Jump to content

Festival: 27. & 28.Avgust. * Zito Mlin , Beograd *- Adrenalin Live

Recommended Posts

39701_100608336662229_100001391882588_2707_2482940_n.jpg

27. i 28. Avgusta prvi put u Beogradu se odrzava Adrenalin Live Music & Tatoo festival .

Program festivala :

27.08.

Let 3

Block Out

Atheist Rep

Goribor

ZAA

Čovek Bez Sluha

28.08.

Goblini

Bjesovi

Lollobrigida

SMF

Six Pack

pored glavnog stage-a bice i drugi stage ( objavicemo program uskoro ) i standovi sa TATOO majstorima koji ce prezentovati svoje radove.

Informacije:

adrenalinlivefest@gmail.com

Cene karata po danu 750rsd, dvodnevne 1200rsd.

Prodaja pocinje od 02.avgusta. Prodajna mesta: Dom Omladine( Beograd ) , Felix Shop ( Beograd ) , Mungos ( Novi Sad ) , Dom Omladine ( Kragujevac ) , Eventim .

Vidimo se.

sigpic7722.gif

• 2 weeks later...

meni bi odogovaralo da su čovek bez sluha i goblini isti dan, ovako jbg :/

pa eno ti six pack kad i goblini:)

nije losa zika, al mi se ne daje toliko para, mada, ko ce ga znati...zitomlin me smara, preurban je, bio sam tamo na nekoj grupnoj izlozbi, bila mi je izlozena neka retardirana kaligrafija u sklopu faksa lol...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Jao smf i propade mi poso! Deda spalio djennku! bice super, uživajte, ja ću tada jesti prosciutto con melone i piti prosecco u veneciji hae hae!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 2 weeks later...

za one koji ne znaju kako da nadju zito mlin :

Lokacija_zitomlin2.jpg

Pozdrav svima,

obaveštavamo vas da prvi Adrenalin fest počinje sutra, sa početkom u 17h.

Cena karata ostaje ista i sutra. Komplet za oba dana košta 1200rsd, jednodnevne karte su 750rsd.

...Karte i sutra možete kupiti u Felix Shop-u (TC Sremska), blagajna Doma Omladine (Makedonska 22), Eventim i na ulazu u koncertni prostor. Prodaja kompleta karata za oba dana biće moguća i sutra.

Festival se održava na prostoru Žitomlina (Dunavski kej 43, ispod Dorćola).

(Sa Trga Republike, sedite na 26 ka Dorćolu (stanica prekoputa trga) i vozite se 3 stanice do ugla Cara Dušana i Dubrovačke. Kada izađete iz busa, nastavite niz Dubrovačku i idite nizbrdo do tunela (podvožnjaka, nadvožnjaka). Idete kroz tunel i posle tunela skrećete desno.)

sigpic7722.gif