trn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ovo nije balon, ovo je neki kao kavez u Kosutnjaku, odnosno na otvorenom je + ima aut. :) Igrao sam par puta tu, nekako je mali teren, ali je kul leti kad je vrucina velika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 pa i nije mali teren... ne znam da li mislimo na isti, jer ima tu par terena. Inace, fudbal je bio vrhunski, bas se lepo igralo, i dobismo na kraju 5:4. :))) Idem da iskuliram, pa na kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Pa jedini koji je ogradjen koliko mi se cini, meni se cinio malim, nisam previse puta igrao na tom terenu, ali sam takav utisak stekao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 djole, kako ste igrali? jel si dao neki gol? didemo u indjiju za vikend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 sise, sto niste bili u sdu za vikend i ako ste bili sto se niste javili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 jede mi se hot dog sa dosta senfa i pije mi se kola u ovo doba. odoh napolje da se zadovoljim! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) mendži brate, oni čekaju hajduk kod kuće sad, šta si istripovao ? dule, blokiran bio ulaz u grad. niko sa bg tablama nije smeo da uđe nego su nas slali na stadion odmah. čak sam otišao i na obilaznicu kroz udovice (lol) i opet su me vratili :( Edited August 16, 2010 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 djole ganci, realno, sta god ti pricao, znam ja, mislim, verujem!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 mendži brate, oni čekaju hajduk kod kuće sad, šta si istripovao ? dule, blokiran bio ulaz u grad. niko sa bg tablama nije smeo da uđe nego su nas slali na stadion odmah. čak sam otišao i na obilaznicu kroz udovice (lol) i opet su me vratili :( ne seri, kakve picke pandurske...mogao sam da vas pokupim kolima pa da zabodemo na rakiju negde hae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 @mendzi odlicno smo igrali. Nisam dao gol, jedan sam namestio, ali mnogo njih u odbrani spasio. Pa ja sam zadnja linija odbrane. :) Sto se tekme tice, isao bih majke mi, ali treba da radim. Ako budem iskombinovao nesto, javicu se sigurno! @doca postaje dosadno brate. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 jebi ga brate i meni je teško što si se prodao :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 pre 10 minuta bacio okrajak strudle od maka preko terase jer me mrzelo da idem do kuhinje (bio dobar napad Manchestera u tekmi) i kante nisi ljakse uopste Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 svakom se ponekad omakne...uostalom nije da sam bacao koske ili opuske, sto je po meni gore...ovo ce da nestane za 2 dana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 nidzoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 @mendzi sve zhivo sam video , bilo je kul :-] ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) dosao iz nocne smene procitao u novinama neko cudo i-doser virtuelna droga, slusas muziku i bude ti do jaja :D degustiram upravo interesantno Edited August 17, 2010 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 'de nam je kili? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 aaaa, ako ako, da se malo resetuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 da li ici u Bech na 2 dana u Berlin na 4 i u Amsterdam na 4 i ostalo potrositi na neke usputne stanice ili u svakom mestu provoditi po jedan dan... e da.. i Drezden..tamo bih bila sigurno 2 dana.. a i sad mi definitivno fali neko da putuje sa mnom..uhvatila me frka posle prepricavanja filma "hostel"... :O step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Koji će to biti utisci sa festivala, legenda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 @sheyn pa bolje ti je da budes vise dana u mestu (citaj bolje 2 dana, nego 1) imaces vise vremena za druge stvari, ovako ce ti sve proci u putovanju tamo-vamo... A sto se tice filma "Hostel", predlazem ti da ga odgledas pre polaska :D ...ipak je to samo film. ;) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 edit nebitno kako smara posao posle odmora, iako sam pun energije onaj osecaj da je moglo jos malo nerada bas iritira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 da li ici u Bech na 2 dana u Berlin na 4 i u Amsterdam na 4 i ostalo potrositi na neke usputne stanice ili u svakom mestu provoditi po jedan dan... e da.. i Drezden..tamo bih bila sigurno 2 dana.. a i sad mi definitivno fali neko da putuje sa mnom..uhvatila me frka posle prepricavanja filma "hostel"... :O otvori topic na malim oglasima, forumaš koji najviše ponudi ide i to je to 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 steram kurac vrućinčini! odo' kod drugara na bazen u vikendici Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Kili car. +1 btw, sto su do jaja ove insulinske pumpe, malo sranjce velicine mobilno nosi se o pojasu, moze da se poveze sa aparatom za merenje secera, ubacuje insulin potkozno po potrebi i ne mora covek da misli...postacemo kiborzi uskoro hae! edit, sad cekam da me igor quotuje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts