Dule_smor Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Elem, doslo je vreme da odradim jedan ozbiljan servis na mom Suzuki Balenu (da vudi, i to je jedan od razloga zasto nemam pare za novi komp!). Menjanje ulja u motoru, svecica, filtera i te gluposti racunam u redovno odrzavanje i to mogu bilo gde da uradim. Ali neke vece stvari ne bih radio kod djoleta u smederevu, vec ipak u nekom ovlascenom servisu. Ono sto znam da treba odraditi sigurno je ulje u menjacu, ciscenje sistema za direktno ubrizgavanje i zamena dizni mozda, zamena diskova i lamele mozda, zupcasti kais bregaste sam menjao skoro...sta znam, ima tu jos nesto sigurno, znaci treba mi dijagnostika i servis. E sad, koji servis mi preporucujete. Musa na autoputu kod dusanovacke pijace ne dolazi u obzir posto je ljakse i lopina. Onda ima onaj Euro Summar posle plavog mosta sa desne strane, al ne znam dal oni rade servis uopste. I neko mi rece da u Milana Rakica ima suzukijev servis. A cini mi se da kad se krene prema kbc bezanijska kosa od studenjaka desno ima neki servis, ili sam to istripovao? Ajde neki info, ne bih da me odere neki kreten ili zameni neki ispravan deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) kupi novi komp auto mnogo spamujem :( ima onaj kennonbol komjuniti pa tu pitaj ! Edited September 1, 2010 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 stijo, od ovih servisa za automobile samo je ovaj u vojislava ilica ok, ostali su klime, alarmi ili van bga...a tamo jednom kad sam bio pre godinu dana mozda rekli su mi da ne rade...videcu na ovom forumu reki, mada mi deluje malo konfuzno...mene zanima da li neko od rurovaca ima iskustvo iz prve ruke:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Jebala te kola, komp bi ti pružio mnogo više :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Euro Sumar sigurno radi i servis, samo ne znam dal su lopine. Sa mnom su imali ok saradnju. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 kupi novi komp auto mnogo spamujem :( ima onaj kennonbol komjuniti pa tu pitaj ! na tom sajtu veoma hvale,postuju i uvazavaju lika zove se Gavra,drzi i servis(Auto servis Gavra) koji koliko sam skapirao mnogo njih posecuje kada nesto crkne, btw koje misteriozne probleme ljudi imaju sa kolima na tom sajtu to je uzas :) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 i meni malo cudno deluje taj forum, al pitacu:)...hvala dovla, kod njih cu verovatno i da odem ako mi ne preporuci jos neko nesto drugo...kod onog muse sam bio par puta za neke sitnice i em sto me je odrao jako, em sto je bezobrazan...nije mi frka, ocu pre zime da odradim sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 idi u taj euro-summar pored auto puta (to je taj uvojislava ilica). koliko se secam bilo je i par starijih modela suzukija ispred radionice. mislim da je bila i jedna liana sedan.zovi pa pitaj... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 svraticu tamo kad skupim malo kesha, da ne idem samo na dijagnostiku, a u medjuvremenu cu ih zvati...btw, na ovom "pro" kenonbol forumu niko ne odgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 I nemoj više da kočiš prvom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Prochitao sam "I nemoj vishe da kochish pivom". Pashe! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 normalno da ti niko nece odgovoriti kada si noob i kocis prvom. tamo su sve pro vozaci koji koce papucicom za gas Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts