f4ts0 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 a brate! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ne znam sto je smesno da covek radi ono u sta veruje ceo zivot смешно је што изгледа као да свештеник (монах?) командује кордоном у стилу уберзајебаног хероја. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Dobro jutro :) Krećem danas na drugu godinu faxa. Sve u svemu - veoma sam zadovoljan ETF-om. 9,21 sam završio prvu. Moglo je i bolje, ali sam uspeo da napravim balans obaveza i užitaka tokom cele godine. Što se tiče odseka, odlučio sam se za Računarsku tehniku i informatiku. Inače, bio sam u Tube-u u petak i subotu. Prvo sam se razočarao što je u petak otkazan Buttrich, a to sam saznao na ulazu. Drugo, Tube mi ove sezone u najmanju ruku ima drugačiji vajb. Videćemo već... Nadam se da će Bug u petak popraviti utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 9,21 sam završio prvu. Moglo je i bolje Ma napusti fax, nije to za lencuge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 au. ontopic: još uvek mi nisu stigla predavanja, blesim i danas. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Dobro jutro, dobar dan. Danas sam napravio jedan od svojih omiljenih doručaka - babina gibanaja sa pilećim prsima preko :) i uz to jogurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 laki mrzim te !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 a stiso si se za kiflice:P kad ce onaj rh party, godinu dana od smrti i te fore?:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Haha, napravićemo, napravićemo. A kiflice, pa nemke se trti kako je mag u pravljenju kiflica, pa je rek'o ok, da ustupimo teren novim generacijama :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ako vam treba neki savet oko organizovanja svadbe, javite se :D ili jos bolje oko majstora u stanu dan pred svadbu!!! !@$%&*21 a sad pakovanje stana uz pivo i soundtrack iz fallouta :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Haha, napravićemo, napravićemo. A kiflice, pa nemke se trti kako je mag u pravljenju kiflica, pa je rek'o ok, da ustupimo teren novim generacijama :)) Sta bre...Ja nova generacija?! Za koga? Za Jeremiju i Broja 1! :) Moze, ali dajte mi par dana pre nego sto nesto organizujemo da se i ja spremim...od kad sam se prizetkovao/odomazetio, nemam vise veliku kuhinju pa mi treba vremena da se razmasem :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 :(:(:(:(:( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 mrzim zdravu hranu u sredu krecem na jogu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ghej. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 pojeo sam 2 sendvica iz pekare kao car i sad mi nije dobro kapiram da cu opet da umrem od lose hrane uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ja sam sabio neku neočekivanu slaninu iz frižidera koja je bila nikad bolja, odličan način da se ublaži težak težak dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 neocekivana slanina :)))) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 mmmmm...unexpected bacon.... c-c-c--c-c-ombooooo :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 danas sam bio gospodar voznje, kenjalo mi se i izracunao sam da cu da istrpim do gajbe i onda sam u sred grada skontao da gresim:) al reko jebiga aj da probam i idi do avta ispod zooloskog vrta i gas gas makazice zuto zuto gas makazice sa oba prozora otvorena da mi se ladi cmakica i stigoh za tipa deset-petnes minuta, znaci poslednjih deset metara do zgrade peske i lift su bili braaaate, al stigo sam!11 sigurno top3 jedva stizanja u zivotu brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 meni promaja/zima izaziva kenjazu :c The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Auh, to ume da bude zajebano. Ja sam pre par dana imao Trainspotting situaciju, sreca pa sam dotrcao do kuce na vreme, pa nisam morao u obliznju igraonicu. Sigurno top3 blazenih osecaja u zivotu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 meni promaja/zima izaziva kenjazu :c da ako ti duva po tibi pa ti razladi taj deo. ali ako vozis recimo, gotiva je da ti duva ladan vetar po znojavom i izmucenom celu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 brate lol pa sto nisi kenjo negde u kuruzima usput:) mada jeste, imao si ultimativni shitgasm, pretpostavljam da je na koncu bolje sto si trpeo deset sati. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 mrzim zdravu hranu u sredu krecem na jogu zbario si neku od tvojih vegetarijanskih drugarica koje stalno pominješ, pa te malo dovode u red? : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Ah sad sam se setio 3ceg srednje, srackalice i istrcavanja sa hemije (cas hemije, nisam trcao pod speedovima). Znaci stura od devete do fontane, trk uz stepenice, otkljucaj, trci, otvori klonju, usrah se u gace! Znaci bukvalnih 10 sekundi sto me je hemicarka sprecaala da izadjem (ALI GDE CES! ZASTO! KAKO!) je dovelo do uservanja. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts