Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mendži brate, oni čekaju hajduk kod kuće sad, šta si istripovao ?

dule, blokiran bio ulaz u grad. niko sa bg tablama nije smeo da uđe nego su nas slali na stadion odmah. čak sam otišao i na obilaznicu kroz udovice (lol) i opet su me vratili :(

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

mendži brate, oni čekaju hajduk kod kuće sad, šta si istripovao ?

dule, blokiran bio ulaz u grad. niko sa bg tablama nije smeo da uđe nego su nas slali na stadion odmah. čak sam otišao i na obilaznicu kroz udovice (lol) i opet su me vratili :(

ne seri, kakve picke pandurske...mogao sam da vas pokupim kolima pa da zabodemo na rakiju negde hae!

srpskivojnik-3.jpg

@mendzi odlicno smo igrali. Nisam dao gol, jedan sam namestio, ali mnogo njih u odbrani spasio. Pa ja sam zadnja linija odbrane. :)

Sto se tekme tice, isao bih majke mi, ali treba da radim. Ako budem iskombinovao nesto, javicu se sigurno!

@doca postaje dosadno brate. :\

2ch4bup.jpg

dosao iz nocne smene

procitao u novinama neko cudo i-doser virtuelna droga, slusas muziku i bude ti do jaja :D

degustiram upravo

interesantno

Edited by JoeKerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

da li ici u Bech na 2 dana u Berlin na 4 i u Amsterdam na 4 i ostalo potrositi na neke usputne stanice ili u svakom mestu provoditi po jedan dan...

e da.. i Drezden..tamo bih bila sigurno 2 dana..

a i sad mi definitivno fali neko da putuje sa mnom..uhvatila me frka posle prepricavanja filma "hostel"... :O

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

@sheyn

pa bolje ti je da budes vise dana u mestu (citaj bolje 2 dana, nego 1) imaces vise vremena za druge stvari, ovako ce ti sve proci u putovanju tamo-vamo...

A sto se tice filma "Hostel", predlazem ti da ga odgledas pre polaska :D ...ipak je to samo film. ;)

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

da li ici u Bech na 2 dana u Berlin na 4 i u Amsterdam na 4 i ostalo potrositi na neke usputne stanice ili u svakom mestu provoditi po jedan dan...

e da.. i Drezden..tamo bih bila sigurno 2 dana..

a i sad mi definitivno fali neko da putuje sa mnom..uhvatila me frka posle prepricavanja filma "hostel"... :O

otvori topic na malim oglasima, forumaš koji najviše ponudi ide i to je to

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Kili car.

+1

btw, sto su do jaja ove insulinske pumpe, malo sranjce velicine mobilno nosi se o pojasu, moze da se poveze sa aparatom za merenje secera, ubacuje insulin potkozno po potrebi i ne mora covek da misli...postacemo kiborzi uskoro hae!

edit, sad cekam da me igor quotuje:)

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...