Lucky Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Danas sam koristio GSP prvi put posle jedno 2 godine, ako ne i više. I to tramvaj ... baš je bilo zanimljivo, odmah sam se setio "starih dana" pošto je bajko kočničar na sred karađorđeve stao, i otišao u pekaru da sebi kupi doručak :)) To mi je nedostajalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 u bg-u mi uvalili repkin dres velicine s a lepo sam probao i trazio l, kad dodjoh kuci - facepalm ... nabijem na kurac tupave salteruse zrikave prodavacice Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 poz, braćo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 dobro jutro! danas nemam neke obaveze, pa cu da iskoristim taman da odem u Pancevo, da vidim malo bliznje svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Opet me steglo grlo od subote, sinoc pojeo sladoled, kao da mi bude bolje, sto je prouzrokovalo da me grlo ne boli, ali sam malo promukao... A i ono kisovito vreme je ubijalo, valjda ce sad krenuti na bolje, samo da ne udare prevelike vrucine Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Hijao, prco sinoc 3 puta.... iz gud iz najs. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 G? o.O Bio sam na lan partiju jutros do 7, spavao do malo pre. Raspadam se al' je lepo vreme pa mi lakshe. Idem da blejim sa ortakinjom posle pa cu kuci da radim neke seminarske... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Desi Pesmo, kako zivis? Eo... probio led sad, ko nevinost da sam izgubio ponovo. win. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 skola...jos samo 2 mrtve nedelje i cao gimnazija :D ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 lol to se obično kaže kad je završiš, inače dobro jutro svima, kakva nagla promena vremena, mnogo je bolje od one kiše ali je i prevruće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Hahah, ladno Dži Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 lol to se obično kaže kad je završiš, inače dobro jutro svima, kakva nagla promena vremena, mnogo je bolje od one kiše ali je i prevruće. kakva nagla promena pa i juce je bilo superiska vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 @nojzer, sta pricas ti? I juce je bilo toplo i kul vreme tako da ne znam o kakvoj "nagloj promeni" bulaznis. G!!! faca! pa nisam mislio generalno na danas, nego nagla promena u odnosu na prekjuče, a i juče ujutru sam nosio duks i šuškavac, dok mi je oko 1 bilo vruće i u tankom duksu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Izgleda da je zaboravio da pogleda kroz prozor juce :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 u blokovima je uvek hladnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 nema vode, komsija me probudio nekim cekicanjem i busenjem po zgradi.. \o/ sve boli od jucerasnjeg basketa, a danas zakazan mec u stonom tenisu veselo People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 jes ja sam prijavio sam verenicu da trchi, a ona sva blesava htela i tako zajebavali se po bg-u nedeljom... morao sam da proverim sa cime imam posla, sad sam siguran da mogu pobeci kad treba na lan party i sl :) extra zezanje, doslo krs mladih devojaka... superiska dan :) jedino taj dres sto mi uvalise manji broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 ja moram da primetim da ova mlada dama koja je pobedila na trci moze odmah na olimpijadu mozda nemaju pare da je posalju :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 ne znam sta prvo da prijavim od ispita poz Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 odo' do usca "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Danas matura \o/ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Polozeni svi maturski, it's over \o/ Sad dva dana odmora pa spremanje za prijemni. Sreo sam profesora doktora Nemanju Petrovica, kao i uvek u zurbi po gradu zbog posla Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ave, mladi Krekoviuse :) Setas se gradom dok limesi na Dunavu propadaju :) Jeste toplo napolju, ali bas prija :) minici i ravni stomaci ftw \o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 jos jedna svadba ove godine, dobar drugar, dan posle moje... sta je bre ovo... 13. po redu u 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts