voodoo_ Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 I VI KOD TAKVIH IDETE NA MORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasojevic Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) Kakve su psihopate ovi Turci bili ja ne verujem. Posle bitke kod Nikopolja 1396. gde su se skupili neki krstaši predvodjeni ugarskim kraljem Žigmundom da se suprotstave nadiranju Turaka i u kojoj su ti krstaši ozbiljno izduvali, ugarski kralj jedva je izvukao živu glavu bežeći na brodu Dunavom, preko Crnog Mora ka Egeju, jer taj zaobilazni put bio mu je jedini spas. I dok je ovaj prolazio kroz Dardanele, Bajazit je naredio da se celom dužinom obale Dardanela poredjaju hrišćanski zarobljenici i muče do smrti kako bi Kralj Žigmund satima i satima slušao krike i jauke zaobljenika koji dolaze sa obale Taj bajazit je bio zlotvor Edited August 28, 2010 by Uncharted Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Taj bajazit je bio zlotvor prestani da budžiš postove za oglase Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 :((((((((((((((((( Pročitati naslov... ovo je za zatvor... ko piše ovaj stuff?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 lepo je kada imas drugare i kolege da te brane kada ti najvise treba :) pravi drugari carevi >>> male sisice i poltroni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 lepo je kada imas drugare i kolege da te brane kada ti najvise treba :) pravi drugari carevi >>> male sisice i poltroni qft in the other news: pravda za angolu! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) lepo je kada imas drugare i kolege da te brane kada ti najvise treba :) pravi drugari carevi >>> male sisice i poltroni Od cega da te brane? Edited August 28, 2010 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 pa od dakija Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 branili su ga, al ga nisu odbranili! nema jedan zub i dostojanstvo vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 branili su ga, al ga nisu odbranili! nema jedan zub i dostojanstvo vise! al zato imam para za benzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 wtf, stvarno ste se našli Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 (edited) nismo, daki troluje kao uvek (dobro ajde jesmo, napucao me daki sa torbicom HEHHEHEHEHEH) btw daki, nateracu te da mi pevas 'don't you wish your girlfriend was wrong like me' @ Sinistral - vezano je za posao, duga prica ;) u ostalim non-gay i non-posao vestima krecem sa treniranjem i igranjem rukometa ponovo u starom klubu klub je u teskom stanju, prosle godine su izborili plasman u visi rang, ali se nema kesha....okupila se tu neka stara ekipa ljudi, pa se krece od nule. bice dobra bleja, to je sigurno nisam u formi sto se tice tehnike, ali sam solidno spreman fizicki Edited August 28, 2010 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 sad završih učenje za danas... odo' soduzmem Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Mikso, možeš li mi reći šta ti piše u drugom redu teksta na avataru, živo me zanima, a vid mi nije baš toliko high level. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 that's what she said Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 kako se dobro osecam posle meseci govana.... zaljubio sam se ko zmija, do usiju..... rechi nemam, postao sam emo kao lesko (poz), ali sam morao da napisem ovo posto se osecam ko da mogu da poletim. HIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO volim vas sve Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Zmija nema usi, wtf?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Kakve su psihopate ovi Turci bili ja ne verujem. Posle bitke kod Nikopolja 1396. gde su se skupili neki krstaši predvodjeni ugarskim kraljem Žigmundom da se suprotstave nadiranju Turaka i u kojoj su ti krstaši ozbiljno izduvali, ugarski kralj jedva je izvukao živu glavu bežeći na brodu Dunavom, preko Crnog Mora ka Egeju, jer taj zaobilazni put bio mu je jedini spas. I dok je ovaj prolazio kroz Dardanele, Bajazit je naredio da se celom dužinom obale Dardanela poredjaju hrišćanski zarobljenici i muče do smrti kako bi Kralj Žigmund satima i satima slušao krike i jauke zarobljenika koji dolaze sa obale realno da je tako zanimljiva cela istorija ne bi mi bila toliko mrska :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 kako se dobro osecam posle meseci govana.... zaljubio sam se ko zmija, do usiju..... rechi nemam, postao sam emo kao lesko (poz), ali sam morao da napisem ovo posto se osecam ko da mogu da poletim. HIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO volim vas sve :* bio na wcg-u, prosli grupe, pa izgubili u eliminacijama od nekih Nislija. Cemer, jad i beda. :D Za wcg vec 5 godina u nazad imam identican komentar kao za Zvezdin tim pred pocetak svake sezone, a to je "pa ovo je najgore do sad jebote". :D Idem da pajkim, laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Nekoga Nis, nekoga Cacak :) ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 a neko igra i sutra, ho ho ho :D odo da spavam :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Mogu vam reci da sam jebao k'o car, sad cu malo kvejka, pa na spavanje. Zivi bili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 dobro jutro! sta je ovo, nema nikoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 dobro jutro, mendzi druze Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 bio u jagodini....vido nekog rurovca :P don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts