leisure Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 I jel bilo ovo? upravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 @Corey: evo ga lol, jedva nađoh nemoj da tražiš još neki pls :Dedit: Evo ga i za Peju Ok, ko sledeći bude tražio neki ranije okačen strip, nabijem ga na kurac u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 meni se zivot zavrsio danas, prvi dan na poslu nakon odmora :) zar ti nisi otisao na odmor prosle subote ili petka? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 vudu gospodar stripova The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Ok, i dalje ne kapiram da li su poslednja dva kvadrata u stripu zapravo "negirala" ceo strip, toliko su mi nerazumljivo, odnosno dvosmisleno sročene te rečenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 zar ti nisi otisao na odmor prosle subote ili petka? nope, 31. Juna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Ok, i dalje ne kapiram da li su poslednja dva kvadrata u stripu zapravo "negirala" ceo strip, toliko su mi nerazumljivo, odnosno dvosmisleno sročene te rečenice. hm, pa ne :) poenta je da nema 'normalnih' kapiras i na kraju kad kaze compare yourself to real people, kaze kako i 'ti' imas neke tripove! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Imao sam goku trening u teretani! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 volim rur Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ugojio sam se za mesec dana kao svinja,od sutra moram da se vratim na vezhbanje ne vredi,gadim se samom sebi... Meni je karakteristično da uvek furam pure muscle liniju tokom svih godišnjih doba, i onda dođe leto i ja se zagoijm k'o vepar, i ako bi čovek očekivao da je suprotno obično. Ali mene leto ubije psihički i fizički, po ceo dan se prežderavam kevine kuhinje koju ne vidim dok sam u Begradu, plus izgubim želju za treningom nego se samo raspadam i čvarim po sobi preko dana, a uveče ločim pivo do zore У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Meni je karakteristično da uvek furam pure muscle liniju tokom svih godišnjih doba, i onda dođe leto i ja se zagoijm k'o vepar, i ako bi čovek očekivao da je suprotno obično. Ali mene leto ubije psihički i fizički, po ceo dan se prežderavam kevine kuhinje koju ne vidim dok sam u Begradu, plus izgubim želju za treningom nego se samo raspadam i čvarim po sobi preko dana, a uveče ločim pivo do zore jel to neki novi dijalekat? HAE laku noc ljudi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Prebijo na pes-u kod druga! :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 "ugoijo" pejin strip je mnogo dobar, ritam, crtez... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ufuf...kakav fin dan juce sa drugarima... najbolje je kad se izlazak u jednu kafanu pretvori u izlazak u dve....:) jos 6 dana do mora....and counting :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 de si nemke morski brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Ja san kasno obaviješten, i nijesam se moga organizirat doći. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Obavesten si kad i svi! Ad hoc organizacija! Sem toga mogao si se diskonektovati sa neta, odjaviti sa ceta, izaci iz dungeona, napustiti betlgraund! Da bese super, nego nam se kojot nesto mnogo profinio??? Nisu ovaj put ljudi zgrozeni vriskali i napustali objekte. Uriktala je to jasenka booogme! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Smanjen unos ugljenih hidrata je uzeo danak Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 de si nemke morski brate! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Obavesten si kad i svi! Ad hoc organizacija! Sem toga mogao si se diskonektovati sa neta, odjaviti sa ceta, izaci iz dungeona, napustiti betlgraund! Da bese super, nego nam se kojot nesto mnogo profinio??? Nisu ovaj put ljudi zgrozeni vriskali i napustali objekte. Uriktala je to jasenka booogme! Iša san obić mater, koja je u 56-godina dobila boginje. Dal čovjek treba lolovat il plakat? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ko se jos lozio na ovo kao mali :D http://www.youtube.com/watch?v=bYeFvbSs_J4&feature=av2e Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Obavesten si kad i svi! Ad hoc organizacija! ZASTO JA NISAM OBAVESTEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Doshla sestra sa mora juche i vec je uspela da me ispizdi. Dement razmazeni matori! Napolju je opet vrucina a slabo ima sunca, bio sam pola sata napolju i vratio se u kucu mokar. On the bright side, jebem mater Telekomu i adslu koji se opet raspada, vec 3. dan! Valjda cu se nakaniti danas da pochnem da uchim, krajnje je vreme! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ko se jos lozio na ovo kao mali :D http://www.youtube.com/watch?v=bYeFvbSs_J4&feature=av2e \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 smorio sam se , umro mi komsija od srcanog udara :( 80' godiste ....jebote kako mladi ljudi umiru "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts