markotod91 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Dolazi keva, pali Firefox, odlazi na YouTube, pronalazi željenu epizodu one turske serije sa Foxa i pušta da gleda u fullscreenu :o - De si bre ženo to naučila? - Na poslu :D I to na mom kompu !@#$% Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ne mozes se spasiti od guntera, tj on je neranjiv tu, a i skriptovano je da odes u zatvor. Jednom sam 5-6 sati gadjao gintera u contaru, i tako.... You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ja se secam kad je trulavisnja iz dana u dan i noci u noc pokusavao da tankuje karazhan =) kakvo je to vreme bilo, mladost i bezbriga :) It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 poz drugari! sinoc smo zaglavili do 6 ujutru, igrali pes 2v2. Posle smo se malo smorili, pa ukljucili neke kecere, udarali po onim dzojsticima i drali se kao nenormalni. :D Danas bio do grada da uzmem slike sa dubfire-a od neke drugarice (moracu da okacim, tu su i Doca, i Kori, i Sharulja). Sad polako cekam ljude, doci ce na pice, bleju, zezanje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 wtf ovaj deus ex samo 400mb? Al' zato sejvovi! Kul je da se toliko ljudi seća priča iz Deus Ex-a, i ja sam dosta toga pozaboravljao. Jeo sam neku salatu sa tunjevinom, nije bila loša, jedino nigde nije bilo tunjevine :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 a lesko, nije ti zivot sranje ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ja se secam kad je trulavisnja iz dana u dan i noci u noc pokusavao da tankuje karazhan =) kakvo je to vreme bilo, mladost i bezbriga :) blah obliva me rumenilo, nadao sam se da su to ljudi zaboravili. Takodje bilo bi lepo znati vas identitet You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 a lesko, nije ti zivot sranje ? pa, da je drugacija situacija, dolazila bi mi jedna osoba veceras, i celo vece bi bilo potpuno drugacije. I da, vise bih voleo da je tako. Sto naravno ne znaci da veceras nece biti odlicno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 vidoh cika sainta danas... podseti me da nisam banuo ovde 100 vekova :D pusa macanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Prijavio sam se za Telekomov adsl pre neki dan i dobio papir sa "brojem posla" na njemu. Postoji li mogucnost da proverim shta se trenutno deshava oko toga kod njih na sajtu ili sam se istripovao? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Nope, jedino ako cimash korisnichki servis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Ok, thanks. Ko zna gde sam ja video tako neshto onda... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Gle Dzanki jebote DE SI DZANKI CARE Bio da gledam onaj The Ghost Rider film, do jaja je Sad sigranje pa kuntanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Domace palachinke u 4 ujutru ,mmmmmmm... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 nisam bio na masivu, nemam palacinke, sedim kuci, smrdim i ucim Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 tako je i moj cale kad je oso u vojnu penziju par godina ustajao u 6 svaki put :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 oce biti tog basketa danas ? neo absolute formi ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ima li ista gore nego probuditi se sa glavoboljom... 800 prijavljenih na etfu, od toga 400 na budzet ide na odsek za koji sam se i ja prijavio. Bice zanimljivo... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kod mene na vishoj geodetskoj 140 se prijavilo, a toliko i primaju :) od toga 60 na budzet :) izgledne su mi shanse da cu upasti na budzet, poshto mislim da dobro baratam ovim oblastima na prijemnom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ima li ista gore nego probuditi se sa glavoboljom... 800 prijavljenih na etfu, od toga 400 na budzet ide na odsek za koji sam se i ja prijavio. Bice zanimljivo... Ha, evo ga buduci novinar digitala i pisac vesti na tech-industriji :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Grok ja se naspavao grok! Jos ponedeljak da prodje, i gotov ispitni rok, i pocinje LETO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 @nemke, neo javljajte se za basket danas. chak se i kali javio hoce digra Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ma mnogo ste spori juce sam jos rekao ALO BRE !:) a imam sada ponudu za basket u bloku !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 ma mnogo ste spori juce sam jos rekao ALO BRE !:) a imam sada ponudu za basket u bloku !:) kako dize cenu sebi kali to je neverica! 12:08pm ''imal basketa na adi u jebem ti net glpi !'' bio bi odlichan menadzer! :P Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Ima li ista gore nego probuditi se sa glavoboljom... 800 prijavljenih na etfu, od toga 400 na budzet ide na odsek za koji sam se i ja prijavio. Bice zanimljivo... ako sluchajno fejlujesh, sidji dole na mashinac;P:) vazi ti prijemni;) kod nas nikad nije guzva za upis:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts