Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne znam sto je smesno da covek radi ono u sta veruje ceo zivot

смешно је што изгледа као да свештеник (монах?) командује кордоном у стилу уберзајебаног хероја.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Dobro jutro :)

Krećem danas na drugu godinu faxa. Sve u svemu - veoma sam zadovoljan ETF-om. 9,21 sam završio prvu. Moglo je i bolje, ali sam uspeo da napravim balans obaveza i užitaka tokom cele godine. Što se tiče odseka, odlučio sam se za Računarsku tehniku i informatiku.

Inače, bio sam u Tube-u u petak i subotu. Prvo sam se razočarao što je u petak otkazan Buttrich, a to sam saznao na ulazu. Drugo, Tube mi ove sezone u najmanju ruku ima drugačiji vajb. Videćemo već... Nadam se da će Bug u petak popraviti utisak.

Haha, napravićemo, napravićemo. A kiflice, pa nemke se trti kako je mag u pravljenju kiflica, pa je rek'o ok, da ustupimo teren novim generacijama :))

Sta bre...Ja nova generacija?!

Za koga?

Za Jeremiju i Broja 1! :)

Moze, ali dajte mi par dana pre nego sto nesto organizujemo da se i ja spremim...od kad sam se prizetkovao/odomazetio, nemam vise veliku kuhinju pa mi treba vremena da se razmasem :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

danas sam bio gospodar voznje, kenjalo mi se i izracunao sam da cu da istrpim do gajbe i onda sam u sred grada skontao da gresim:)

al reko jebiga aj da probam i idi do avta ispod zooloskog vrta i gas gas makazice zuto zuto gas makazice sa oba prozora otvorena da mi se ladi cmakica i stigoh za tipa deset-petnes minuta, znaci poslednjih deset metara do zgrade peske i lift su bili braaaate, al stigo sam!11

sigurno top3 jedva stizanja u zivotu [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

meni promaja/zima izaziva kenjazu :c

da ako ti duva po tibi pa ti razladi taj deo. ali ako vozis recimo, gotiva je da ti duva ladan vetar po znojavom i izmucenom celu:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

brate lol pa sto nisi kenjo negde u kuruzima usput:) mada jeste, imao si ultimativni shitgasm, pretpostavljam da je na koncu bolje sto si trpeo deset sati.

Ah sad sam se setio 3ceg srednje, srackalice i istrcavanja sa hemije (cas hemije, nisam trcao pod speedovima). Znaci stura od devete do fontane, trk uz stepenice, otkljucaj, trci, otvori klonju, usrah se u gace!

Znaci bukvalnih 10 sekundi sto me je hemicarka sprecaala da izadjem (ALI GDE CES! ZASTO! KAKO!) je dovelo do uservanja.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...