shoocky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ja evo stigoh sa prijemnog i vala zadovoljan sam kako sam uradio, iako mi za budzet ne treba preterano mnogo bodova Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ahahha...kako opusten stav... mene bi moji sprzili (u tim godinama) da sam omano na prijemnom...sto je doduse tih godina bilo prilicno tesko :D Nije nego smo mi vaspitavani u fazonu "fakultet ili smrt" pa fail i nije bio cak ni opcija. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 a i mogao si da studirash 100 godina, sada to vishe ne ide, ta ako izgubish koju god u startu, kao i da nisi u sushtini. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 leško dobrica daje krv <3 ne znam koliko ti je pametno da to radiš istog dana kad ideš kod zubara, doduše. e vidis, nisam razmisljao o tome. Mada, ne verujem da mi nesto veliko fali zubima (ovo je redovna kontrola, nista me ne boli), verovatno ce biti samo ciscenje kamenca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 muckaj koka kolu u ustima :) skida kamenac bez problema :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja fejlovao prijemni. Do jaja bash ... sta se zbilo drug? I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 sta se zbilo drug? Ma, retardiran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 To smo znali, nego sta se zbilo? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Punjene paprike + koziji sir, oh god , jizz in my pants sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) crkni combo breakeru :( ot: smrsao sam 4 kile Edited June 30, 2010 by biohazard http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja mislim da kad bih smrsao jos 4 kila, da bih umro :S 71 kila na 190 visine, malo :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Danas veliki korak za mene, posle dosta vremena zelje, napokon se ukazala finansijska prilika da se odvojim od porodicnog gnezda i upravo sam zavrsio useljenje gajbe \o/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 \o/ congratz, valjda cemo i mi ostali uskoro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 nisi se uselio ako nisi pozvao rur ekipu da ti overi gajbu !:) mislim nemoj da nam se hvalis ako neces da nas ugostis !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Jebo seljenje, ja ću porodicu da dislociram u drugo gnezdo i poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 hah Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 falabratovi. Tesko bi svi stali, ali taman je masa tu za exit, mozda se iskombinuje nesto :) A kali uvek dobrodosao, nasih par jutarnjih chatova na fejsu su mi u srcu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ja sam se ugojio kilo,sad imam 95 i trazim jebene ljude za jebeni fudbal,niko nece :/ in the other news,vudu car. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 idem da operisem jebeni prst prekosutra \o/ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Pa mozemo da se organiziramo u skorijoj buducnosti za neki RUR fudbal na Adi, mada ja ne bih da organizujem to, s obzirom da kad sam to radio prosle godine nas je doslo 8 (osam) u vrh glave :/ Pa smo igrali s onim matorcima koji su nas sabili. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 trazim jebene ljude za jebeni fudbal,niko nece :/ Same problem here!Molim ortake već 3dana da idemo na fudbal i niko neće, pre par dana zbog kiše, a danas je previše "vruće" :/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Sutra prijemni, sabijo sam se od matematike, ali zadnje dve nedelje tako da to ne pije vodu ... Nek mi je bog u pomoci :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Danas veliki korak za mene, posle dosta vremena zelje, napokon se ukazala finansijska prilika da se odvojim od porodicnog gnezda i upravo sam zavrsio useljenje gajbe \o/... boli te kurac : ) to mi je jedina motivacija da gulim ovaj faks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Pa mozemo da se organiziramo u skorijoj buducnosti za neki RUR fudbal na Adi, mada ja ne bih da organizujem to, s obzirom da kad sam to radio prosle godine nas je doslo 8 (osam) u vrh glave :/ Pa smo igrali s onim matorcima koji su nas sabili. pa kad nam je u timu Dobrivoje... inace,znas da sam uvek za tu akciju,al samo ako je peja organizator i ako kakoo nosi loptu ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts