nickwood Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 e ne kenjaj sad ti sa jeftinocom kao principom za kilograme hleba :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ne kenjam, nego napraviste od igranja sa smartfonovima i gomilom nekakvih aplikacija, od kojih je 90% fart karaktera, nasušnu i neizostavnu potrebu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ne, nego zelimo jasne uslove koriscenja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 PA TI EMIGRIRAJ HAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ne kenjam, nego napraviste od igranja sa smartfonovima i gomilom nekakvih aplikacija, od kojih je 90% fart karaktera, nasušnu i neizostavnu potrebu :( Ti oćeš da kažeš da ti fart nije nasušna i neizostavna potreba? :)) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Pa znas kako, ja bih rekao da upravo fartuje kad ovako kenja :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Realno? Garantujem da vise koristite mobilni za gluposti nego za njegovu namenu a to je telefon. Nekad je bilo "Kupujem mob da moze neko da me pozove i da baterija traje ako sam van civilizacije" a sad "Kupujem mob da bi proveravao FB status". Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 20, 2011 Author Report Share Posted June 20, 2011 getting with the program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Da se vratim na temu smartfonova i baterije - uzeo sam pre dva Galaxy S 2 i iskustva sledeca - juce sam ga ubio najstrasnije sa koriscenjem, morao sam da ga punim u toku dan. Danas malo normalniji dan i evo ga zivi na bateriji jos ima 10%. Tako da generalno i uz ukljucen mail i fb i twitter i sve moze da pretekne jedan dan, ali preko toga ne treba ocekivati uz malo jace koriscenje (ukupno sat ipo razgovora za dva dana). Osim toga telefon je super, tako da mislim da je skroz isplativ uz paket gde se sam uredjaj placa dinar, uz ostale pakete mislim da se ne isplati. Naravno ako nije problem placati 4500 din mesecno i ako vam treba toliko koriscenja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ali koliko magle? Taj pedersko-menadžersko-lihvarski stil poslovanja se širi kao zaraza svetom, ISP neće da bude samo ISP, operater neće da bude samo operater, oće da ti naplate i protok i još specijalno po komadu "sadržaja" koji skineš svako hoće svoj app/kalakurica/glupost-shop, a kako srbin nije blesav da plaća za ono što se skida džabe sa neta onda idu ti "kompromisni" modeli gde ti plaćaš pretplatu za pristup nekom skrnavom sadržaju koji te ne zanima, a kako ni to niko neće onda idu ova "kreativna" tumačenja pravilnika i ubeđivanje da doplatiš za glupost "jer to tako mora" a u stvari im je neko rekao da moraju da ostvare kvotu prodate magle. Dve Smrti Prodavcima Magle. Dobra vest je da su u Holandiji uveli "net neutrality act", i mislim da ima još par zemalja u svetu koje su uvele slične propise. Za one koji nisu u toku, u pitanju je zabrana uplitanja internet provajdera u sadržaj koji isporučuju. Neki od aktivnosti koje su danas prisutne kod nas su sabotaža p2p saobraćaja, konkurentskih servisa i prodaja usluge u paketu sa drugim uslugama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 @ cali - kad se setim kad mi je po prijemu ADSL-a nakon dva meseca stiglo ono pismo Sezama da su primetili da sam skidao neku seriju i da će da me tuže ili šta god zbog toga :)) @ zw - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 (edited) splitujte temu pls. kad god vidim new posts ponadam se da je ovo zapravo krenulo i da se neko javlja sa iskustvima :) Edited June 30, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 evo jos malo vesti http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/veliko_interesovanje_gradjana_za_promenu_operatera.4.html?news_id=218555 ovaj put sa malo konkretnijim detaljima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ajde ako neko prelazi kod telekoma da javi kako izgleda procedura i da li zezaju i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 coko, pre nego što se naložiš da pređeš na mts, da ti prenesem ortaka koji koristi galaxy s kod njih. kaže da mu je net jako neujednačen, u nekim delovima grada radi do jaja, a u nekim ne može da skine fajl od 50 kb. možda njega zeza i telefon, pošto ne vidim da se dragan buni (mada je taj dragan uvek bio poseban slučaj :*) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja imam 3G net modem Telekomov i radi bolje nego što sam mislio. Telenorov mi je radio bezveze. Sad, nemam pojma dal' mu to dođe na isto, ali eto, u tom slučaju net radi ok. Inače, da bi neko prešao mora naravno da ima izmirene sve obaveze kod starog provajdera, uključujući i penale zbog raskida (potencijalnog) ugovora. Takođe kad jednom pređeš moraš da čekaš 3 meseca da bi prešao na sledećeg (ili se vratio na starog). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 malo flejma, mts su usrani monopolisti, koristite vip osim ako volite da vas tretiraju kao govno Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 coko, pre nego što se naložiš da pređeš na mts, da ti prenesem ortaka koji koristi galaxy s kod njih. kaže da mu je net jako neujednačen, u nekim delovima grada radi do jaja, a u nekim ne može da skine fajl od 50 kb. možda njega zeza i telefon, pošto ne vidim da se dragan buni (mada je taj dragan uvek bio poseban slučaj :*) meni net radi so-so, 3G retko gde hvata, a HSDPA je uglavnom cool.. jebem li ga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja sam na MTS - meni 3G ima dobro pokriće, ali sam nezadovoljan brzinom internet protoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Pitanjce: U firmi smo već dve godine na mts biznis mreži, i sada ističe ugovor i trebalo bi da pređemo na VIP. Problem je što ima kolega koji neće da menjaju žnj telefone koje smo dobili besplatno prilikom potpisivanja ugovora (mi ostali ćemo uz neke popuste da uzmemo nove aparate, uz mesečne doplate i skidanja sa plate). Za te kolege je bila varijanta da im se dekodiraju telefoni kako bi mogli da primaju VIP kartice (trenutno mogu da se koriste samo mts brojevi), ali se od toga odustalo jer su troškovi toga preveliki u odnosu na nepraktičnost cele stvari (i dalje ostaju na starim telefonima). Sa ovim prenošenjem brojeva, jel to znači da sada praktično možemo da premostimo potrebu za dekodiranjem, tako da kompletna firma pređe na VIP, bez obzira ko bude uzimao novi aparat? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Jel negde u korisničkom ugovoru ili zakonu eksplicitno piše da je stari operater u obavezi da dekodira aparat? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 E net na mts-u kakav god da je ne moze biti gori od telenorovog, a i brate za 400 dinara manje dobija se 200 minuta vishe, pa vi racunajte Telenor lopovi, mts lopovi, vip slaba pokrivenost...lopovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 (edited) MTS: http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/usluga-prenosa-broja.html Telenor: http://www.telenor.rs/?page=8096 Vip: http://www.vipmobile.rs/usluge/osnovne-usluge/prenos-mobilnog-broja.1500.html Sa ovim prenošenjem brojeva, jel to znači da sada praktično možemo da premostimo potrebu za dekodiranjem, tako da kompletna firma pređe na VIP, bez obzira ko bude uzimao novi aparat? ne. da si lepo proticao evo jos malo vesti http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/veliko_interesovanje_gradjana_za_promenu_operatera.4.html?news_id=218555 ne bi ni postavljao to pitanje :) Edited July 1, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ja ću sigurno preći na VIP sa MTSa, samo da mi istekne ugovor jos godinu dana. Govna iz MTS izuvaju iz cipela sa računima. Telenor nije ništa bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Uzmeš dva prepaid broja, jedan u Tipi i drugi u Toki tarifi, na jedan šibaš poruke a na drugi pričaš, problem MTS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts