sinister Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 realno je wigan,wba, wolves/blackpool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Како неко може да воли Манчестер и Челзи? Највише мрзим тимове који су до јуче били голи курац, а онда им дође баја који инвестира пар милиона евра и онда они постану као неке мудоње... Али историја се новцем не може купити... Ту мислим на Челзи и Сити... Сетите се шта је био Челзи пре 10ак година... Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 realno je wigan,wba, wolves/blackpool nikako vulfs i blekpul :) barem ne vulfsi. sve baje lige su dobili, zanimljivi su ove sezone :) prosle su bili odvratni, najvise sam ih mrzeo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Sta je bio celzi pre 10ak godina? Ekipa koja je poslednjih 15ak godina u premier ligi uvek medju prvih 5-6 timova ne moze da bude go kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 momak koji je promenio celzi. da nije bilo njegovog gola protiv poola, koji je odveo celzi u LS, pitanje je dal bi roman kupio klub :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 ko je momak sa slike ? :s makelele je ostavio isto upecatljiv trag... kakav finish sezone... sve je otvoreno i u gornjem i u donjem delu ... do zadnjeg kola ce biti ludilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) gronkjaer? Edited March 21, 2011 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 realno je wigan,wba, wolves/blackpool bila bi takva nepravda da carevi iz blekpula ispadnu iz lige...wigan i wba bih ja licno voleo,i mislim da ce da im se pridruze wolvesi,iako ce mi biti malkice krivo jer su stvarno nenormalni ludaci,koga su sve pobedili ove sezone... Како неко може да воли Манчестер и Челзи? Највише мрзим тимове који су до јуче били голи курац, а онда им дође баја који инвестира пар милиона евра и онда они постану као неке мудоње... Али историја се новцем не може купити... Ту мислим на Челзи и Сити... Сетите се шта је био Челзи пре 10ак година... da,junajted je bas bio go kurac a i secamo se celsija,bili su hiljadu puta veci carevi nego sada bio je do jaja gotivna ekipa, zola i tore andre flo, viali kao igrač menadžer, desai i lebef, haselbajnk car napred sa gudjonsenom, jokan zadnji vezni, kudićini na golu carski nemoj da zaboravis poyeta i le sauxa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Нисам ја рекао за Јунајтед, него за ова два, Сити и Челзи, што је очигледно... Па погледај колико Челзи има освојених титула, све ће ти се рећи... Сити да не спомињем... Зато ја ценим више Нотингем Форест који је 2 пута освајао Куп Шампиона него ове данашње арапско-eнглеске тимове. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 bila bi takva nepravda da carevi iz blekpula ispadnu iz lige...wigan i wba bih ja licno voleo,i mislim da ce da im se pridruze wolvesi,iako ce mi biti malkice krivo jer su stvarno nenormalni ludaci,koga su sve pobedili ove sezone... da,junajted je bas bio go kurac a i secamo se celsija,bili su hiljadu puta veci carevi nego sada nemoj da zaboravis poyeta i le sauxa i Petreskua Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 hipster alert :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Kakva ce ovo borba za opstanak da bude :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Нисам ја рекао за Јунајтед, него за ова два, Сити и Челзи, што је очигледно... Па погледај колико Челзи има освојених титула, све ће ти се рећи... Сити да не спомињем... Зато ја ценим више Нотингем Форест који је 2 пута освајао Куп Шампиона него ове данашње арапско-eнглеске тимове. pa jel to bitno?i ako notingem forest preuzme neki bogatas onda ti neces da navijas za njih?i rekao si za junajted,pa si na kraju posta spomenuo siti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 lol, raspravljate se sa protosom, jos jedan lol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 pa jel to bitno?i ako notingem forest preuzme neki bogatas onda ti neces da navijas za njih? i rekao si za junajted,pa si na kraju posta spomenuo siti Поменуо сам Јунајтед јер их једноставно не волим, некако су превише усерски тим... А не, навијао бих ја за Нотингем Форест и даље, јер је клуб који има традицију и историју, а ове новопечене "гиганте" не волим... @Алфа Извини. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Velika je razlika izmedju userskog i pobednickog :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Шта си јео па си мудРац? Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Поменуо сам Јунајтед јер их једноставно не волим, некако су превише усерски тим... А не, навијао бих ја за Нотингем Форест и даље, јер је клуб који има традицију и историју, а ове новопечене "гиганте" не волим... @Алфа Извини. a sta su oni osvojili?jednu titulu,dva fa kupa i dva kupa sampiona Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Ево ти са Википедије, па упореди Челзи и Нотингем... http://en.wikipedia.org/wiki/Nottingham_Forest_F.C. http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C. И са Абрамовичем су слабији у односу на Нотингем... ЕДИТ: Реално, фејл линк, преправљено Edited March 21, 2011 by Pr0toSS Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 brate fejlujes mnogo protose :c cak i linkovanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Problem je sto je pola usranog Beograda pocelo da navija za celzi kad je dosao Abramovic, to i meni ide na kurac. 90% njih nije u zivotu gledalo celzi pre toga. Odjednom, ove sezone za divno cudo niko vise ne navija za liverpul. Navijaci za jednu sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) a ovako internet navijaci engleskog tima,iz Srbije su bas inace bitni Edited March 21, 2011 by Cela: Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Pa i jesu ! @zytherius ja liverpulovce koje znam, su bili liverpulovci i pre 6 7 godina i vise, i sad su :D a celzijevci imam osecaj da su isplivali kad i abramovic, tako mi se cini, ali istina je da su imali dobru ekipu i pre abramovica. Tu je i tore andre flo :D Edited March 21, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 a ovako internet navijaci engleskog tima,iz Srbije su bas inace bitni +1 :))))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts