Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 laki: naravno da jesam lol:) malo bi besmisleno bilo da sam samo ubacivao zetone:) takodje, nove igre imaju save, mozes da ih igras kolko oces, pa ipak ih posle vise ulozenih sati, igram losije nego stare. mislim da je vise stvar afiniteta, u stvari ne afiniteta vec koji nacin igranja ti lezi, nego ovo sto vi pricate. jednostavno je kod mene ovako i to mi nije palo danas na pamet nego prosto primecujem to vec recimo desetak godina. i nije do ubacivanja zetona, motivacije, truda, 'bio sam klinac, a sad vise nisam' sindroma i slicno:) jednostavno su deca polu-kiborzi i imaju sest mozgova i deset ruku ja mogu da uzmem rucicu i dva dugmeta i da radim cuda sa njom i da se adaptiram na nenormalno tesku igru, ali moderan koncept cini da failujem miserably...pogotovo sto se tice fpsova. primera radi, mogu da predjem doom2 ili quake prilicno lako, cak i da se zezam sa tezinama, a cod modern warfare ne mogu da predjem trecinu igre na najlakse, a pokusavao sam i pokusavao... kontam da je to polu-generacijski, polu-individualno. znam da gomila mladjih likova ne moze, ne da igra swos normalno, nego da pojmi koncept, a ja stojim i krstim se u fazonu "brate, imas gore dole levo desno i jedno pucanje i to skilujes, u cemu je problem". al ce zato da radi petnes finti u pesu. ja igram pes vise od deset godina, uradio sam jednu fintu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Ajoj jebeni zetoni, kolko su mi zivot zagorcali za Golden Axe 3. Nema sanse da predjem igru, otkud meni kao klincu toliko love. Peljesili su nas na tu foru samo tako. Cak se secam vlasnik picka nije teo da mi da extra zeton iako sam bio na zadnjem bossu u Mortal Combat 2. Zato smo mi kao deca ostavljali, mislim da je bila kovanica od 100 dinara na tramvajske sine i tako imali life time supply "zetona" za igru ;))) Cim nadjem malo vremena - podelicu moje happy momente sa vama. Yay! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 i onda su to polako sjebali uvodjenjem setajuceg caleta:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 :) gde si igrao aparate doolio ?:D u pikolu ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 :) gde si igrao aparate doolio ?:D u pikolu ?:) Ja cu ti reci - na cosku 63/64 kod tramvajskih sina i negde treci-cetvrti red zgrada u 63cem jug. :P Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 de je taj pikolo? igrao sam prvo na karaburmi kod poslednje sesnaestice, gde je sad ona pijaca, to je bilo nesto tipa pocetak devedesetih, ono 91-2... onda sam se preselio na nbg, pa sam igrao u buvari (pored koreje). onda je tu bio henesi u sezdez drugom, bio je monte karlo u piramidi (koji je posle uveo samo poker)... sta je jos bilo, taj pikolo mi zvuci poznat...jel to ono u sezdez drugom izmedju zgrada mozda? Ja cu ti reci - na cosku 63/64 kod tramvajskih sina i negde treci-cetvrti red zgrada u 63cem jug. :P ovo prvo je buvara u koreji ako se ne varam, a ovo drugo je mozda henesi ili mozda taj pikolo?da, picio sam i u lunacu sto je bio na poljani izmedju 63. severa i juga...to je bilo kasnije tipa 95-6 ako se dobro secam. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 ma jok jebes lunace :) kod uzicke su bile dve igraone sa aparatima :) to je 62 blok :) jedna na pasareli i druga gde je sada video klub pikolo :) a igrao sam u monte karlu ali u trznom centru 45 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 kako se zvalo ono kod auto perionice u 45-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 aj poblize to malo. ja znam za henesi, tu je bio i stoni fudbal. imali su mortala keca, mislim da je on bio stalna postava, a bilo je jos i tumblepop (ona dva lika sa usisivacima), knights of the round (lanselot) i jos par kojih ne mogu da se setim. da, imali su jedno vreme i jednu od one dve d&d igre, mislim da je bila shadows over mystara. ovaj drugi je bio 'u stepenicama' izmedju zgrada, na onom platou. imali su xmen (onaj ruzni, al dobra igra, sidescrolling), posle su imali i mk2. u garazi je bila segateka, to se secam. u 45 je isto bila segateka, monte karlo nisam video u 45. ovaj monte karlo u piramidi je prvo bio dole kod meka, onda je bio gore tamo kod tattoo studija. ovaj kod meka je imao 64th street (to je igrica koju najbolje znam da igram od svih igrica, pored sf2), sf2, aero fighters, euro92, outzone (jebote, ovo je nesto najteze sto sam odigrao na aparatu). posle su dobili sonica trojku, r-type ako se ne varam...kratko vreme je bio shogun warriors (jedno vreme sam bio jedini koji je prelazio omg me celebrity skillzor). ovaj drugi monte karlo je imao jedino petra pana (hook se zove igra ako se ne varam) da je vredno pomena. lunac izmedju severa i juga 63. je bio dobar jer je imao dosta igara, par njih gotivnih: kadilaks, captain commando (beba), street hoop, super sidekicks 2...imao je i legendarni gang wars (karatista i bokser) koji me nije privlacio, ali je samo prisustvo te legende davalo +5 na authenticity:)nagradno pitanje: da li negde i dalje postoji nesto tog tipa? ono, insert coin sistem igranja (ne mora bukvalno fizicki insert coin, ali po kreditima), automat masine itd? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 imaju u uscu neke masine al to su uglavnom novije igre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 eto, a oni japanci neguju ponosnu tradiciju buvara:) odes lepo i igras sf2 world warrior bez problema... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Mi negujemo tradiciju kanter strajka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 uf, aparati, fliperi, zetoni... good times. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ali jel si brojao koliko si "žetona" potrošio? Ja sam recimo na ovoj arkadnoj mašini prešao Cadilak za jedno popodne, nasuprot tome što sam ga igrao mesecima i nikada nisam prešao u "luna parku", ali sam zato to jedno popodne "ubacio deset žetona" da tako kažem, dok ovamo svaki dan po jedan, max dva, pa nikad ni ne stigneš daleko :) ja sam mogao da predjem cadillac sa jednim zetonom:))...a postojala je buva da valjda kad na trecem ili cetvrtom nivou pokupis kamen na pocetku nivoa(onaj nivo gde je kraljica onaj brzi lik) i ako dodjes do njega sa kamenom i pogodis ga da je to to...ne treba da pricam koliko sam se smorio kad sam saznao da to nije tacno :))) mnogo sam lakse prelazio panishera,i to uvek sa nick furryjem :)i da,ni ja nikad nisam presao comix zone,a lozio sam se mnogo :( i metal slug isto,jebote koliko sam samo odlepljivao na njemu u picku materinunisam video da li je neko spomenuo,ali jebeni street hoop sam razvaljivao,uvek sam bio prvi na listi gde god da igram,koliko sam samo ponosno upisivao GRU kad dodje vreme za potpis iako se radi o fudbalu,super sidekicks NIKAD nisam mogao dalje od polufinala,i to ako me BASH jebeno usere u cetvrtfinalu da pobedim Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 moja omiljena igra Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ovaj Kruko me ubija. Secam se te igre i da je bila bas teska, bar za mene i da sam se stalno glavio na jednom od prvih nivoa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Shinobi ili shadow dancer je verovatno bila ta igra sa ninjama zvezdicama i katanom. Da, da jeste nesto na "sh", ali ne mogu da se setim koja od ove dve :D Ali, uvek sam vise voleo multiplayer igrice, sa nekim ortakom ili burazerom. Secam se da sam sa burazerom, peglao tenkice po ceo dan, a imao sam i neki motocros, i fudbal... To su bila vremena :D A i mislim da je tada bilo i vise happy momenata, mozda zato smo bili klinci, ali kao da danasnje igre nemaju tu draz ;) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 gruja: pomenuo sam ja obe. kad smo vec kod street hoopa, juce sam odigrao sa amerima, tajvancima i nemcima i ni sa jednima nisam presao lol :embarassed: Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 lol ne znam jel neko stavio.... C64 i 2 dzojstika ... pobeda. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ja sam to igrao crno belo, ruke sam iskrivio. ;c Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 aj napravimo poseban topic za automate:) mislim, mozemo da postujemo shotove scorova i slicno (naravno, samo jedan zeton se racuna:) ). samo ne znam dal nas ima sto igramo mame i slicno...jel nas ima, aj javljajte se:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 gruja: pomenuo sam ja obe. kad smo vec kod street hoopa, juce sam odigrao sa amerima, tajvancima i nemcima i ni sa jednima nisam presao lol :embarassed: daj link za taj basket :):)vidi ga ovaj gruja doktor za igrice :) ili se u pancevu igralo na easy sve :) kod nas se ne secam da je neko mogao daleko da stigne sa paniserom :) kadilak se prelazio ali paniser nikad nisam video :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 paniser se prelazi na foru, moze da se predje ako si hardkor. a da je zajeban, jeste. skini mame emulator (vidi da skines sa UI-jem, kucaj u guglu mame ui ili tako nesto), onda skini neogeo bios za mame (tj kucaj u guglu mame bios pack, lakse je da skines sve biose), onda guglaj street hoop rom. jebiga, ne znam tacne sajtove, al ako ne nadjes iz prvog guglanja, secem glavu:) jel pikao neko tumblepop? bas sam ga juce igrao, preso tri sveta:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ja se toga samo secam hahhaha :) nisam znao da igram to :) valjda sma bio jako mali :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts