Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stari mustang, do jaja:)...tako mi je tesko bilo sinoc da se nisam probudio za posao jutros

Meni je tesko bilo jutros...:(

izgleda je pocela ambrozija da cveta ranije ove godine....vec par dana mi se spava vise nego obicno:(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Koliko ja znam ništa spec ... mada se dosta lako ulove na te mišolovke, lepak itd.

Nadam se da ce se lako uhvatiti, keva je na ivici. :D

imala je moja baba problem sa misem, i zivu muku je mucili. Ceo stan u misolovkama, lepku, nekom smokiju, a mali bezobraznik nikako da se upeca :D

trajalo je dobrih 2-3 meseca :D

Strashno koliko umeju da budu bezobrazni. Sinoc sam celu sobu prevrnuo i nisam uspeo da ga nadjem. Nije se upecao na zamke i lepkove preko noci. Blah ...

stavi hepi smajli onda, 99% ljudi istripuje da je problem u drugima. sad si na pola puta od gotive:)

Jesto to tako, ali takav se problem ne resava sam od sebe, mora da mu nadjem source, mada znam da je verovatno lack of love u pitanju, ali to mi je suvise gej da bi priznao :D

btw, dulio, zbog celavi brka stila, nenormalno me asociras na drugara jednog iz Jagodine, ovo je on dole :D

n1233482701_30046560_2778.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pozdravlja vas vaš drug od sutra sa ove lokacije!

Zaovine.jpg

plan:

dočekivanje Sunca, bleja, šetnja, kupanje, fudbal, bleja, posmatranje noćnog neba bez gradskih smetnji, kunt! repeat, al sve to kada prođe festival zike koji je tamo u blizini.

Viđamo se za deset dana!

Ja bih u ovoj prirodi samo vario. Taj cisti vazduh je odlican!

Bas ste sise vi sto idete negde, mene ceka nolajf, prcanje, i onda arbajt u nemackoj mesec dana, a posle pakao zvani fakultet.

There are people who almost never smile but are almost always happy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...