Lucky Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 @ doca: a) Pa ko će da ga krade kad ne mogu da ga upale i odvezu! b) Što, riknula ti brava? c) Što bi neko krao auto za delove kad ni sam nije siguran koliko tih delova u njemu zapravo radi. etc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Laki, boli njega dupe koliko delova radi. ako on moze da ukrade auto i na njemu da zaradi 200 evra super mu je, a auto otpad neka se zajebava sa ispravnoscu delova. ako dekne audi zaradice i mnogo vise. btw, mom bratu ukrali kadeta "suzu" na konjarniku, i murija ga nasla u zemunu par meseci kasnije u opaviljonima. nesrecnik skupljao prasinu neko vreme. posle ga uvaljao nekom poznaniku za 300 evra. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 @ doca: a) Pa ko će da ga krade kad ne mogu da ga upale i odvezu! b) Što, riknula ti brava? c) Što bi neko krao auto za delove kad ni sam nije siguran koliko tih delova u njemu zapravo radi. etc :) Imam sreće da kod nas vlada mišljenje "ako nije nemac, nije auto" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 au Highl1 ovaj skok sa Mini morisa na A3 2.0 TDI nisam ocekivao,predobar auto zavidim ti na mukama koje imas :)) Vozio sam kola sa tim 2.0 TDI motorom,140 konja,ahaha jebena zivotinja i sada mi se place...zeder je bio negde oko 25 000 din kada sam ja zvao pre godinu mozda. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 au Highl1 ovaj skok sa Mini morisa na A3 2.0 TDI nisam ocekivao,predobar auto zavidim ti na mukama koje imas :)) Vozio sam kola sa tim 2.0 TDI motorom,140 konja,ahaha jebena zivotinja i sada mi se place...zeder je bio negde oko 25 000 din kada sam ja zvao pre godinu mozda. pa jednostavno, to mi je u rangu para sa kojima raspolažem, ja bih i dalje pre minija, ali na žalost ovde ne mogu da nađem ono što hoću, a da uvozim, neću da se igram sa tim. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Zeder je 230e sa ugradnjom. (Moze i jeftinije, ovo je redovna cena ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 bio sam da vidim danas auto, ide kao nevreme, ogreban je sitno na 2-3 mesta i nema levu sajtnu, koju su mu digli :) Tako da, plus u startu, za dalje ćemo da vidimo (kad ga oteram na full dijagnostiku i sl) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 realno, takve dizele najbolje prodaje turbina i Nm - kad jednom sednes da vozis, oces da zauvek vozis takve automobile! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 Nm car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Takodje proveri kada je radjen Veliki servis u kome je menjan set kajseva uz filtere i ulje,jel ako moras da radis to racunaj na,lupam ne znam koliko je za Audi,ali barem 600-700e ako ne i vise...jel sa 3 ili 5 vrata,ako je sa 5 onda je to totalni svrsh !!!!!! Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 gde sa 5 svrš jebote, to je penzionerski :) naravno da je sa 3 rađen je veliki servis pre 11k, pokazao mi je račune Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 U subotu idem da pokupim: Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Dobar :) Lepo da te služi u moskovskim gužvama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Neka te dobro sluzi, pa da ides samo na redovne servise . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Super izbor kola, again Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Zna li neko zasto su u poljskoj jeftiniji automobili u proseku za dve do tri,pa cak i vise hiljada evra od ostatka Eu? U cemu je caka? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Dobri su limari ? Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Pogledaj cene u Danskoj :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Srbo, dobar je to aVto, ja sam nešto kao o njemu mozgao, ali znaš već, Ford, najgori auto, pa ga zato nisam uzeo! Ali imam Corsu između ostalog, a da nema Forda, Opel bi bio najgori auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 U Rusiji postoji izreka - "Svaki aVto na kraju postane Opel" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 eto vidiš, to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 drugari, zeder ili ta "igla"? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 kapiram da ti na kraju dođe na isto, ko hoće da ti digne auto dići će ga sa svim tim. ja imam zeder u korsi, ok je, iglu sam video samo kod dovle u kolima, koja više nema :)) zeder je možda praktičniji jer nema nijedan deo koji se vadi i negde odlaže, samo ključ, a opet vidim da iglu nešto više ugrađuju u te skuplje aVtomobile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ja bih stavio dobar alarm i pomirio se sa činjenicom da će mi ukrasti kola ako se baš namerače. makar se ne bih smarao sa dodatnim ključem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 imam još jedan kec u rukavu pored igle/zedera, sa kojim neće moći da ga odvezu, osim ako ga ne odšlepaju, samo što je 3rd party budževina. Ovde me zanima ovako, kao jedno vs drugo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts