zexon Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Malopre bio u bioskopu, gledao sam "Sisanje". Najjace mi bilo, kad se u jednoj sceni spominje igranje warcrafta ceo dan, i jurenje gaborki po KST-u :D Odmah sam se setio RUR-a i drugara :D :D Edited October 8, 2010 by zex0n Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 cekaj to je domaci film koji se zove shishanje i pricaju o wcu cak ne znaju ni kako se tacno zove igrica poenta pitanja je kakav/koji je to film/bioskop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234905988&st=0 verovatno najobicnija radovci/skins/bijenje cigana lozana Edited October 8, 2010 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Inace mrzi me da citam sad taj topic, ali film je upravo o liku koji je postao skins. Domaci film, a WC se spominje u kontekstu: kako je bolje da bude skins i kao nesto preduzme u zivotu, a ne kao njegov brat od tetke, koji vari, igra wc, i juri gaborke po kst-u :D Pa i nije nesto film, ali je dosta realan... Svi pricaju o tome, pa sam eto otisao da pogledam. E da i ima scena sexa od jedno 7 min sa nekom gaborkom :D edit: bioskop je u uscu (u kome sam ja bio), u kome je upravo na prikazivanju filma bila gomila ziljavih picki u grupicama od po 3-4-5 riba :D Edited October 8, 2010 by zex0n Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 bilo je ziljavih riba zato što ih mrzi da čitaju titlove, pa gledaju bilo kakav domaći film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Inace mrzi me da citam sad taj topic, ali film je upravo o liku koji je postao skins. Domaci film, a WC se spominje u kontekstu: kako je bolje da bude skins i kao nesto preduzme u zivotu, a ne kao njegov brat od tetke, koji vari, igra wc, i juri gaborke po kst-u :D Pa i nije nesto film, ali je dosta realan... Svi pricaju o tome, pa sam eto otisao da pogledam. E da i ima scena sexa od jedno 7 min sa nekom gaborkom :D edit: bioskop je u uscu (u kome sam ja bio), u kome je upravo na prikazivanju filma bila gomila ziljavih picki u grupicama od po 3-4-5 riba :D Cuo sam da ce taj film biti zabranjen, ali izgleda nista od toga... Cekam ga na netu! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Vića drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 'deste drugari. Ustadoh jutros ranom zorom, nego eto, nisam vam se javio da drugujemo! Sad pijem belu kafu, pravi sam deda... ali ne deda kao bole, to bi mi imponovalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Razsentimentalisan sam sav. Kako je sinoc bilo zima, zju! Izjutra magla. Divan dan u najavi , uvece opet smrz. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 'de ste drugari poslednji vikend izdrkavanja pre no što krenem u nove pobede na faksu le fu Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 poz dobri ljudi, malo sam kljakav al sam ziv. stija sisa, ne zove na pivo, i tako, all is well;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 dobro me nisi zvao u sred predstave matori;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Slobodno popunite celu stranu, ovo nije javna tema na javnom delu foruma nego vaša privatna konverzacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 vidi ovaj vudu shto je prek neshto od jutros:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Kole je na forumu, Kole je na forumu!! :OOO . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Al' sam se lepo naspavao, najeo, i sad cu samo da BLEJIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 boli me glava jako Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 nimulid car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Ne mogu da se sastavim sa ovim vremenom, sve mislim 10-11 uveče, a ono 6. Sad će valjda uskoro ono pomeranje sata, pa će malo da pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 jutros sam ustao, video na fejsbuku da je drug postavio pesmu od Corbe - Dobro Jutro, i kad sam je cuo, u momentu sam se sjebao. I bukvalno mi je ceo dan u tom fazonu, a pesma mi je konstantno u glavi. A stvarno nema nekog posebnog razloga, niti pesma ima veze sa bilo kim, nego eto, ko zna... U svakom slucaju, zaradio sam parice za Italiju, bice to jedan skroman, ali iskreno se nadam lep put. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 odoh da budem robert carlyle gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 kazu Srbija je josh uvek u 19tom veku, a danas se u novom sadu odrzava 3. ili 4. ti BlogOpen...moram i ja nesto skuckam, video sam par dobrih blogerki. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Video sam odlicnu ribu na svadbi, ima sisu k'o zmaj! Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 No pix, didn't happen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 he he to znaci da nisi nikad prcao vudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts