Jump to content

SD Partizan 10/11

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sasa ilic?

vecina ste mi drugari i volim vas i to, ali moram vam priznati da su vam fore prejadne, iako su mozda trol, tako da prestanite, poz

ja ne trolujem,zelim vam nula poena u grupi

realno

boli me kara za USPEHE Partizana,ali to je fora sto cu odmah biti etiketiran kao kompleksash ako ne navijam u interesu "srpskog" fudbala koji je bedan i sve to..siguran sam da navijachi Milana nisu navijali za Inter u Evropi iako ce serija A izgubiti jedno mesto u LS sledece sezone...

moze nekad da mi bude drago sto ste pobedili,ali retko...

i realno,svako ko kaze drugacije,kenja,ja sam rekao,svaka cast groblje za plasman u lsh,i reci cu vam svaka chast i ako odete dalje i reci cu vam gg svaki put kad nesto uradite,ali ja da se radujem tome ne mogu,zeleo sam juche 10 da primite

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sasa ilic?

ja ne trolujem,zelim vam nula poena u grupi

realno

boli me kara za USPEHE Partizana,ali to je fora sto cu odmah biti etiketiran kao kompleksash ako ne navijam u interesu "srpskog" fudbala koji je bedan i sve to..siguran sam da navijachi Milana nisu navijali za Inter u Evropi iako ce serija A izgubiti jedno mesto u LS sledece sezone...

moze nekad da mi bude drago sto ste pobedili,ali retko...

i realno,svako ko kaze drugacije,kenja,ja sam rekao,svaka cast groblje za plasman u lsh,i reci cu vam svaka chast i ako odete dalje i reci cu vam gg svaki put kad nesto uradite,ali ja da se radujem tome ne mogu,zeleo sam juche 10 da primite

potpisujem.

Edited by manager

pa kad si kompleksas

bolje da sam kompleksas nego da smestim sebe u isti rang sa stojketom,svi ste vi stojkovici

matori lik od 100 ljeta koji je u partizanu samo zato sto ne moze da nadje bolji angazman sa ove strane Urala? Mozda pre 7,8 godina ali ni tada nije bio neka ekstra klasa

Jao igi,koliko ti i ja drugacije posmatramo fudbal :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Vise postujem stav protivnickih navijaca koji iskreno priznaju da navijaju protiv, umesto onih koji kao navijaju, a i sebi se misle 'UMRI TOLE' :D

Dobro, ponekad preterujete ovde, ali to je vise zbog toga sto je Zvezda u velikim govnima. Gruja isto preteruje sa napadima na naseg Stojketa se Stojketa :)

Sale Ilic jeste dobro igrao, prvi sam ga pljuvao kada je dosao, priznajem.

@gruja

ja samo kazem da su vam fore jadne, ne samo vas na forumu nego generalno cigana, dobio sam za vreme tekme 100 poruka, prozivke neke lol, od kojih su pola bile na fazon reflektori i to, ono sticem utisak da vise gledate Partizan nego vasu mocnu zvezdu (namerno sam napisao malim slovom)

a to, za koga ces ti, Pera, Laza i Kiza da navijate kad igra Partizan sa nekim, to je vasa stvar i ja ne ulazim u to i licno mi ne smeta ako svim srcem navijate protiv, kao sto ja nikad ne navija za zvezdu a ni protiv nje u evro takmicenjima nego me jednostavno boli kurac, dobro serem, da igra sa Arsenalom navijao bih za Arsenal :)

tako da poz :*

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

@gruja

ja samo kazem da su vam fore jadne, ne samo vas na forumu nego generalno cigana, dobio sam za vreme tekme 100 poruka, prozivke neke lol, od kojih su pola bile na fazon reflektori i to, ono sticem utisak da vise gledate Partizan nego vasu mocnu zvezdu (namerno sam napisao malim slovom)

HAHA KAKO SI GLUP NIJE TAKO NEGO OVAKO

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

brate, ja sam trolovao i hteo da kažem ono što je leško rekao, ne možeš da generalizuješ tako, nemoj se praviti lud.

mogu da zamislim sa kakvim klipanima iz bloka se družiš ako ti šalju poruke za reflektor, nevezano za koga navijaju.

i ne seri više, poz :*

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

@Alpha sva sreca pa vi niste u LS protiv Reala najvise pevali "Sisaj Zvezdo". Mislim, bolide imas na obe strane, i ne ide to samo u jednom pravcu...

to su od ustasa nasledili, i oni slicno tako kada reprezentacija igra protiv neke leve drzave pevaju "ubi srbina"

vidi se franjin uticaj...

edit: bilo bi super kada bi bio topik gde mozemo da se prozivamo :)

Edited by ratluk~

Ratluk idi se pojedi i nemoj da seresh vishe. Imash topic za prave navijace, tamo se proziva.

Uvek licno navijam za sve nashe klubove u evrokupovima, bilo da su u pitanju zvezda, ofk-a ili zalatibor voda. To su sve srpski klubovi, i tako se osecam. Naravno da cu navijati za Partizan ako igra protiv drugih srpskih klubova, ali mrznju i neke loshe zelje prema drugim klubovima a pogotovo Zvezdi nikada nisam imao.

Svako ima pravo na svoje mishljenje naravno.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !