Doolio Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 al sam se zato diskretno napucio! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 ZIEG HAE! HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 G!!! vas sam videla u prolazu na dogadjaju mogla si se javiti, ne ujedamo samo rezimo i polivamo pivo :D lol dulio ima cosave grudi a delovao je kao alfa balkan muzijak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 ahaha, nije, imam krst, al ne nesto preteran:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 dule, imaš nešto na obrvi :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Дулио Србин! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Nesto sa Exita. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Последња слика, девојка у доњем левом углу у црно-црвеној карираној кошуљи плаче момку на рамену: "Молим те, учини да престане!", а момак је нежно глади по потиљку и говори: "Не брини, ни коме није до јутра горела...". Никад нисам видео сморенију масу људи. "Косијанери" би ваљда требало да шизе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Ne seri pope, gratz sejtane. Inace, malo mene, nije me dugo bilo :D BRAT LONGLI ACO PEJOVIC I BRAT LONGLI U ISTOM KADRU Edited July 17, 2010 by pobedar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 satan i daki na istoj strani, sad će ipb driver error :D daki, jesu ove dve crnokose morale u pola 11 da hvataju autobus za banatski brestovac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Последња слика, девојка у доњем левом углу у црно-црвеној карираној кошуљи плаче момку на рамену: "Молим те, учини да престане!", а момак је нежно глади по потиљку и говори: "Не брини, ни коме није до јутра горела...". Никад нисам видео сморенију масу људи. "Косијанери" би ваљда требало да шизе. 4 Ujutru je bilo kad smo poceli da sviramo jer je sve kasnilo zbog Behemotha. Ja sam bio jos smoreniji, "shabane". @ Daki Sprco? SUP? Последња слика, девојка у доњем левом углу у црно-црвеној карираној кошуљи плаче момку на рамену: "Молим те, учини да престане!", а момак је нежно глади по потиљку и говори: "Не брини, ни коме није до јутра горела...". Никад нисам видео сморенију масу људи. "Косијанери" би ваљда требало да шизе. 4 Ujutru je bilo kad smo poceli da sviramo jer je sve kasnilo zbog Behemotha. Ja sam bio jos smoreniji, "shabane". @ Daki Sprco? SUP? Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 @Ivan, koje 2 crne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Prve dve obe voze, druge dve zive u centru, ja ih vozim (DO MENE KUCI! dobro samo jednu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 šta voze, motokultivator? hoću da kažem da izgledaju kao ratarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Dakice brate razocharao si me,ja bih jebo skuplje kurve,ovakve daju meni kad pijem koronu umesto tuborg limuna. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Satan pobednik You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 daki, lepa ti je devojka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pobedar Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 (edited) Pa jedna sestra vozi isto sto i ja (jer je rodjena, jel), a druga je isto bahata, ne znam kad koja vozi.Jbg, bosanci smo, tako se oblacimo :-) Edited July 17, 2010 by pobedar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 koji si siromah, ladno si već kačio slike u istoj majici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 zasto kacite fotke kad ovde nema riba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 mi ovde nekacimo maloletne slike nemojte da proveravate Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 mi ovde nekacimo maloletne slike nemojte da proveravate a takodje ih ni ne kacimo. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Sad će da te hejtuje jer si jebao ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 ok zna gramatiku bolje a i vece su mu sanse da jebe posto i onako u sex i gradu lepo kazu ribe sa 15 su vec odavno pocele da se karaju da bi se svidele decacima Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 e imam i ja kul slike, fuck off Darijane! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts