killYg0r Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 crno nikšićko je olađeno, uskoro tekma, posle neki film sutra sabajle na zenba, pa bleja, pa ponovo pivo i tekma arghhhh hijao razlog za pijenje odo do prodavnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 to to, mozhesh da cepash pivo sam kuci ne zato shto si pijanac nego zato shto ide uz fudbal :) kupi i onaj marbo kikiriki bez soli, da znash koji je to kombo, hijao Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 rev drugar iskusni solo home drinker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 e vlado jel ti znash mladjanog slavena shto je dotako dno? on je isto iz smedereva to mi je surak budalo "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 au ljudi moji, kakva dva dana u NS-u sa drugarima, ne mogu da vam opisem. Sta se nama sve izdogadjalo, i sta nas je zadesilo, ono je bilo neverovatno. Sad dodjoh kuci, ceo sam slomljen, apsolutno me sve boli, ali vredelo je definitivno. Bice ovo jedna super super uspomena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 U utorak! De ces ti beshe biti tacno ? ja idem 20tog! na kavosu. ti? Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Leshku zivot pun avantura! Ja kad izadjem uvek mi veche bude prosechno, nikad nikakve "super uspomene" Formy ja cu biti u Agios georg-nestonesto, ne secam se imena :D Gde je taj Kavos, tamo gde su svi englezi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ja za dvajes dana na Zlatibor, can't wait, 2 drugara, 3 (4 mozda) drugarice, prazan stan, nedelju dana, hijaoooo Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Svi će jebati osim tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Zapravo hoce :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Kakva samouverena i poletna porodica, divim im se baš! Voleo bih da su mene roditelji vaspitali tako lepo, da budem pun optimizma, a ne ko ovaj Leško recimo, pičkica. :))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 za todorovice :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 ... and I'm all out of gums :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ovi TOdorovici kao da su Topalovici ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 hahahh debeljaner se uspanicio hahaaaha http://www.youtube.com/watch?v=VpwdsgmVFiQ&feature=player_embedded Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Formy ja cu biti u Agios georg-nestonesto, ne secam se imena :D Gde je taj Kavos, tamo gde su svi englezi ? neam pojma bratski... jbg ja se ponadao da idemo na isto mesto hahahh debeljaner se uspanicio hahaaaha http://www.youtube.com/watch?v=VpwdsgmVFiQ&feature=player_embedded ko mene kad su vodili i ubacili me na najveci rollercoaster na svetu. tri dana sam bio pod traumom. :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Ja za dvajes dana na Zlatibor, can't wait, 2 drugara, 3 (4 mozda) drugarice, prazan stan, nedelju dana, hijaoooo Svi će jebati osim tebe Zapravo hoce :( Kakva samouverena i poletna porodica, divim im se baš! Voleo bih da su mene roditelji vaspitali tako lepo, da budem pun optimizma, a ne ko ovaj Leško recimo, pičkica. :))))))))))))))))))))) Ovi TOdorovici kao da su Topalovici ;) CARSKI, volim vas sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) Kakva samouverena i poletna porodica, divim im se baš! Voleo bih da su mene roditelji vaspitali tako lepo, da budem pun optimizma, a ne ko ovaj Leško recimo, pičkica. :))))))))))))))))))))) a to sto se moja mama (odnosno cela moja porodica sa te strane) preziva Todorovic? :D edit: @kili pa ne verujem. A i da stvara, nije da kao ja to pijem toliko cesto, pa da sam u opasnosti sa te strane. :) Edited July 10, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 mnogo lep dan bio danas \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Danas sedimo u kaficu i za stolom pored nas chetiri slovenca sede i ruchaju. A konobar neki bosanac, kad je video koliko su naruchili zalepio se za njih ko zhvaka. I tu se konobar i oni neshto shale i zajebavaju i odluchi konobar da ih chasti sve sa po jednom rakijom. Mislim da je bila shljiva. I nisam najbolje ispratio sta se izmedju izdeshavalo, uglavnom dobiju oni tu rakiju. I nakon jedno 2 minuta vidim lezhi lik na podu, ne zna gde je i povraca. Jedva je ustao 3 minuta kasnije bled ko krpa. A ovi njegovi ortaci umiru od smeha i bole ih kurac da mu pomognu. Naravno, i konobar im se pridruzhio. Verovatno nije samo zbog rakije pao. Ali ne znam da li mi je u tom trenutku bilo smeshno ili odvratno. Ali taj stav "Ovo nije nasha drzhava, ovo su Srbi oni su pagani, mozhemo da brljavimo koliko hocemo." me je iznervirao. A likovi imaju 25+ godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 videh formicu danas u srpskih vladara kako sheta sa nekim likom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Do jaja vece! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 bas do jaja :) cackao sam malo po cydiji i namestio sve opcije koje bi imao sa ios4, i pored njih jos gomilu do jaja stvari. nabijem na kurac i apple, i nesposobne jailbreak developere, i moju mc verziju ipod toucha, i sve ih nabijem. al sad se osetim ko da mi je dan pobedio, jos samo da nadjem neki wifi bruteforcer za ipod i to je to :D http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Danas sedimo u kaficu i za stolom pored nas chetiri slovenca sede i ruchaju. A konobar neki bosanac, kad je video koliko su naruchili zalepio se za njih ko zhvaka. I tu se konobar i oni neshto shale i zajebavaju i odluchi konobar da ih chasti sve sa po jednom rakijom. Mislim da je bila shljiva. I nisam najbolje ispratio sta se izmedju izdeshavalo, uglavnom dobiju oni tu rakiju. I nakon jedno 2 minuta vidim lezhi lik na podu, ne zna gde je i povraca. Jedva je ustao 3 minuta kasnije bled ko krpa. A ovi njegovi ortaci umiru od smeha i bole ih kurac da mu pomognu. Naravno, i konobar im se pridruzhio. Verovatno nije samo zbog rakije pao. Ali ne znam da li mi je u tom trenutku bilo smeshno ili odvratno. Ali taj stav "Ovo nije nasha drzhava, ovo su Srbi oni su pagani, mozhemo da brljavimo koliko hocemo." me je iznervirao. A likovi imaju 25+ godina. ne kenjaj leba ti i tako dan za danom... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts