Dz Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ja sam juce htela da gledam ali skinula sam sranje snimak, jel izasao uopste dobar ili da cekam? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Nije, bolje sacekaj. Ja sam gledao TS.XViD-nCODE i slika je gledljiva, ali zato sto ima dosta color correctiona u filmu i nije bas lepa za oci. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) "London Boulevard is the story of a man newly released from prison who falls in love with a reclusive young movie star and finds himself in a duel with a vicious gangster." Prezivljavanje bekstva iz Sibirskog logora....4000 milja presacenja kroz sneg i led,pustinju i agonija svega toga. Vredi pogledati oba filma...jedni od boljih koje sam pogledao u poslednjih par meseci... Edited May 7, 2011 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) KILL THE IRISHMAN (BULLETPROOF GANGSTER) Prilično gledljiv film o irskom vođi sindikata/sitnom krimosu iz Klivlenda tokom sedamdesetih godina, Deniju Grinu, ali utterly pontless i slabašan klon Goodfellasa u suštini. Grin jeste predstavljen kao harizmatičan i sirovo šarmantan lik, ali zapravo svo vreme ispada simpatični tupson koji nije uspevao da "povata" hintove koji su mu bacani sa svih strana, naročito kad je krenuo da se kači sa jezgrom italijanske mafije iz Nju Jorka. Sam film je na momente poluamaterski sklepan i loše montiran, uz nekoliko baš loše odrađenih CGI scena (vatra i dim prilikom eksplozija), ali i sa nekoliko efektnih pogibija sa druge strane, i više cela stvar deluje kao neki iznadprosečno odrađeni TV film. Edited May 7, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0375912/ Layer Cake mozda najbolji film koji je Daniel Craig ikad snimio. Inace taj london boulevard je zapravo bleda kopija ovog filma, e da pojavljuju se i srbi u filmu, za divno cudo nismo prikazani toliko retardirano. Preporuka! This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 I am number four, glupost, par zanimljivih cgi efekata i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 GNOMEO AND JULIET Još jedan kvalitetan nepixarovski crtić, sa čuvenom Šekspirovskom pričom (čak se pojavljuje kroz kul kameo) u varijanti gde su likovi patuljci i životinjice-ukrasi iz dve (suprotstavljene) bašte. Nedostatak dubina koje Pixar dostiže svojim filmovima ovde su dobro nadomeštene fluidnom radnjom, zanimljivim likovima i štosovima koji dobro funkcionišu. Poseban osvrt zaslužuje glasovna podela, gde defiluju neka nestandarnda imena za ovakve stvari (Džejson Stejtman ftw, Ozi Ozborn (wtf), Hulk Hogan (wtfx2), Doli Parton itd.), kao i intenzivni ali vešto ubačen muzički skor Elton Džona (koji je i producent filma). Ono gde cela stvar naročito sija je kvalitetna animacija i fantastično odrađene teksture na likovima, tako da zaista deluju kao predmeti od porculana/keramike/plastike, sa svim pratećim, sjajnim detaljima (način na koji boje izgledaju na njima, sitne nepravilnosti, oštećenja, oljuštena farba i sl.). Za malj' decu idealna višestruka zabava, a i stariji mogu da odsede a da se ne smore. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 i second this :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 @Immz Nikako nije kopija Layer Cake-a....Prica je skroz drugacija...ali nikada se ne bih usudio da kazem da je London Boulevard bolji film jer to nikako nije. Ko nije odgledao Layer Cake trebao bi to da uradi obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0375912/ Layer Cake mozda najbolji film koji je Daniel Craig ikad snimio. Inace taj london boulevard je zapravo bleda kopija ovog filma, e da pojavljuju se i srbi u filmu, za divno cudo nismo prikazani toliko retardirano. Preporuka! Ja sam onomad kad se pojavio film odlepio na Natali Lungi iz filma. Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Prezivljavanje bekstva iz Sibirskog logora....4000 milja presacenja kroz sneg i led,pustinju i agonija svega toga. Citao sam pre par godina knjigu na slicnu temu, radjena po istinitoj prici o nemcu koji je zarobljen i poslat u logor na kranji istok rusije, i pali ka indiji itd itd. Jel zna mozda kako se zove knjiga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Film se zove As far as my feet will carry me, a knjiga ne znam ... verovatno isto. Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Drug spu. "Daleko koliko me noge nose" To je to. Ty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Ja sam onomad kad se pojavio film odlepio na Natali Lungi iz filma. nema leba da se setim ko je to, jesi siguran da ne mislis na sienu miler ? :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 nema leba da se setim ko je to, jesi siguran da ne mislis na sienu miler ? :) ma ona iz kluba, Charli je u filmu ili tako nesto evo jedan jedini skrin na koji sam nabasao :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Meni liči na Synda Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Odgledah napokon oba dela Tropa de elite-a, odlican prvi deo, drugi jos bolji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 :D ima par fun scena, nije neki film al ima neki oldskul fazon, kao da je brus vilis u njemu tako nesto :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Odgledah napokon oba dela Tropa de elite-a, odlican prvi deo, drugi jos bolji :) +1 U prvom delu se pljuje po levicarima najstrasnije, kao i na pocetku drugog dela, ali na kraju uz levicu pravda trijumfuje... HOHOLOLO. to je jedino sto me je malo smorilo. bilo bi kul da je je i drugi deo bio skroz ultrahardkor desnicarski kao i prvi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ma ona iz kluba, Charli je u filmu ili tako nesto evo jedan jedini skrin na koji sam nabasao :D This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Fast Five, odlican. daj snimak dobar don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Odgledo Tron Legacy sinoc http://www.imdb.com/title/tt1104001/ Ju sranja. Ocekivao sam govno pricu sa omg mega ekeftima. Efekti nista posebno, prica zaista govno, Bridzis kad krene da objasnjava nesto zvuci ko da se najeo pecuraka i esida. Gubitak vremena zaista... "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 daj snimak dobar jedino u bioskopu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Odgledah Tangled. Preporuka samo u sluchaju da imate maloletnu devojku za drushtvo... =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 SPRRRRR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts