kalky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Mozes da trackujes postove na forumu od lika kojeg gledas, doduse samo na novim forumima, pa da se tesis ako covek ima brutalan gir a retard je na forumima Edited November 5, 2010 by kalky "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 nisu updejtovali "stari" armory vec su napravili novi sajt potpuno ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Da, i oslanja se (ako gledamo URL) direktno na battlenet. "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) Modeli likova su vr'! Kako bi voleo da je taka grafika u WoW-u. Naročito da Spriest stvarno bude shadow, a ne purple priest :D http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/sprco/ Edited November 5, 2010 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 To je samo placeholder dok ne omoguce 3d :) Pretpostavljam da ce biti mnogo lepse nego dosadasnji armory "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Oću vaku grafiku!!! Ne treba mi drei D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Otju i ja svasta nesto al' moram da se strpim :p "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 fino fino, cenim da ce napraviti i diablo armory :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 jesam ja jedini koji igra igricu atm? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 jesam ja jedini koji igra igricu atm? :D ne, ja sam upalio solovo karazan i sad cu da se izlogujem Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 jesam ja jedini koji igra igricu atm? :D nisam usao 3 dana sem juce na 5min da uradim daily jc quest nema nikakve potrebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 jesam ja jedini koji igra igricu atm? :D Igram i ja. Ali masovno ljudi lade igru. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) jesam ja jedini koji igra igricu atm? :D Sredom i nedeljom od 20:30 -> 23:30 igram. Svakog dana po 10-ak minuta, koliko mi treba da dodjem do/ubijem Anzu-a.I svaka 3 dana po 30 minuta dok farmujem mini peta iz Zul'Guruba i mountove. *Spamujem League of Legends i Darksiders.Trenutno, LoL > WoW. Edited November 6, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 league of legends yaay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 odavno je LoL > WoW Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Другу ћеш песму певати за месец дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Ne bih rekao, jeste da cu igrati samo WoW kad izadje cata jedno vreme ali... videcemo uglavnom Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Igram i ja, trudim se da uradim Glory of the Hero :( fali mi jos 4 achievea :S a mrziiiiiii me, toliko o mom trudu :D Ja ne znam koju vi igru igrate, ali na Ravencrestu je Queue, sto se tice komentara "Ali masovno ljudi lade igru" :D Edited November 7, 2010 by Coyote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Igrao sam sinoć ICC prvi put posle patcha. Moj rog nema ni ceo t9, a u PUG raidu smo imali i dps likove sa plavim itemima. I prošli 11/12 na normalu 10, bez ijednog jedinog vajpa. Samo je dva puta neko poginuo, na Sindragosi i Rotfaceu, ali smo sve ubili bez problema. LK-a nismo ni probali jer je već bilo 23, pa su neki morali u krevet jer je sutra škola. Malo me boli lice od valjanja po tastaturi, ali neka. Valjda ćemo ovih dana i LK-a da ubijemo. Ja ne znam koju vi igru igrate, ali na Ravencrestu je Queue, sto se tice komentara "Ali masovno ljudi lade igru" :D Ma, bre. :D Pa svako sudi po onome što vidi. Moja friends lista je skoro prazna ovih dana, u gildi se skoro niko ne loguje, to je "moja igra". Ne dotiče me što je Ravencrest i Frostmane pun i ima que, er tako? Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Na osnovu mog, dodushe ogranichenog iskustva, igra, u tehnichkom smislu, nikad gore nije radila! Zakucavanja prilikom logovanja, random dissconect u instanci, jebeni zvuk koji se ponasha tako chudno da pochinjem da mislim da sam ja u stvari lud... i danas najbolje od svega, radim argent tournament questove, stignem na komada 91, eto ga heirloom weapon josh malo... Udjem u ToC heroic, istrpim druidskog govnara koji je need-ovao chetiri leathera (jer ochigledno ima tri-spec), odradimo sve i eto iznenadjenja, umesto 94 imam 90 champion sealova, znachi jedan jebeno manje umesto 3 vishe!? Letimichno izguglam 4.01 i argent tournament i u tom procesu saznam da je trebalo da dobijam i po jedan CS u onim plavim torbicama, shto je ranije bio 1% shanse, sad je kao 100%, samo shto ne izlazi u logu. Na ticket dobijem jedan od onih "svesni smo situacije, preneli smo i sredicemo" automatskih odgovora, ni govora o tome da ce neko ruchno da mi doda ono shto sam trebao da dobijem... Jebote bre, heirloom koshta vishe nego t10 set, i sad mi josh kradu i jebene seal-ove, zvuk je toliko ochajan da ce to biti neigrivo za raid ako tako ostane... kako odmah nije krenula da mi raste vuna kad sam uplatio ovih 2 meseca pre ekspanzije... Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 pa kad pametni ljudi stavljaju cata cene heirloomima. ne isplati se sad ni uzimati ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Ja prebacujem heirloome sa lika na lika :D imao sam pun q onih Wintergrasp badgeva i onih triumph badgeva, pa uzeh cloth/leather (odnosno cloth mi ostade od priesta). Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Taerar&cn=Caspi&gn=Refuge verujem da moze da dobije 10k e za account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 i nema tigra kolko vidim, kao moj rog 4 godine idem i nista, digo sam ruke doduse pre mesec dana Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts