Dule_smor Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 stari mustang, do jaja:)...tako mi je tesko bilo sinoc da se nisam probudio za posao jutros Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ...jer je "loviti" tako jadna reč! ne bi da zvucim kao hrvat sa polu engleskim ali neke reci su stvarno sranje na nasem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 stari mustang, do jaja:)...tako mi je tesko bilo sinoc da se nisam probudio za posao jutros Meni je tesko bilo jutros...:( izgleda je pocela ambrozija da cveta ranije ove godine....vec par dana mi se spava vise nego obicno:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 pa zovi koleta da sredi stvari! btw, tvoj je red nemke na istorijskim pitalicama, nemoj da zabusavas:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ne bi da zvucim kao hrvat sa polu engleskim ali neke reci su stvarno sranje na nasem e moj ti ako ti je loviti sranje a huntovati ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ok hajmo svi da lovimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ово је национална срамота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Koliko ja znam ništa spec ... mada se dosta lako ulove na te mišolovke, lepak itd. Nadam se da ce se lako uhvatiti, keva je na ivici. :D imala je moja baba problem sa misem, i zivu muku je mucili. Ceo stan u misolovkama, lepku, nekom smokiju, a mali bezobraznik nikako da se upeca :D trajalo je dobrih 2-3 meseca :D Strashno koliko umeju da budu bezobrazni. Sinoc sam celu sobu prevrnuo i nisam uspeo da ga nadjem. Nije se upecao na zamke i lepkove preko noci. Blah ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) jebote, gledam i ne verujem sta citam http://www.blurtit.com/q4253249.html http://www.43things..../break-my-wrist Edited July 21, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 izgleda je pocela ambrozija da cveta ranije ove godine....vec par dana mi se spava vise nego obicno:( +1 http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Sky dive or die Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ovo nije realno, ne želim da poverujem powerujem :( http://www.facebook.com/profile.php?id=100001078956417#!/profile.php?id=100001078956417&v=wall kuda ide ovaj svet majko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 pogresi covek "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 stavi hepi smajli onda, 99% ljudi istripuje da je problem u drugima. sad si na pola puta od gotive:) Jesto to tako, ali takav se problem ne resava sam od sebe, mora da mu nadjem source, mada znam da je verovatno lack of love u pitanju, ali to mi je suvise gej da bi priznao :D btw, dulio, zbog celavi brka stila, nenormalno me asociras na drugara jednog iz Jagodine, ovo je on dole :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 bio danas u gradu, kupio 3 para bermuda, i bas sam zadovoljan izborom. :) sad sa kevom u prodavnici, pokupovao neki has za more i te ostale gluposti. Manje vise sam spreman! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ja danas kupio patike. tuga, keva se istripovala da joj je sin klosar ako patike ne sijaju ili ako su skejterke. al' dobro, preziveo sam. za vikend palim u amsterdam, pasce obilazak pariza i brizha. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ovo nije realno, ne želim da poverujem powerujem :( http://www.facebook.com/profile.php?id=100001078956417#!/profile.php?id=100001078956417&v=wall kuda ide ovaj svet majko... Muska verzija tog demona http://www.facebook.com/stankec2 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 to je fejk profil od te ribe :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Spavao sam od 8 do sad, odzvanja mi u glavi. fml sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 kad si drug. sta je fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 http://www.fmylife.com/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Pozdravlja vas vaš drug od sutra sa ove lokacije! plan: dočekivanje Sunca, bleja, šetnja, kupanje, fudbal, bleja, posmatranje noćnog neba bez gradskih smetnji, kunt! repeat, al sve to kada prođe festival zike koji je tamo u blizini. Viđamo se za deset dana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ja bih u ovoj prirodi samo vario. Taj cisti vazduh je odlican! Bas ste sise vi sto idete negde, mene ceka nolajf, prcanje, i onda arbajt u nemackoj mesec dana, a posle pakao zvani fakultet. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 a gde su ti gajde corey? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ništa od te akcije :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts