. Mi smo nekako bili tu izmedju njih, ali zajednicka stvar svima je da u NEMOGUCOJ meri piju, puse i duvaju... I naravno, sve to u autobusu. Nase prevozno sredstvo ja ne umem da vam opisem. Pa to je takav krs, da je ono neverovatno. Nas su na auto putu prestizali kamioni i cisterne, sta vise da vam kazem. Stvarno je cela ta prica sa autobusom prosto neobjasnjiva, jer to zaista treba doziveti. Inace smo putovali preko Madjarske i Slovenije, tako da je put do Milana trajao 26 sati. Milano lep, veliki i mrtav (od 20h, pa na dalje). Video katedralu, prosetao se tim glavnim ulicama, pojeo sladoled, popio pivce, i tako. U sustini, ortak i ja smo stvarno uspeli da izvucemo maksimum iz tog jednog dana koliko smo imali. I stvarno je nekako cudno kako odjednom u 20h, sve pocinje da se zatvara, ljudi nestaju sa ulica, grad se jednostavno gasi. Sutra ujutru otisli na Guzepe Meacu i stvarno izgleda impozantno. Djenova je meni mnoooooogo lepsa od Milana,dosta mi lici na Sijenu. Sve kaldrme, uske ulice, prolazi, pubovi i picerije, luka, glavna ta ulica sa prodavnicama, i na kraju taj stadion koji je takodje jako, jako lep. (Preskocicu ovde celu pricu o utakmici, navijacima i svemu, pisacu o tome u sportskom podforumu, da ne davim ovde ljude bezveze) Povratak kuci dosta naporan, sa konstantnom pratnjom policije kroz celu Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, pa cak i Srbiju. Cekali smo na Hrvatskoj grani oko 2-3 sata, a na nasoj 8 sati, raspad potpuni. I stignem ja jutros kuci i vidim nova brava, plus jedna sto nije bila ranije. Kaze mi mama da su nam provalili u stan, jos u ponedeljak, uzeli njeno neko zlato, njen lap top, moj neki telefon (koji ne vredi 15dinara). U sustini, nisu uzeli BOG ZNA STA, ali zbog lap topa mi je najzalije, jer znam koliko je ona to kupovala (da ne kazem da jos nije ni isplacen) i koliko je vremena provodila na njemu, radeci stvarno njoj vazne stvari. I onda, kad razmislim, u nedelju jebeni rat u gradu, u ponedeljak obijen stan, u utorak internacionalni incident. Toliko o Srbiji, toliko o zivotu ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Barem nisi crn,.. oh wait. Dobrodosao ziv i zdrav. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) + koliko para si pukao djolence? :D Edited October 14, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 to te opeljeshio neko iz kraja ko je znao da necesh biti tu... ne znam, meni je gora bila sama chinjenica da ti je neko provalio u kucu tek tako, ko zna shta bi bilo da ti je keva bila u stanu tad... jebesh bre laptop. chekamo post na sportu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) to te opeljeshio neko iz kraja ko je znao da necesh biti tu... ili sa rura! //edit idem ja veceras miro, ali se ne znamo, a i nisam neki aktivan clan ovde, tako da ono :D Edited October 14, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Znam ja miru :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 jel to ona ispod koje sto djavola vire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) A i celav si! :c EDIT Uleteshe dushmani! Btw, welcome back Leshko! \o. Edited October 14, 2010 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ili sa rura! //edit idem ja veceras miro, ali se ne znamo, a i nisam neki aktivan clan ovde, tako da ono :D e jbg xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 leskodrug! cuti kad nisi upao u neko sranje tamo i nastradao ni kriv ni duzan...a za stan, sta reci, sto akze rev to je odradio neko ko je znao da nisi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ili sa rura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 jedan sta manje vise :) don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 meni je zao sto je njemu obijen stan, nasmejao sam se reiserovom komentu, naravno da se nisam smejao tome sto su obili njegov stan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 LAZES! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 koji fejl od protekla dva dana... Ivan me zajebao sa pričom o lošoj karmi. :/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Uf kolko mrzim ovo vreme.Već sam bio nešto bolestan sad mi još fali da se opet razbolim. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sedi kuci u toploj sobi, nolajfuj i ne mozes da se razbolis. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Au koje testiranje zena je danas palo. Baš sam dobro čuknuo gumu na skretanju preko puta kluba White na donjem Kalemegdanu kako bih izbgegao neka kola, i od udarca zadnjim točkom u trotoar pocepam je. I na onoj kiši, bez ikakvog iskustva u tome, ćale van zemlje, uzeo da menjam gumu bez ikakve nervoze. malo je duže potrajalo neko nekom profiju, ali obavio sam posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 to me podseti kad sam se jednom vracao sa petlovog brda za smederevo...i tamo negde pre tunela u sred pizde materine pukne mi guma...mrkli mrak, nista se ne vidi, jedva sam nasao neku banderu sa lampom i tu je zamenio Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 NOJZERU CARE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Uvalim ti KARE. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts