Corey Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ne vredi ništa u 1080p :D cepaj 720p Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 thats not what voodoo told me! ;c ne srsly, ne zurim nigde mogu da skidam 1080p :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Pitaj Tasu zašto samo 720p : ) plus sigurno cepaš scenske ripove ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ova epizoda sto ja imam se zavrsava kad medou udje u resttoran :C al pretpostavljam da na to i mislite na youtubu ima 300 sranja gde svi pokusavaju da budu zanimljivi i nije vredno gledanja tako da, zasto uopste mislite da ima drugi kraj od nezavrsenog :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Kao fora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 http://www.mondo.rs/s174962/Film/Paranormalna_aktivnost_2-_Sami_ste_trazili.html Film "Paranormalna aktivnost" koji je proglašen za najstrašniji horor film svih vremena, dobio je nastavak. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) mocno izgleda , can't wait [ne znam dal je pravi topic za ovo :)] link fix'd Edited June 30, 2010 by urosh_ ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 @dule.. Kolosej - TC Ušće u 21.40 - Avatar - 3 D i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 dajte neki film bre da gledamo, globalni smor je zavladao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 dule sjebo si sebi pola tripa, trebalo je da ne gledas uopste pre 3d vrzna brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 može neka preporuka šta vredi skinuti u 1080p? kad počne raspust da se razvalim od filmova! bbc earth a ne škodi ni da polako skupljaš kultne filmove u 1080p jer se neće skoro pojaviti nešto bolje, pa to mogu da ti budu "arhivske kopije". ja sam pokupio većinu tarantinovih al mi ponestaje mesta na disku. posle toga idem na kjubrika i nemce edit: moram nabaviti poslednjeg skauta u HD-u, al nikako da se pojavi. skulls n shit i meni se isto dešava, neverovatno neverovatno, nisam znao da pirati mogu tako da zakažu. moraću da kupim originalni dvd set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 umesto ko covek da pogledam trailer ja skinuo prvu epizodu: BRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Na stranu sto je "najstrasniji film svih vremena" ili sta god, nikad mi nije bilo jasno kako ce moci da naprave dovoljno dobar nastavak, na "provaljenu foru". Dovoljno je proslo vremena da se "resetuje" Blair Witch "fazon", ok, ispucali su je, to je to. Mislim, treba biti bas glup pa poverovati u fore "hvala pandurima na kasetama" ako ih budu gurali sad u nastavku, a nadam se da nece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Pitaj Tasu zašto samo 720p : ) plus sigurno cepaš scenske ripove ? pito sam ga i nista ga razumo nisam! a i ne znam sta su scenski ripovi :c ja skidam ono gde pise 1080p, blueray i 5.1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 bbc earth BBC Life je josh bolji izbor, jer zbog visokog budzeta ima snimke dogadjaja koji nikad ranije nisu dokumentovani na kameri, poput lova komodo zmajeva i tehnika delfina za opkoljavanje jata riba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 čuj jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) Jel gledao neko S. Darko ? http://www.imdb.com/title/tt1231277/ Jel vredno gledanja ? Vidim imdbu ima ocenu skoro 4 lol, a ako kazu da je kao nastavak Donija Darko, mozda bi vredelo pogledati. edit: I jel moze nekod a baci link produzenog izdanja, pozeljno 720p ili slicnog kvaliteta, ako ima ? Edited July 1, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 odgledah prvih par epizoda Fur Tva, meni je serija genijalna:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Kažu da je taj S.Darko golo govno. Iako glumi ista klinka koja je bila i u Doniju, samo je sad porasla, nema nikakvih drugih povezanosti i nije čak ni ista ekipa radila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 gledo hot tube time machine, brzo mi proslo tih 2h. zanimljiva komedija za ubijanje vremena, doduse nisam se mnogo bas smejao, al ono, gotivim kjuzaka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Jel gledao neko Toy Story 3? Ima dosta visoku ocenu, a josh nikakav komentar/utisak nisam chuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) odlican je :D doduse, bolji mi je bio toy story 2 (mozda zasto sto, bar meni, u sustini dosta lice, nema tu nista novo), ali i pored toga sjajan zavrsetak trilogije, suzu sam pustio problem je ipak sto je film sinhronizovan svuda, bar sam tako cuo. mada, treba reci da je sinhronizacija odlicno uradjena, tesko da mogu da zamislim bolju od ove koje sam gledao, iako sam u pocetku bio gadno smoren kad sam izvalio, tezak pwn sam osetio :D 3d efekti su mene licno vise smorili, tako da, ako bih sad ponovo birao izmedju 3d-a i sinhronizacije ili 2d-a i engleskog, birao bi' opciju br.2 sigurno ali naravno, ako nadjes da negde nije sinhronizovan, onda win-win :D Edited July 3, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) THE BROOLYN'S FINEST Solidan policijski triler, iako daleko od superiornog Training Daya istog režisera. Tri priče i tri glavna junaka filma su nekako previše nepovezane i nezavisne, čak i u trenutku kada se spoje na istom mestu pred kraj, pa malo deluje nefokusirano film. Sa druge strane, Ričard Gir i Don Čijadel koje inače ne volim kao glumce su solidni do sjajni (Gir kao sasvim prosečni matoran pandur kojem je svega već dosta i jedva čeka penziju i Čijadel kao anderkover kap koji je na granici pucanja), dok Itan Houk apsolutno dominira svakom scenom, naročito kada se uporedi sa svojim likom iz Training Daya, jer ovde glumi suštu suprotnost. Npr., kao da je njegov lik odande odabrao tamnu stranu sile, pa sad gledamo u šta se pretvorio posle svih godina. Takođe, ovo je valjda film koji najvernije dočarava tu gangsta-geto subkulturu, pola vremena nisam razumeo šta ti crnci pričaju i misle (sa sve prevodom) :) DIE HARD Ovo me žena naterala da gledam, iako znam film napamet već, dodušte u HDu sad. Šta reći a ne zaplakati, jedan od najvažnijih akcionih filmova svih vremena koji je i više nego dobro "ostario" od kraj osamdesetih kada je snimljen. Mlađani Brus Vilis na početku filmske karijere, besprekorna i realistična atmosfera, dijalozi, režija, Alan Rikman, trivija vezana uz film sa imdba.... Ko od mlađih kolega sa foruma nije gledao, look no further, Die Hard je odavno zasluženo postao deo opšte kulture. Edited July 3, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Pored šestopedeset hiljada emitovanja na lokalnim tv stanicama, sumnjam da neko ko je stariji od 7 godina nikada nije pogledao Die Hard :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Mislim da bi se iznenadio koliko srednjoškolaca nije čulo za Šerloka Holmsa, a ne za ovako egzotične stvari :)))) Trust me, pričam iz ličnog iskustva. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts