Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nemam betu, redizajnirane vanila regije nece biti zahtevnije od wotlk regija?

jok, bice ili isto zahtevne ili manje. ashenvale npr moze da se poredi sa wotlk teritorijama, dok je tanaris isti kao uvek

8600gt imam, poz vudu druze po besparici \o/

Nisam primetio FPS drop. Mislim da jos nisu napravili zonu gde je vise opadao fps od Netherwing ledge. Shiny crystals....

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

kuku meni, pa ja vec imam sve spustano na mediume, senke na low, bloom iskljucen itd. pa je u shattrahu neigrivo, kad bi bio neki fajt tu dozvoljen, ne bih se ja nesto naigrao wowa...nisam jos bio u tbc fajt zonama kakve su one u odnosu na vanila zone? i kakav je wotlk u odnosu na tbc?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Stormwind je jedno 2x zahtenvniji od dalarana u Cataclysm.

Evo meni nije pomogla ni gtx460 da teram sa shadow efektima, trenutno stoje na fair :P al zato DX11 i Liquid efekti jebu kevu. Trade District 15-20 FPS, Sve na High i 1920x1080, Malo je.

Istina sve nove zone su zahtevne, odmah bi napomenuo deepholm, mount hyjal, uldum i twilight highlands (twilight je najzahtevnija zona po meni).

Inace nemojte da se u cataclysm sekirate oko Dalarana i Shattratha, retko cete da nabasate na nekog u tim gradovima pa ce fps da bude ok.

Naravno sve to mozete da pogasite i da terate kao sto ste do sad, cak imate dodatna fina podesavanja za grafiku.

rur-1.jpgrur-2.jpg

SET gxApi "d3d11" ?

Inace nemojte da se u cataclysm sekirate oko Dalarana i Shattratha, retko cete da nabasate na nekog u tim gradovima pa ce fps da bude ok.

Retko ? Zasto kad ako stavis hs u jedno od ta 2 grada kao da imas hs za 4-5 grada ?

Mada koliko se secam kad nista neradim visim u sw uglavnom i ako mi je hs u shat XD

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

SET gxApi "d3d11" ?

Retko ? Zasto kad ako stavis hs u jedno od ta 2 grada kao da imas hs za 4-5 grada ?

Mada koliko se secam kad nista neradim visim u sw uglavnom i ako mi je hs u shat XD

dap setovo sam Dx11 u config fajlu, samo i dalje je experimentalan.

Sto se tice hearthstone u ta dva grada procitaj ovu vest sa sve screenshotovima:

http://www.wow-serbia.com/vesti/cataclysm/beta-build-13066-portals-removed-from-dalaran-and-shattrath-201009272397/

A evo i clarification (Source Link):

The reason the portals from Shattrath were not removed from Outland when Wrath of the Lich King released is that there was a new central hub with portals to all major cities in Northrend. There is no longer a neutral city hub which both factions will be using in Cataclysm. We want to ensure visiting the major faction capitals is still the most attractive thing to do in Cataclysm, rather than having people use Shattrath and Dalaran as easy connector hubs.

To make up for this, we'd like to add class trainers and Auctioneers in Shattrath and Dalaran for those leveling through The Burning Crusade and Wrath of the Lich King content.

U prevodu hteli su da Stormwind bude main city, u Cataclysm sto su i napravili, a isto hteli da bude jos od Vanille.

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

auuuu braco woweri sta ste se raspisali u poslednjih 2 godine ;o))

to se nekako ne slaze sa mojom teorijom da po forumu visi samo onaj ko zapravo ne igra al ok

elem, smatram da sw nije endgame hub u cati, if je blize grim batolu znacajno, od brm je udaljen malo dalje i blize je brodu za kalimdor

a vi kakote?

to se nekako ne slaze sa mojom teorijom da po forumu visi samo onaj ko zapravo ne igra al ok

elem, smatram da sw nije endgame hub u cati, if je blize grim batolu znacajno, od brm je udaljen malo dalje i blize je brodu za kalimdor

a vi kakote?

Kole gresis ! u Stormwind ima portal koji te odmah teleportuje u Uldum, Twilight, Mount Hyjal, Vashj'ir :P Brod iz Stormwind-a ima koji vozi kod Nelfova. E sad jebiga za Theramore isle to moras iz Wetlandsa i dalje, samo sto grad u wetlandsu je potopljen skroz, pa mi je ruzno da sljapkam po vodici :P

Sad jebiga sto je SW dalji od Twililghta, meni leksi da udjem u portal nego da prelecem brda i doline :P

Kole zaustavio raspravu o Areni / PvP :D

Edited by Silencer
rur-1.jpgrur-2.jpg

a vi kakote?

Kisses and hugs :D

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Heheheheheh :) Ovako cemo da izgledamo kada krenemo da pikamo rated battleground i arenu u startu. E sta mi placamo mesecno kad ne mogu ni jedan crafted set da naprave da lici na nesto.

Bloodied 85 level Crafted PvP Set -> nema nikakav bonus btw, i da ovo je Plate ne cloth :)

bloodied.jpg

rur-1.jpgrur-2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...