Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Malopre bio u bioskopu, gledao sam "Sisanje". Najjace mi bilo, kad se u jednoj sceni spominje igranje warcrafta ceo dan, i jurenje gaborki po KST-u :D Odmah sam se setio RUR-a i drugara :D :D

Edited by zex0n

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Inace mrzi me da citam sad taj topic, ali film je upravo o liku koji je postao skins. Domaci film, a WC se spominje u kontekstu: kako je bolje da bude skins i kao nesto preduzme u zivotu, a ne kao njegov brat od tetke, koji vari, igra wc, i juri gaborke po kst-u :D

Pa i nije nesto film, ali je dosta realan... Svi pricaju o tome, pa sam eto otisao da pogledam. E da i ima scena sexa od jedno 7 min sa nekom gaborkom :D

edit: bioskop je u uscu (u kome sam ja bio), u kome je upravo na prikazivanju filma bila gomila ziljavih picki u grupicama od po 3-4-5 riba :D

Edited by zex0n

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Inace mrzi me da citam sad taj topic, ali film je upravo o liku koji je postao skins. Domaci film, a WC se spominje u kontekstu: kako je bolje da bude skins i kao nesto preduzme u zivotu, a ne kao njegov brat od tetke, koji vari, igra wc, i juri gaborke po kst-u :D

Pa i nije nesto film, ali je dosta realan... Svi pricaju o tome, pa sam eto otisao da pogledam. E da i ima scena sexa od jedno 7 min sa nekom gaborkom :D

edit: bioskop je u uscu (u kome sam ja bio), u kome je upravo na prikazivanju filma bila gomila ziljavih picki u grupicama od po 3-4-5 riba :D

Cuo sam da ce taj film biti zabranjen, ali izgleda nista od toga... Cekam ga na netu!

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

jutros sam ustao, video na fejsbuku da je drug postavio pesmu od Corbe - Dobro Jutro, i kad sam je cuo, u momentu sam se sjebao. I bukvalno mi je ceo dan u tom fazonu, a pesma mi je konstantno u glavi. A stvarno nema nekog posebnog razloga, niti pesma ima veze sa bilo kim, nego eto, ko zna...

U svakom slucaju, zaradio sam parice za Italiju, bice to jedan skroman, ali iskreno se nadam lep put. :)

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...