manager Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 pozdrav za peju i leska, desnu ruku... drugare... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) premoren sam, 3 dana sljaka po 13h, sutra isto tako.... i necu dati otkaz, trebaju mi pare... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 krenuo sam od muuke da koristim onaj speed dial na operi i sad tu kao imam politiku i lodovala se neka slika naslovnice od pre par dana sa tadicem i od tad kao gledam da reloadujem jednom kad ne bude on, da ga ne gledam, al ne vredi, chovek je svaki jebeni dan tamo, kao mesija jbt. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 od sutra ucim, majke mi. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 videh par grupica španaca kako slave po beogradu. par njih se čak i kupalo u fontani kod pašića. naravno, smorili ih kerovi.videh par grupica španaca kako slave po beogradu. par njih se čak i kupalo u fontani kod pašića. naravno, smorili ih kerovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 videh par grupica španaca kako slave po beogradu. par njih se čak i kupalo u fontani kod pašića. naravno, smorili ih kerovi.videh par grupica španaca kako slave po beogradu. par njih se čak i kupalo u fontani kod pašića. naravno, smorili ih kerovi. neosporivi dokaz da su shpanci cigani :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Da, jos ce poceti i soferke da peru na semaforima...:) Kakavo jutro bez guzve u beogradu...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Kom delu grada? HAE HAE Harr You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 hahaha :) treba ici do grada :D bice pakleno u prevozu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Kom delu grada? HAE HAE Harr Poz...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Umoran sam ko pas od petak-subota non stop arbajta, ali bar sam se juce lepo nasetao sa detetom i zenama, plus sam se sa klincem igrao muženja kobre pa sam se oraspoložio. Sad blejka na poslu, džaba kafa i skup sok, vrh jebote. Još da odlučim dal večeras kružni trening ili fokus biceps-grudi JEAAAAA!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Danas je petrovdan i slava mojih rodjaka sa sela, sa kevine strane....kuvanje, sarme, pecenje, torte... HERE I COME! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 uf krenuo sam od muuke da koristim onaj speed dial na operi i sad tu kao imam politiku i lodovala se neka slika naslovnice od pre par dana sa tadicem i od tad kao gledam da reloadujem jednom kad ne bude on, da ga ne gledam, al ne vredi, chovek je svaki jebeni dan tamo, kao mesija jbt. bilo kuda kiki svuda ali bar sam se juce lepo nasetao sa detetom i zenama i šta kaže kole, kako radi desire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ja sam juce povodom preslave bio kod drugara na selu, a servirano bilo vruce prasence od 19 kg.. haha omg kakav hedonizam ceo dan :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Još da odlučim dal večeras kružni trening ili fokus biceps-grudi JEAAAAA!! Grudi biceps naravno, da ti se žena obraduje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pa da ali ocu prvo 2 meseca samo kruzni da se vratim u formu (LOL, kod mene forma podrzumeva kada instruktor kaze "rasiri noge u sirini ramena" da ja skupim stopala). A sto se koleta i desirea tice, nije ga ni otpakovao, prodaje ga povoljno. Nov neotpakovan sve u fullu. Niggeru, nece da ga proda za 30 eura. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Pa da ali ocu prvo 2 meseca samo kruzni da se vratim u formu (LOL, kod mene forma podrzumeva kada instruktor kaze "rasiri noge u sirini ramena" da ja skupim stopala). A sto se koleta i desirea tice, nije ga ni otpakovao, prodaje ga povoljno. Nov neotpakovan sve u fullu. Niggeru, nece da ga proda za 30 eura. Covek bi pomislio da nije u pitnju mobilni telefon :o QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 pozpozpoooooz rano sam danas ustao, oko 9:30, sto je za mene prilicno neobicno. Leskario u krevetu, gledao tv, jeo plazmu i cokoladno mleko..mmmmm :) btw, koji su ovo carevi, mnogo mi se svidjaju verzije pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 kuca poso...uf kako mrzim da radim popodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 e dule bratjori, bakuti mi zakazali snimanje kuka u klinichkom centru tek za mesec ipo dana, jel mozhe da se sredi da to bude ranije ? :) deda ima dobru rakiju, ciganka da podbaci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ahaha, ciganka da podbaci:)...jebiga, nisam u klinickom sad, vec u domu zdravlja...a i sumnjam da bi mogao nesto da ti zavrsim, s obzirom da staziste niko ne jebe (hae) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 U kom domu zdravlja? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Moram da izadjem na sunce, sudbo prokleta :( it burns !!! Mada, sunce natera picice da se razgolite ... mmmm, razgolicena picetina ... Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) e dule bratjori, bakuti mi zakazali snimanje kuka u klinichkom centru tek za mesec ipo dana, jel mozhe da se sredi da to bude ranije ? :) deda ima dobru rakiju, ciganka da podbaci :) mogu ja da ti sredim ako joj treba nesto na dedinju! Edited July 12, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Ti nisi Dule. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Al' dere rakiju! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts