Dz Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 trazila sam svuda na netu samo sam naletela na neki forum gde pise da pepper spreja ima u pet shopovima i kao sluzi za rasterivanje besnih pasa wtf? jel ima neko info Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Ranije je bio CS gas u spreju u Snajperu u uličici što se od Zelenog Venca penje na Terazije. U svakom slučaju javi ako ga negde ga nađeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 vec sam gledala tamo nema, chak mi je rekao kako 'nikada nisu prodavali nista tako jer je ilegalno' ni one batine sto se razvlace kao antene, heh a ja znam da su ranije imali Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Cini mi se da sam citao/cuo negde da je problem sa tim sprejem sto zene ne stignu dovoljno brzo da ga izvade iz torbe. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 :)))) enivej, moze i onaj stap sto se izvlaci ako neko zna Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 :)))) enivej, moze i onaj stap sto se izvlaci ako neko zna Ako ovo tražiš, neko mi reče da je skoro video kod kineza za desetak evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 nigs with sticks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) imas peper sprej ( taj protiv kerova ) u pet centru, mislim da je oko 800din, http://www.pet-centar.rs/content/blogcategory/14/34/ Edited September 2, 2010 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 BTW imaj u vidu da se teleskopske palice tretiraju kao hladno oružje ako te panduracija navata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Ja sam dobio iz inostranstva, uredjaj koji emituje ultrazvuke i tera kucice, znaci pridje kuce, ti samo ono uperis u njega, bezi odmah, vise ti uopste ne prilazi, ali to ima jednu manu, ako je kuce gluvo ne reaguje :), cena tog aparata je oko 50 e. Takodje sa tim uredjajem mozes terati macke, ima i za druge zivotinje :). Edited September 2, 2010 by gile23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Jel' ima za muflone? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 www.mesara.rs/articles/misc/muflons.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 can’t find the server. :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 ne treba mi za pse, ali na ljude isto deluje, sa psima nisam nikad imala problema Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Da budem iskren, nemo se ljutis, al ako ti treba za onog sa VIP dela, ne verujem da ce ti trebati nesto vise od samara. nemo se ljutis Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Ima VIP deo na forumu? :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ko je pomenuo da je vip deo na forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 jep taj, i trebace mi a sem toga da ne brinem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Mene vas sramota, mora devojka da kupuje palice i sprej ko da nema drugare forumase da prebiju nekog :( Prvo sam mislio da je neki zez, cosplay tj. da ti treba za kostim a ono RL odbrana. Not cool :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Overi Army shop u Sarajveskoj. Oni su imali takve stvari. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Mene vas sramota, mora devojka da kupuje palice i sprej ko da nema drugare forumase da prebiju nekog :( Prvo sam mislio da je neki zez, cosplay tj. da ti treba za kostim a ono RL odbrana. Not cool :( nije problem prebiti nekoga jednom ili vishe puta nego posle stalno izigravati obezbedjenje zbog veoma verovatne osvete kad tad Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Evo ti Dz jedan savet iz licnog iskustva. Taj pendrek na razvlacenje (da valja) ces jako tesko naci. Ja sam imao taj Kineski i raspao mi se posle prvog udarca. Osim toga lagan je i moze samo malo jace da te zaboli (ako ga bas ne sines na vitalno mesto, sto je tesko jer postoji period izvlacenja istog i protivnik moze da se spremi). Osim toga racuna se kao hladno oruzije,isto kao i taj red peper sprej stagod tako ta ti je bolje da na crno uzmes neki tetejac od nekih narkomana (do 50 do 150e se krecu) i nemas da mislis. Taj sprej nije toliko efektan,mene su naprskali,poceo sam da placem,da mi curi nos i nisam video 10 sec ali sam zato posle bio duplo razjareniji (ne nisam manijak,nego neki anarho-pankeri kurac palac) i dobili su jako gadne batine (da me nisu naprskali ne bi bilo problema). Ako bas hoces sprej,ima na crno da se nadje jako lako i oko 20e je ali neki vid nekog gasa (nije red peper,mada ima i to)... E da! imas u metrou za neke smesne pare (par stotina dinara) i jako je efikasan Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 pro satana je pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ^mislim da je za ovo prikladan izraz "Boze Gospode!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 sta se cudis, pa satke pre dorucka prebije par ljudi i drmne jednu ljutu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts