Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

au da, planet teror je do jaja:)

licno ne volim takve filmove, al ovaj je bas dobro odradjen, pa sam iznenadjujuce uspesno premostio svoj anti-hipsterski jaz prema tres filmovima:) mislim, ono je tolko gotivno da nije tres nego visokokvalitetna preterana akcija:)

pogotovo onaj glavni car sa nozicima.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

the next three days mi je bio sasvim dobar, al da skrenem pažnju na francuski original iz 2007-e koji mi je bio još bolji.

američka verzija ima svoje prednosti, jer je rasel krou pokidao i sjajan je suspenz u filmu, ali mi je zato francuska verzija realističnija i to ne samo po tehnikalijama, nego i po raznim reakcijama različitih aktera tokom filma itd. prosto nisam imao taj "american dream gone wrong" feeling, što je za mene plus.

s druge strane, baja u francuskoj verziji, iako sjajan, mi nije tako dobar kao rasel, za čijeg se lika stvarno videlo kako se jebeno usrao na pojedine momente i prelomne tačke u filmu.

e da, i sucker punch, sjajan, sjajan :D kvalitetna besmislica sa solidnom glumom, vrhunskim efektima i sjajnom zikom kroz ceo film, uživao sam tokom svake sekunde. prvi film koji sam stvarno želeo da vidim u 3D-u (i nisam, jer ga nema, kod nas), i duša me boli.

Edited by Mr. Nobody

:-)

E i ja sam sa ekipom sa kojom cesto gledam filmove gledao i Rec i PA, i isto smo se podelili.

Ili se lozis na krv, ruznocu i strecalice (rec) ili na senku koja se pomerila u perifernom vidokrugu :D

pa da, ali po mom nekom tripu, strecalice su jeftin trik, a ne pravi strah. mislim, uplasice te i buket karanfila ako ti iskoci odjednom:) a krv ko krv, opet nije strah fazon nego ne znam, ne volis krv:) i sad ako napravimo film gde sat i po vremena iskacu karanfili na svakih tri minuta, to je najstrasniji film - mislim jeste, pola bioskopa ce da dobije srcku, al se nece plasiti, samo ce se prepadati povremeno. strah je nesto drugo, mislim na neki potpuniji strah, duzi...

nije sad da pricam dal je bolji rec ili pa, nego cisto ovako generalno. zato mi je i ring recimo bio strasan kad sam gledao, ono, konj krene da luduje po trajektu i ja sam u fazonu KOJI KURAC TI SI KONJ NE TREBA DA SKACES PO KOLIMA JEBEM VAM MATER SVIMA STO SI SKAKAO SKAKAO i onda sam anksiozan i zentam se same atmosfere i nelagodno mi je i jezivo i sta sve ne.

Sve što mogu da izudaram ma kako zajeban zombi ili šta već bio, nije mi toliko strašno jer znam da mogu da mu se najebem majke.

taj neki fazon, ko sto sam i napisao par postova ranije, ako te juri dvaes skinsa, ti si najebo i zentas se, ali to je druga vrsta straha, nije ti nista jezivo, mucno, nije ti 'nelagodno u mozgu', samo si u fazonu "bratebratebrate daj da nadjem neki ulaz':)

inace, gledao sam the patriot, nisam znao da je jebeni emerih, kad sam video u spici, vec je bilo kasno:(

film je uspeo da mi sjebe onaj sa vulkanom gde vatrogasac skace u lavu da bi spasao iritantnu gospoju sa top liste emerihovih carskih filmova, svaka cast rolande, you have outdone yourself again!

pokusao sam da gledam da vincijev kod, ne znam ni sam zasto, nisam uspeo:)

gledao sam king's speech, simpatican film, nije lose.

law abiding citizen, okej, pred kraj me razocarao mnogo, al dobro, okej za ubiti vreme.

nemam nesto srece, aj preporucite nesto u periodu 2000-2010, da je lalala holivudstina, al da je dobro. moze i neki horor...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

fala, aj bas cu da pogledam.

inace, upravo sam odgledao season of the witch i, kao i gomila srednjih holivudskih filmova, progresivno se pogorsava kako vreme prolazi. al ne mogu reci da ocu sat i po vremena nazad, isto kao sto ne mogu ni da ga preporucim. u svakom slucaju, ako neko nabasa na film, mislim da se nece zajebati ako pogleda (a nece se zajebati ni ako ne pogleda lol). ne znam zasto noviji filmovi moraju toliko da fejluju sa deliverijem, bez obzira na to da li je prica bezveze ili ne...

Zato što uz minimum efforta+prepoznatljivi glumci=profit koji je veći od uloženog nofca u svakom slučaju. Problem? :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Slušao sam da imaju problem da nađu kuću koja će stati iza njih i plasirati film, jer sa jedne strane nije za straight to DVD, sa druge im je rizično da puštaju horor komediju indie režisera i producenata u bioskope.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

To je i mene impresioniralo, prvo dete u nekom filmo koje zapravo i izgleda i ponaša se kao dete. Čitao sam i da su progresivno i hronološki snimali scene kako je klinka rasla i menjala se, (smenjivanje zuba i sl.), a od nje i većine ekipe su krili da glavni glumac zapravo nije invalid, da bi svi što autentičnije odglumili scene sa njim. Ima još puno baš zanimljive trivije vezane za taj film.

To je i mene impresioniralo, prvo dete u nekom filmo koje zapravo i izgleda i ponaša se kao dete. Čitao sam i da su progresivno i hronološki snimali scene kako je klinka rasla i menjala se, (smenjivanje zuba i sl.), a od nje i većine ekipe su krili da glavni glumac zapravo nije invalid, da bi svi što autentičnije odglumili scene sa njim. Ima još puno baš zanimljive trivije vezane za taj film.

ima jos filmova gde dete glumi na slican fazon, al ne mogu da se setim koji su... ono, debilno slaze recenice, muca, nema holivudski eye-contact itd. mada ova mala je oprala dosta bolje nego dete u tim filmovima, ali je gluma u istom smeru, sto mu dodje cudno kad razmislis malo - decu zapravo teraju u filmovima da se ne ponasaju ko deca, vec ih teraju da iznose neke starmale moralne pouke, totalno bezveze...

e da, recimo, ovako po secanju, onaj mali iz a perfect world glumi na deciji fazon, jedino njega sad mogu da se setim...

season of the witch, bolju komediju nisam gledao skoro

Gogbt.jpg

To je tai rad, to je ta scena :)))))

The Spirit Molecule

http://www.imdb.com/title/tt1340425/

DMT+The+Spirit+Molecule.jpg

dokumentarac o DMT-u i nacinu na koji povezuje svet nauke i religije, mada su obe oblasti pokrivene jako povrsno. Ako je neko gledao Enter The Void od gaspara, odprilike vec zna o cemu se radi

Edited by Immz

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

To je tai rad, to je ta scena :)))))

ahahaha pa ja uopste nisam ni primetio dijapazon carstva te scene:) samo sam bio u fazonu "lolhelmet" i nastavio da gledam, al ovo je prajsles:)

znam da je glup primer, ali sećate se scene sa klincem na kraju kuma keca, kad matori umire u bašti. meni je to toliko uverljiva scena, da ne verujem da je klinac znao da ga snimaju

jebiga, znam scenu, al ne mogu da prizovem klincev performans...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...